پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!
Printable View
پیشگامان شد 3000گیگیابایت !!!!!!!!!!!
با خریداری سرویس های جدید، همه فشفشه هاتون سوخت می شهنقل قول:
اوه اوه پیشگامان زده به سیم آخر و 1000 گیگ برای بین الملل گذاشته :n04::
دلیلش مشخصه اونم اینکه هیچ یوزری تو این بازه زمانی این حجم نمیتونه بگیره و مشخصا شرکت سود میکنهنقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
با سرعت 2 مگابایت بر ثانیه میشه اگر مدام سیستم در حال دانلود باشه ماهی 5 ترابایت میشه دانلود کرد یعنی 5 برابر 1000 گیگنقل قول:
هست ینی همچین کسی ؟ یعنی میگی تعداد یوزر هایی ک ماهی ۱ دونه هارد ۱ ترابایتی پر میکنن اونقدر زیاده ک شرکت ضررش بیشتر از سودش بشه؟؟نقل قول:
های وب نمیخواد دستی به تعرفه هاش بکشه؟ :n27:
همه شرکت ها دارن میزنن جلو. این آخریا که یه سری شرکت ها رد دادن دیگه :n31:
من میگیرم :n10: چون سال هاست آرشیو فیلم جمع میکنم و بیشتر از اینم میتونم در ماه دانلود کنم :n10:نقل قول:
من از لحاظ تئوری گفتم نه اینکه همه حتما 5 ترا دانلود می کنننقل قول:
در ضمن وقتی کسی اینترنت نامحدود با سرعت 16 داشته باشه دیگه نیاز نیست چیزی رو روی هاردش ذخیره کنه
طرف یه فیلم سه بعدی فورکی می گیره اون فیلم رو می بینه بعد از روی هارد پاک می کنه
در ثانی همه مصرف نت که رو هارد ذخیره نمیشه
یه مقداریش استریم هست یه مقداری اپدیت گیم مقداری وبگردی و ...
مخصوصا الان که حجم 4k زیاد شده حجم ویدیو ها هم زیاد شده
اگر کسی صبح تا شب تو یوتیوب باشه یا تلویزیون اینرتنتی نگاه کنه می تونه درصد زیادی از این حجم رو مصرف کنه بدون اینکه چیزی رو هاردش ذخیره بشه
کسی ک فیلم ۴کی میگیره تلوزیون یا مانیتور فور کی داره ضمن اینکه گرافیک کامپیوترش میکشه اونقدر فیلم رو اجرا کنهنقل قول:
خلاصه اینکه تعداد این افراد کمه
من دور خودم بگردم نت مصرفی کل ایل و فک و فامیل رو هم بزاریم ۵۰۰ گیگ نمیشه ماهیانه
من با گیم دوتا۲ و رینبو و غیره فیلم و سریالام و همگی رو هم رفته خیلی اغرار کنم ماهی ۵۰ گیگ مصرف دارم ولی سرعت ۱۶ مگ رو نیاز دارم
ینی مشکلی ک تو سرویس های جدید هست کاربران کم مصرف کلا حذف شدن و همه مجبور ب مصرف بالا شدن
من ۱۶ مگ ماهی ۴۰ ۵۰ گیگ بسمه ولی مجبورم پول هزار گیگ رو بدم! متوجه منظورم میشی؟ تو تمام سرویس ها همینه چه ۸ مگ چه ۴ مگ همش حجماش زیاده حجم کم بخام باید سرعت داغون رو تحمل کنم
طبق مصوبه میتونن 20 درصد از این قیمت ها کمتر هم بدن کما اینکه مخابرات و یه شرکت دیگه هم این کار رو کردن و به نسبت حجم کمتر رو دادننقل قول:
یکم زمان بگذره تعرفه های جدید و بهتر هم میاد
یکی از دلایلی که مصرف ما کمه به طور کلی همینه که خیلی وقته ما تو حجم کم گیر کرده بودیم ولی الان میشه به iptv و چیزای دیگه فکر کرد
نقل قول:
خب دوست عزیز شما 40 50 گیگ مصرفت باشه چه 1000 گیگ مصرفت باشه تعرفه ثابت هست یعنی مثلا مخابرات 100 گیگ رو میده 80 تومن و پیشگامان 1000 گیگ رو میده 80 تومن
پس دیگه بهتره کم مصرف و پر مصرف نکنیم
دیگه نباید روی کم مصرف بودن یا پر مصرف بودن مانور داد
یکی میتونه مصرف میکنه این حجم رو یکی هم نیازی نداره مصرف نمیکنه
مهم فقط حجمی هست که در اختیار کاربر قرار میدن دیگه قیمت که تغییری نکرده یا زیاد که نشده
ولی خب میشه یه سری شرکت ها مثلا همون سرعت 512 رو تا همون حجمی که گفته شده مثلا 12 گیگ سرعت 16 مگ ارائه بدن و بعد از اون مثلا 512 رو ارائه کنند
یا حالا مثلا های وب بسته های نیترو داره که سرعت رو افزایش میده
یا نهایتا مصرف کمی دارید ولی سرعت بالا میخوایید برید سراغ نت ایرانسل یا همراه اول تعرفه های خوب رو از اونا تهیه کنید
ولی بهتره دیگه بحث کم مصرف و پرمصرف رو کنار بزاریم دنیا داره پیشرفت میکنه و بهتره ماهم پیشرفت کنیم (شخصی)
البته اینم پوشیده نیست که شرکت ها باید تعرفه های سرعت بالاتر رو با حجم پایینتر قرار بدن و صدالبته با قیمت پایینتر برای کسانی که سرعت مد نظرشون هست
خودم به شخصه بعد از اینهمه سال یه بار بدون دردسر و استرس حجم رفتم یوتیوب و چنتا کلیپ دیدم خب همین 5 گیگ حجم گرفت ولی بعد از اینهمه سال که شبانه برو یوتیوب یا بسته ساعتی ایرانسل بگیر و برو ارزشش رو داشت:)
آقا حرف دل منو زدی:n02:نقل قول:
واقعا همین که دیگه لازم نیست هی فکر این باشیم فلان چیز رو کیفیت پایین بگیریم که حجم زیاد مصرف بشه و یا بی خوابی بکشیم برای دانلود بزرگترین نعمته واقعا از وقتی این طرح ها اومده دیگه شبا راحت زود می خوابم :n02:
یه بخش هایی از حرفاتو قبول دارم و درستهنقل قول:
اون قسمت ک گفتی نت سیم کارت بگیرم اشتباهه چون اصن هیچ اوپراتوری ماهی ۵۰ گیگ نمیده بت بده هم میخواد بده ۱۰۰ تومن ک توجیه اقتصادی نداره
حق با شماست باید رو حجم تمرکز کرد
ولی خب به نظرم باید یکم صبر کرد تا اوضاع یکم ثبات پیدا کنه الان خیلی داره کم و زیاد میشه طرحا
ضمن اینکه میخواسم بپرسم شما طرحت چیه؟ از چه شزکتی؟
من خودم فعلا مخابراتم از حجم کمش ناراضی ام
و راستی دوستان پروفایل گیم های وب چقدره هزینش ؟ ماهیانه است یا فقط ی باره؟
و اینکه میشه پینگ بگیره یکی از های وب اصفهانی باشه که چه بهتر
بله صدردصد باید صبر کرد تا تعرفه ها ثابت بشهنقل قول:
من خودم های وب دارم 16 مگ خریدم - پروفایل گیم نداره های وب
این تست از ایران:کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=140ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=134ms TTL=49
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 132ms, Maximum = 140ms, Average = 134ms
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست خارج:
از سرور های مختلف تست گذاشتم
البته سرعت دانلود به علت اینکه با کانکشن بالا برقرار میشه داخل و خارج سرعت بالای 1 مگ هست و بین 1500 تا 1800 متغیر هست
تست هامربوط به همین ساعت هست و همین الان گرفتم
واینم بگم هر سرور یه جور سرعت میده مثلا من از سرور مخابرات هم تست کردم سرعت 4 مگ بیشتر نشد :|
من خودم آنلاین فقط زولا میزنم :n31: بعضی وقتا لگ داره بعضی وقتا هم خیلی روونه
درکل برای گیم های وب پیشنهاد نمیدم شاید شرکت های دیگه بهتر باشه برای گیم مثلا پیشگامان یا شاتل
البته باید تست کنید چون منطقه به منطقه متفاوت هست
جالبه امروز دوستم زنگ زد های وب همون موقع بهش گفتم پیشگامان شده 1000 گیگ / کارشناس فروش های وب خودش شوک شد:n02:
حالا فردا دوباره میزنه تعرفه ها در حال بروزرسانی
فکر میکنم های وب هم تعرفه هاشو تغییر بدهنقل قول:
شرکت ها الان فقط درگیر اون مقدار حجم شدن برای تبلیغات و جذب مشتری
ولی به نظرم یه خرده باید رو کیفیت هم کار کنن که بتونن اون سرعت تضمینی رو از سرور خارجی تمام ساعات شبانه روز داشته باشن
خوب پیشگامان خواسته بگه سرویس 16 مگ ما تقریبا نامحدودهنقل قول:
مثلا شاتل هم تو سرویس شاتللند ماهی 5 ترا فضا میده به کاربرها ولی این یه این معنی نیست که تک تک کاربرها ماهی 5 ترا فایل اپلود می کنن اونجا
در صورتی می تونیم بگیم پیشگامان سود می کنه که مثلا این 1000 گیگ رو بیاد گرونتر از بقیه شرکتا بده مثلا بده 100 تومن ولی وقتی 80 میده سودی بیشتر از بقیه شرکتا نمی کنه
خیلیا رو تو این سایت دیدم که به خاطر کارشون میگن ما شبی 20-30 گیگ دانلود می کنیم که معمولا از شبانه ایرانسل و همراه اول یا شبانه شرکتا استفاده می کنن
پیشگامان برای این افراد گزینه مناسبیه که بدون بی خوابی شبانه نیازهاشون رو برطرف کنن
---
البته باید یه سرویس سرعت بالا و ارزون برای کاربران کم مصرف هم قرارداده بشه
هرچند یکی از علت های کم مصرف شدن بخش زیادی از کاربران ایرانی نت به خاطر اینه که همیشه در محرومیت بودن یا محرومیت سرعت بالا یا محرومیت حجم کم و بالاجبار خودشون رو با این شرایط وفق دادن و خیلی از امکانات مهم اینترنت مثل استریم دیدن براشون تعریف نشده بوده
نقل قول:دقیقا به همین دلایلی که 2 دوست عزیزمون اشاره کردن، من یه عمره همیشه نامحدود گرفتم و با سرعت های وحشتناک ساختم. الانم سرعت دانلودم 60 کیلوبایته با پینگ فاجعه. مثلا از 8.8.8.8 پینگم 170تاست. یعنی هیچوقت نتونستم چیزی رو آنلاین ببینم. واسه همینه که جزوه خوشحال ترین افرادم به خاطر طرح 1 ترابایت بین الملل شرکت پیشگامان. خیلی خوشحال تر میشدم اگه الان کاربر پیشگامان بودم و دیگه تخلیه و رانژه نمیخواستم. لعنت به آسیاتک که بساط درست کرد واسموننقل قول:
خوب اول از همه یه اینترنت هست و میلیونها کاربر با استفاده های مخلتف نه میشه گفت همه میرن سایت یوتوب که نیاز به مصرف بالا داشته باشن نه میشه گفت همه تنها استفادشون در روز کمتر از 100 مگ هستنقل قول:
چ صد گیگ چه هزار گیگ اره درسته ولی ماهی 80 هزار تومن برای یه کاربر کم مصرف که با ماهی 10 هزار تومن (جدای از حجمش) سرعت بالا داشته زیاده.بحث کم مصرفها هم الان حجم نیس که بگن این هزار گیگ رو کم کنن.نخیر لطف کنن قیمت رو کم کنن هی با بالا بردن حجمهایی که یه کاربر کم مصرف(کم هزینه) نمیتونه استفاده کنه بازی نکنن هیچ کاربر کم مصرفی هم اعتراض نمیکنه اقا این طرحهای جدید بده عوض کنید حرفشون اینه لطفا سرعت بالا با قیمت پایینتر بزارین.یا حداقل طرحهای قدیم رو هم کنار طرحهای جدید میذاشتین تا کاربرا حق انتخاب داشته باشن.لابد میگید سرعت بالاتره بایدپول بیشتر بدید ولی فکر کنید اولا سرعت 512 اصلا سرعتی نیس که حتی ارزش ماهی هزار تومن و داشته باشه چ برسه به 12هزار تومن دوما در کل شما فقط دارید پول به همون حجم منصفانش میدید وگرنه اونی هم که سرعت 512 بخره و اونی هم که سرعت 16 مگ بخره بعد اتمام حجم هردو باید از نت 128 کیلوبیت استفاده کنن.پس تا الان تنها تفاوت بین یه کاربر کم مصرف و پرمصرف همین حجم منصفانه هست که باز اینا ابتکار به خرج دادن علاوه بر اینکه داخلی و خارجی کردن همونم سرعت بندی کردن (اسم اینو نمیشه گذاشت پیشرفت در دنیا)درصورتی نباید داخلی و خارجی میکردن و باید سرعت بندی رو هم بعد اتمام حجم منصفانه اعمال میکردن تا برابری صورت بگیره .که اگه این کارو میکردن مجبور بودن کف سرعت که الان 512 هست رو روی دو مگ بزارن که این هم به نفع کاربر کم مصرف بود قیمت پایین با سرعت نسبتا خوب و هم به نفع پر مصرف قیمت بالا و سرعت خوب حتی بعد استفاده استانه مصرف
ناگفته نمونه که دنیا داره پیشرفت میکنه به چه صورت ما داریم پیشرفت میکنیم به چ صورت! اگه به دنیا بگی سرعت 512 جز سرعتهایی هست که مردم مجبورن براش پول بدن تا باهاش ماهی 20 گیگ دانلود داشته باشن بهت میخندن و باز هم اگه به دنیا بگی افت سرعت همه میاد به 128 کیلوبیت میرسه دیگه مثل یه جک میمونه براشون .ادم یاد زمانی می افته که با سیستمهای تحت داس به اینترنت متصل میشد.پس بهتره درست پیشرفت کنیم و اگه همه با اسانسور بالا میرن ما با چرخ چاه بالا نریم
من فکر می کنم باید سرویس دهنده اینترنتم رو عوض کنم.
از وقتی تعرفه های جدید اعمال شده، شبها سرعت خیلی افت می کنه و قطعی زیاد شده.
باید دنبال یک شرکت باشم که حجم های تخیلی ارائه نده و برای خوره های دانلود جذابیت نداشته باشه.
آیا شما دوستان هم این روزها با قطعی مواجه میشید؟ (خصوصا ساعت ۸ تا ۱۱ شب)
خوشم اومد ک منظور بنده رو شما متوجه شدین و انقدر قشنگ توضیح دادین که هرکسی قانع میشهنقل قول:
من میگم اقا من برای چی باید پول چیزی رو بدم ک استفادم نمیشه؟؟
من الان از مخابرات سرویس ۱۰ مگ دارم سرعت دانلودم رو یه مگه با حجم ماهی ۲۰گیگ ۲۰ هزارتومن راضی ام ازش هم حجمش هم پولش و از همه مهم تر سرعت بالاش منو راضی میکنه
حالا مجبورمون کردن عوضش کنیم! بهشون زنگ زدم گفتم
گفتم حاجی تو داری میگی ینی من همین سرعتی ک الان دارم رو بخوام داشته باشم هم مجبورم ۱۰۰ گیگ حجم بیخودی پول بدم و مجبورم ماهی ۸۰ تومن بزای چیزی ک نمیخوام پول بدم درسته؟ گفت اره همینه دیگه
بحثم این نیست ک چرا حجم ها بالاس اقا عالیه حجم ها جای یه ترا سه ترا بدن و پولشو بگیرن ولی از کسی پول بگیرن ک واقعا میخواد
به من همون سرعتی ک به اون یه ترا میدن بدن جاش حجمم رو ۲۰ گیگ بدن راضی ایم
مشکل اینه ک سرعت بندی کردن که این واقعا پسرفت بسیار بسیار بسیار بزرگیه مدت ها بود ک نت ۵۱۲ و اینا جمع شده بود کسی اسمی ازشون نمیورد ولی باز اوردنشون وسط اخه کی با ۶۰ کیلوبایت میتونه تحمل کنه؟؟؟؟
یعنی الان اگه تعرفه ها مثل گذشته بود و مثلا با 150 تومن کسی 16 مگ سرعت داشت و سالی فقط 100 گیگ حجم (یعنی ماهانه 8 گیگ ) این جک نبود ؟! کل دنیا به ادم نمیخندیدن ؟!نقل قول:
بله این طرح نواقص زیادی داره ولی به مراتب از طرح های قبل کاملتره و حداقلش با ترس و لرز یوتوب باز نمیکنیم که یوقت اخر ماه حجم کم بیاریم !
جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )
نقل قول:
اینکه انتظار داشته باشیم یک شبه از پراید تبدیل به پورشه بشیم فراواقع گراست
شما دارید ایران رو با کشوری که از ابتدا خالق این فضای مجازی بوده مقایسه میکنید
کماکان که وسعت ایران بیشتر از برخی از کشور هاست و باید زیرساخت کشور رو باتوجه به تحریم های فراوان و مدیریت درخشان حضرات ! در نظر بگیرید
روی کابل مسی چند نفر میتونند به نهایت سرعت دسترسی داشته باشن؟
چند نفر کیفیت کابل عالی دارن؟
چند نفر توانایی پرداخت فقط هزینه کابل نوری دارن؟ دیگه هزینه های اینترنت جدا. شما به خودتون یا افراد سرمایه دار نگاه نکنید خیلیا هستند که به نون شب محتاج هستن
خیلیا میان مقایسه میکنن اینترنت ایران با خارج رو. مثال میزنم فرض میگیریم که 20 دلار اینترنت نامحدود( یه کشوری رو دیدم محدودیت 500 گیگ داشت دقیق یادم نیس) با سرعت 100 مگ با قیمت دلار فعلی 4181 میشه ۸۳۶۲۰
خب کاری به اینم نداریم حقوق یه طراح( حوزه فعالیت خودم) به صورت پایه در سایر کشورها به پول ایران میشه 10 میلیون تومان و حقوق یه کارمند در ایران 900 تا 2000 هست اگه انتظار پیشرفت برابر با سایر کشور هارو داریم باید از همه نظر اینو درنظر گرفت نه فقط اینترنت رو.
بابا محض رضای خدا هیچ کاربری در ایران کمتر از 20 گیگ مصرف نداره (دزدی های شرکت ها و حجم خوری هاهم درنظر بگیرید)
مورد دیگه گفتید کاربر کم مصرف با 10 هزار تومن!
تنها جایی که با این قیمت دیدم بسته 2 گیگ ایرانسل خط دائمی با قیمت 8 تومن بود و بعضی وقتا 1 گیگ 10 تومن سرویس ثابت با این قیمت نداشتیم یا شاید من ندیدم تاحالا
اگه مشکل اون 10 تومن هست که همچنان با همان اینترنت همراه باید برطرف کرد
آسانسور یا چرخ چاه تفاوتی نداره مهم بالارفتن هست شما برو بالا با هرچی تونستی برو بالا
البته با بخش هایی از حرفتون موافقم ولی باید این رو در نظر گرفت که طی این چند سال یکبار برای همیشه قراره این روند تغییر کنه همیشه اولین طرح بدترین طرح هست (یادی کنیم از دکتر چوپانکاره)
زیرساخت کشور نیاز به بهبود داره وضعیت ساماندهی شرکت ها نیاز به بهبود داره پشتیبانی شرکت ها نیاز به بهبود داره پس بهتره انتقاد های سازنده از این طرح ها بشه همیشه و همیشه تغییرات مفید ایجاد بشه
تا حداقل 98 درصد از قشر جامعه رو راضی کنه اون 2 درصد هم که اقازاده ها هستند دیگه :) برکسی پوشیده نیست که این طرح ها عیب و ایراداتی دارند و باید برطرف بشه محدودیت زیرساختی دلیلی بر آوردن بهونه برای خدمات نیست
انشالله که مشکل همه دوستان حل بشه و هم کاربران کم مصرف راضی بشن و هم کاربران پرمصرف
دقیقا الان یه هفته ای هست که سرعت افت میکنه و بعضی وقتا هم قطع میشه !نقل قول:
انگار کیفیت بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد
اقا چند وقته هر روز سرعتم تو روز به طور محسوسی افت میکنه (از ۱۲ ظهر تا ۶ عصر) ضمنا مشکل چند بار قطع شدن هم دارم. تا یک ماه قبل هیچ مشکلی نداشتم....
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سرعت من هم افتضاح شده از زمان عرضه ی بسته های جدید.
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی جدید
بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)
دیشب ساعت ۱۱ تا ۱ از سرور داخلی با سرغت ۱۵۰ کیلوبایت دانلود میکردم!
سرعت ۱۶ مگ
مرزهای سرعت جا به جا شد
سلام دوستان میگن پیشگامان فقط برای کسایی که تازه میخوان ازشون سرویس بگیرن این طرح 1 ترابایتو ارایه میده !!!!!! مشتری های قبلی این بسته رو نمیتونن بخرن !
سلام خیر اینطوری نیست و بعضی ها جوگیر شدن و الکی جو دادننقل قول:
در ضمن در تاپیک خودش پیگیر باشید:n40:
جو؟!!!!!!!!!!نقل قول:
در تاریخ 27 آذر یکی از پیشگامانی های عزیز وقتی میخواست تو پنلش نت 1000 گیگ بین الملل 16 مگابیتی رو تمدید کنه دید که موجود نیست! خلاصه اول گفتیم حتما مشکل از پنل یا چیز دیگه ای هست! تا اینکه خودم به 1577 زنگ زدم و طرف صراحتا گفت این 1000 گیگ فقط برای یکبار قابل استفاده و فقط برای کساییه که تازه مشترک پیشگامان میشن و وقتی بخواید برای ماه بعدی تمدید کنید، همون 300 گیگ بین الملل برای سرعت 16 مگابیت قابل تمدیده
اینم شکایتم از پیشگامان به 195 در تاریخ 28 آذر:
امروز 29 آذر مجدد تماس گرفتم ( چون تو پنل 1 ماهه پیشگامانی ها اضافه شده بود ولی تو پنل 3 ماهه، همون 300تاست ) و طرف گفت دیروز به همکاران اشتباه ابلاغ شده بوده و این ماهانه قابل تمدیده! ولی اینکه چرا تو تمدید 3 ماهه ها نیست رو دیگه خدا میدونه! حالا 195 بهشون چیزی گفته یا نه اونم خدا میدونه! دروغ یا راست بودنش زمانی معلوم میشه که 1 ماه بگذره و مجدد در پنل برای تمدید بیاد. گرچه صدای امروزیه رو ضبط کردم که اگه ماه بعدی تو پنل نیومد بتونم شکایت کنم ( همچنان منتظرم ببینم آسیاتک تغییر میده تا 4 دی که 1 ماه همینجا بمونم تا تعرفه ها ثبات پیدا کنه ) یا اگه تغییر نده برم جای دیگه
نقل قول:
دقیقا جوگیر شدی و هرچی بود نثار پیشگامان کردی آدم انقدر عجول نمیشه !!!
میتوسنتی صبر کنی تا فردا صبحش تایم اداری بپرسی نه اینکه پشت سرهم فحش میدادی به همه چی !!!
درست نبود .
تایم اداری؟! شرکت اینترنتی که بانک نیست! همیشه هستن. واحد تمدیدشونم 24ساعتست مثل پشتیبانی و دیشبم اون جواب رو به من داد و امروزم یکی دیگه یه چیز دیگه گفت. زیادی صبور بودیم که وضعیتمون تو ایران این شده اگه همه انقدر در لحظه پیگیر حق و حقوقشون بودن وضعمون این نبودنقل قول:
بله هستن اما تایم اداری بهتره چون اطلاعات دقیق تره !!!نقل قول:
دیشب یه آقایی برداشت که هیچی بارش نبود اصلا حوصله نداشت جواب بده ولی صبح یه خانم برداشت که دقیقا میدونست چه خبره و با قاطعیت به من گفت که حذف نمیشه !!!!
های وب کجاس دقیقا ؟ یه زمانی همه به خاطر فشفشه هاش میومدن الان عقب افتاده تو سرویسای جدید
خب این 3 تا شرکت شاتل - پارس انلاین و پیشگامان بودن که تو این چند روزه سرویس ها رو تغییر دادن و ترافیکشون اندازه های وب شد ، تا همین چند روز قبل های وب بهترین ترافیک رو داشت !نقل قول:
شاید های وب هم دوباره عوض کنه تعرفه ها رو ، البته بعید میدونم چون به همراه پارس انلاین ( پارس انلاینم که خریده دیگه ) و شاتل دارن بهترین ترافیک رو میدن
یه نکته رو هم باید در نظر بگیرین که خیلی از مردم دنبال سرعت 8 و 16 نیستن و تو اون رنج پایین تر های وب بهتره تعرفه هاش