با DMT اس ان آر رو کشیدم بالانقل قول:
Printable View
با DMT اس ان آر رو کشیدم بالانقل قول:
dmt چیه؟...نقل قول:
برنامه اییه که نویز رو از روی dslam کمتر میکنه(کنترل پهنای باند)باهاش میشه دان استریم هم تغییر دادنقل قول:
پس چرا دان استریمتو نبردی بالاتر؟ هنوز همون 10220 موندهنقل قول:
یعنی نویزو از خود دستگاهیی که توی مرکز مخابرتیه کم میکنه؟ من نمیفهمم یکم عجیبه :n13:
چون دان استریم رو 10220تنظیم شده بالاتر نمیره ولی میشه کمترش کرد آپ استریم هم تونستم باهاش 4کیلوبیت بالاتر ببرمنقل قول:
ولی رو snr خیلی تاثیر داره نویز dslam رو کمتر میکنه و در نتیجه snr میره بالاتر البته اگر اس ان آر خیلی بالا باشه میشه باهاش attainable rate(max rate رو بالاتر برد
فرشاد این برنامه رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
دوستان 5مگ مخابرات الان مجوز میخواد یا نمیخواد؟
اگر یک ساله بگیرم ممکنه شانه رایگان م بهم بدن؟
یکی ارکارمندای مخابرات شهرمون میگفت اینا هرموقع بخوان جشنواره فصلی رو بدن شبانه روحذف میکنن که مجبور بشی جشنواره رو بگیری این جشنواره ها هم مخصوص مشترکین جدیده با قردادهای بالای6ماه
یعنی یجورایی تبلیغات کاذب که مشتری سرویس طولانی مدت بگیره برای شبانه
الان که خطتو دستکاری کردی کیفیت خطتت مثل پینگ و ... خراب نشده؟نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی ببین اونا هم از سیستم خودشون نویز خطت رو همینقدر میبینن؟
من یه بار snr رو بردم بالا زنگ زدم به پشتیبانی همین17 snr رو گفت تو مودم هم 17 بود بعد مودمو ریستارت کردم (بدون دستکاری خط با DMT ) بهش گفتم الان چنده گفت 1 تو خود مودم هم 1بود بعدش وقتی قطعش کردم دیدم دان استریممو کم کرد دوباره زنگ زدم گفتم پس چرا دان استریممو کم کردی گفت چون snr پایین اومدنقل قول:
یعنی هر بار که مودم خاموش روشن میشه باید دوباره تنظیمش کرد؟نقل قول:
اسم کامل نرم افزارش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع چند روزه بعد از قطعی ip عوض نمیشه همش رو 2.189
بله باید با برنامه تنظیم کرد و نهایتا resync رو زد لینک میپره و دوباره وصل میشهنقل قول:
اسمش DMT
لینک دانلودِِِDMT:
الان با همین نرم افزار وصلی؟نقل قول:
یه تست از اروپا میزاری؟
اصلا snr روی پینگ و سرعت تاثیر نداره فقط وقتی منفی باشه سرعت کم میشه بعد اگه چند لحظه رو منفی موند لینک میپرهنقل قول:
فرشاد همینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره خودشه....نقل قول:
فرشاد اون قسمت snr target یه چیز جالبی نوشته
نوشته که به طور معمول مودم سعی میکنه بالاترین سینک رو داشته باشه که در این حالت snr باید حدود 6 بشه اما ممکنه از خود مرکز مخابراتی snr رو روی 6 یا 9 یا 12 یا 15 قفل کنند که از این پایینتر نیاد , حالا دیشب یادته واسم عجیب بود چرا با وجود اینکه snr اپلودم 15 بود ولی ماکس ریت هم زده بود 824؟
مثلا تو عکس مودم منو ببین
snr اپلودم روی 15 قفله و اصلا هم تغییر نمیکنه در حالی که snr دانلودم شناوره و کم و زیاد میشه توی روز
این نشون میده که snr اپلود رو روی 15 قفل کردن از مرکز
اصلا قفل کردنی وجود نداره چنین چیزی دست پشتیبانی نیست پشتیبانی فقط میتونه استریم ها رو تغییر بدهنقل قول:
اونم میگه اگر snr 6باشه با افزایش نویز مارجین snr بالا میره و با کم کردننویز مارجین snr پایین میاد
نه اینو ببیننقل قول:
Each time you connect, your router will try and sync at the highest speed it can whilst still allowing a safe margin of SNR to allow for normal noise fluctuations that occur over the course of the day. The default Target SNR is 6dB, but the DLM at the exchange can also set your Target SNR to 6, 9, 12 or 15dB.
ترجمه:هر وقت شما متصل میشوید مودم شما در تلاش است که در بالاترین حد دان استریم و بر روی یک snr نرمال و بیخطر (نه بهترین حالت snr) قرار بگیردنقل قول:
مثلا لینک شما به طور پیش فرض با snr 6 ثابت شود با ایجاد تغییرات dslam میتوان snr را تا میزان 15db بالا برد
این تیکشو بد ترجمه کردینقل قول:
but the DLM at the exchange can also set your Target SNR to 6, 9, 12 or 15dاین میگه که اما dslam توی مرکز میتونه target snr رو روی 6 یا 9 یا 12 یا 15 تنظیم کنه
یعنی وقتی مثلا تارگت snr روی 15 تنظیم بشه مودم تا حدی سرعت بالا رو سینک میکنه که snr زیر 15 نیاد
چنین چیزی وجود نداره مطمئن باشنقل قول:
والا این که اینجور نوشتهنقل قول:
مودم من هم دقیقا داره همینو نشون میده
وگرنه چرا باید ماکس ریتم 824 باشه درصورتی که snr هنوز زیر 15 نیومده
به max rate اطمینانی نیست بهش توجه نکن attenuation و snr مهمننقل قول:
خوب snr اپلودم هم قفله رو 15 تکون نمیخورهنقل قول:
چرا باید snr تکون بخوره؟برا منم ثابت رو 23میمونه دلیل نمیشه که قفلش کرده باشننقل قول:
اگر آپ استریمتو بالاتر ببرن کمتر میشه نه با ریستارت کردن مودم
نه اخه مثلا snr دانلودم توی طول روز چند واحد تکون میخوره ولی اپلودم قفله رو 15نقل قول:
یا مثلا وقتی مودمو روشن میکنم snr دانلودم بعضی وقتا 17 بعضی وقتا 19 ولی برا اپلودم همیشه رو 15 تکون نمیخوره اپلود ریتم رو مثلا 824 یا 850 میکنه با خاموش روشن کردن ولی snr اپلودم فیکس 15 همیشه
منظورم اینه که سرعت رو جوری سینک میکنه که snr اپلودم همیشه 15 بشه
8970 یه قسمتی داره بنام 3g modem
من یه مودم سیمکارتی داشتم به usb پشت مودم وصل کردم در کمال تعجب دیدم که کانکت شد:n19:
الان با سیمکارت همراه اول وصل شدم برا مخابرات که هر روز نتش یه مشکلی داره عالیه این قابلیت :n10:
عجب باز ساعت 4 شد و نت درست شد
دیشب هم همین موقع ها بود که درست شد:n24:
۱۰ مگابیت - سه ماهه
الان چه سرویسی شبانه داره ؟
این 5 مگ که ترافیکش 50 گیگ هست شبانه داره ؟
10 مگ شبانه داره ؟
4 تا 10 صبح خوب میشه بعدش دیگه خراب میشهنقل قول:
معلومه چون رو 1 ای پی هست ساعت شلوغه پینگ بد میشه یه عده رو انداختن رو این ای پی
حیف که دیگه تو سیترا نیستم
دوستان میشه به سیترا منتقل شد???????
فقط 2مگ به پایین شبانه دارهنقل قول:
دوست عزیز این تله هستش.. واسه جذب کاربر !! چند ماه اول رو بهشون نامحدود میدن، بعد از تو پنلشون نامحدودا رو حذف میکنن .. یا منتقلشون میکنن پارتاک !!! میشن مثل من و شما !!!نقل قول:
شما نگرفتی موضوع چیهنقل قول:
من همین الانم تو سامانه پارتاک هستم
میخوام منتقل بشم سامانه سیترا.آیا راهی هست؟
تو سامانه سیترا تو پنلش هیچ نامحدودی وجود نداره(میتونی بری ببینی)
ولی همون طور که داری میبینی میشه نامحدود تمدید کرد
فقط نمیدونم چطوری منتقل بشم اونور
خوابم یا بیدار:n04::n04::n04:
چرا این ریختی شده!!
:n04::n04::n04:نقل قول: