دوستان اونطوری که من نتیجه گرفتم کسایی که بطور معمولی(بدون استفاده از روش) از سرور داخلی دانلود میکردن فعــــلا محدود شدن....نمونش همین اقا امین خودمون:n02:
Printable View
دوستان اونطوری که من نتیجه گرفتم کسایی که بطور معمولی(بدون استفاده از روش) از سرور داخلی دانلود میکردن فعــــلا محدود شدن....نمونش همین اقا امین خودمون:n02:
اگه من سرویسمو عوض کنم از محدودیت خارج میشم؟ الان روی 4 مگ هستم مثلا برم روی 8 مگ... ؟؟؟
من نظرم اینه دو سه شب شبانه دانلود نکنی....تا بلکه از محدودیت در بیای.نقل قول:
سلام
اینجا کسی از سرویس ارت 512 استفاده کرده ؟
یه راهنمایی میکنید که ارزش گرفتن داره ؟ من خیلی دانلود میکنم
ممنون
ای جاتون خالی دیشب هیجی دانلود نکردم .دی
ازروش خودمم اسفاده کردم وکمی بهتر شد ولی حوصله میخاد دانلود و هارد خالی که من این دورو ندارم .دی
به نظرتون چرا کسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو نمیبینه تا راهنماییمون کنه ؟؟ :n13:
کلا به نظرم همون نامحدود خودتو بچسبی بهتره .
جالبه ها تمدیدم ک کردم بازم شبانه دارم پول بیخود واسه شبانه ندین
دوستان عزیز الان وضعیت شاتل چطوری هست در مشهد ؟ من دانلود روزی 1 الی 2 گیگ بیشتر ندارم اونم محدود روی سریال هستش ایا شاتل سرویس مناسب با سرعت خوب و دانلود رایگان داره ؟
فعلا وضضعیتش در حاله ای از ابهام به سر میبره!!!!!نقل قول:
نمیشه قطعی گفت!
دوستان یک چیز جالب تر اینه که من خطمم رو 4.5 مگه دیگه درسته!
ولی سرعتم چه از سرور داخلی و جه خارجی از 200 بیشتر نمیشه ولی با اسمشو نبر میچسبه به سقف به نظرم که یک گند کاریی کردن اینا تو مشهد:n15:
اسمشو نبر رو دیگه فک کنم باید بگیرم بی زحمت کسی که هم اسم منی برام پخ کن مشخصاتتو تخفیف هم داری بده بی زحمت:n02: