نقل قول:
جناب مهندس ملک جعفریان حدود 1 ماه هست. مدیرعامل نیستن.
رییس مخابرات عوض شده.
Printable View
نقل قول:
جناب مهندس ملک جعفریان حدود 1 ماه هست. مدیرعامل نیستن.
رییس مخابرات عوض شده.
دوستان چند روز پیش کمپینم تموم شد و خواستم تخلیه کنم . منتهی اینقدر اذیت کردن واسه تخلیه خط و چون عجله داشتم و نت لازم بودم مجبور شدم دوباره همین طرح 2020 رو بگیرم منتهی 43 تومنیش رو گرفتم که موقتی باشه .
حالا اگه این طرحم حجمش که تموم شد و خواستم مثلا بعد از 2 ماه تخلیه کنم با یه درخواست تخلیه حله ؟ یا باز دردسر داره ؟
راستی واسه دانلود شبانه چطوریه ؟ روی بریج مشکلی نداره ؟ یا بهتره رو ppoe باشه ؟ چون دیگه تو این ساعت باید سیستم خودش روشن بشه و کانکت بشه و خاموش بشه . دستکاری که قبلش لازم نداره . اره ؟ البته من دانلودم کمه و نیم ساعت بعد و قبل از بازه رایگان میخوام بزارم واسه دانلود .
دقیقا درسته.نقل قول:
من هم طرح 43 تومنی 2020 رو گرفتم ولی وقتی رفتم تو سایت برام زده بود طرح برنزی 3 ماهه 9 گیگابایت :n04::n04::n04::n04: به معنای واقعی اگر چک نمی کردم تو پاچم بود...حالا فرض کن چه کلاه گشادی میره سر اونایی که مثل ما اینترنت باز نیستن و نمی دونن چی به چیه
یک سوال
این طرح20گیگ شبانه دار اگه حجمش تموم شد باید حتما 20 گیگ شارژ کرد؟
من این پست رو پیدا نکردم مثل اینکه ویرایش شدهنقل قول:
نوشته شده توسطshoojats [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رات یه قانون گذاشنه با یه ای پی بیش از 2 ساعت کانکت باشی قطع میشه تنها راه حلش هم اینه که از تو تنظیمات مودم brige بزاری رو ppope...میخاستم ایا این جوابش درسته؟؟؟
اما این حرف رو یکی دو ماه قبل منم گفتم
راه علاج ساده ای هم داره
یک گوشی یا تبلت رو به وایرلس خانه بذارین وصل بمانه. برنامه ی هواشناسی اون رو هم تنظیم کنین هر 1 ساعت بروزرسانی بشه! هم مصرف داده ی ناچیزی خواهد داشت و هم اینکه ip شما بیکار نمی مانه تا غیرفعال بشه و نیاز به ریبوت مودم برای گرفتن ip پیش بیاد
اینکه یوزر/پس رو به مودم داده و خط pppoe باشه که یک مطلب بدیهیه. بندرت کسی این روزها مودم وایرلس رو روی بریج تنظیم میکنه!
امشب پینگ خیلی خوب شده مثل قبلا فقط خدا کنه این روال همیشه ادامه داشته باشه
جدا ؟ من فکر میکردم که طرح جدید 2020 رو گرفتم پینگ بهتر شده . نگو کلا همگیه .نقل قول:
نقل قول:
سیم کشی مشکلی ندارع قبلا هم با اسپلیتر بود الان مستقیم زدیم اسپلیتر کنار در اصلی رو برداشتم تا درست بشع اما همینطور سرعتم افتضاع شبانم رو 0 میشه حداکثر 4 کیلوبایتنقل قول:
بنظرتون چیکار کنم؟؟؟
زنگ زدن از سایت 2020.ir گفتن از مخابرات پورتتون مشکل داره قرار شد رفع کنن خداشاهده بدتر شد بهتر نشد
اصلا نمیتونم کانکت بشم دیشب هم زنگ زدن میگه جیکار میکنین تمدید میکنین یا نه؟؟؟6بار فقط از مخابرات زنگ زدن که تمدید میکنین یا نه؟؟؟
اره پینگ منم خیلی خوب شده اومده رو حدود 5 الی 10. سرعت شبانه هم خیلی خوبه این شب ها هر شب حدود 200 گیگ دانلود میکنم.:n09:نقل قول:
سلام
من طرح جدید 2020 رو گرفتم یک شب حدود 2 گیگ شبانه دان کردم و دیدم کلش از حجم روزانه کم شده اپراتور 2020 میگفت نمیشه و شما سند ندارین و اینا به 195 شکایت نوشتم بعد دوباره از مخابرات زنگ زدن و همون حرفا قبلی دوباره با لحن تندتری تجدید نظر نوشتم صبح زنگ زدن و گفتن دو گیگ هم اضافه شده
دیشب هم تایم شبانه سرعتم تا 10 مگ باز بود و ساعتی 4 گیگ دانلود کرده بود صبح پاشدم دیدم کل 12 گیگی که قرار بود تو 1 هفته دان بشه یک شبه دان شده بود
اگه از شما هم حجم کم شده بهتره به 195 شکایت کنید
دوستان دیروز طرح 2020 رو گرفتم و مودم رو شب از روی بریج گذاشتم روی ppoe .
حالا چرا توی ریز مصرف سامانه ، شب مک ادرسم عوض شده ؟ خودم بودم که استفاده میکردم از نت ولی مک ادرسم رو یک چیز دیگه زده از ساعت 1 شب به بعد .
حجم هم همون بوده که گذاشته بودم دانلود . فقط مک ادرس فرق میکنه . در ضمن مودمم wifi نیست که کسی بخواد هک کنه و .. .
طرح 2020 اینطوریه ؟ یا از روی بریج که میری روی ppoe مک ادرس فرق میکنه ؟
امروز که دانلود رایگان من افتضاح بود، سرعت از 50 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نشد، دیروز چندبار تا 200 کیلوبایت در ثانیه رفت. از امروز ظهر هم که اینترنت من حدود یک ربع قطع و بعدش که مجدد وصل شد یک آی پی گرفتم که با 78.38.133 شروع میشه و به طرز وحشتناکی وضعیت افتضاح شده، سرعت دانلود از سرور خارجی 10 کیلوبایت در ثانیه هست و چه سرور داخلی و چه سرور خارجی Packet Loss ام بالای 60 درصد هست. یعنی فقط میشه فحش داد به اینا، هیچ کار دیگه نمیشه کرد ...
گوگل هم الان نمیتونم باز کنم و فقط سایت هایی که از قبل اطلاعاتشون توی کش مرورگرم بودن رو به زور میشه باز کرد ...
نقل قول:
به نظر من اگر امکانش رو دارید، یک کابل مستقیم از سیم تلفن دم در تا مودم ببرید، از اسپلیتر هم استفاده کنید و از دم در ارتباط کابل رو با سیم کشی خونه موقتا قطع کنید. اگر بازم وضعیت نویز خطتتون بد بود، قطعا مشکل از مخابرات هست، ولی اگر وضعیت خوب شد یعنی مشکل از سیم کشی شما هست. اگر هم کاملا مطمئن هستید مشکل از شما نیست و یا امکان این تست رو ندارید، میتونید درخواست کنید تا براتون مامور بفرستن تا بررسی کنه ...
(هرچی SNR Margin بالاتر و Line Attenuation پایین تر باشه نشانه وضعیت بهتر خط و نویز در خط هست و برعکسش نشان دهنده نویز بالاست، توی یک خط معمولی حدودا باید SNR Margin بالاتر از 20-25 و Line Attenuation هم کمتر از 5 باشه، البته Line Attenuation به فاصله تا مرکز مخابراتی هم بستگی داره و هرچی فاصله بیشتر باشه Line Attenuation هم قطعا بیشتر میشه)
من مازندران هستم
لطفا اینو تا آخر بخونین
شرکت های خصوصی بدجور شباااااانه رو محدود میکنن
مخابرات هر بدی ای داااشت شبا رو به خدا هیچوقت محدود نکرد فقط سرعت کلیش کم بوووود
اگه میتونستم 5مگ 5 گیگ بگیرم همینو تمدید میکردم
متاسفانه از لج بازی رفتم از مخااااابرات
بچه هاااااااا خواهشااااااااااااااا بگین مخااااااااااااااااابراااا اااااااات تعرفه جدید آورد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
دو تا طرح قبلی مخابرات 5مگ 5 گیگ با 2مگ 10 گیگ با 21 تومن ماهانه واقعاااااااا عااااااااااالی بوووووود
خواهشاااااااااا نرین خصوصی ها دو برابر میگیرن تازه شاید مثل مخابرات اینترنت بدن
آسیادزد قیمت بالای 35 تومن باید بدی تااااااا شبانه داشته باشی بعدشم جدیدااااااااا سرعت ها رو همه محدود کردن حتی آسیاتک
من از ستاره شرق (نماینده پیشگامان) این شرکت هم محدود کرد روی سرعت اسمی آسیاتک هم اسمی
فقط و فقط مخابرات اسمی نکرد سرعتو
مخابرات اکثر استان ها بالای 500 میدن سرعتو ولی اینجا 370 کل استانه! شبانه هم بین 300 تا 320 میده مطمِئنی میتونی 5.5 گیگ حداااقل بگیری!!
من قبلا مخابرات بودم به خاطر این پارتک دزد مجبور شدم تخلیه کنم !
ای خدا سال 2016 داره میاد یادش بخیر اسفند دوسال پیش نامحدود با سرعت 370 وااااااااااقعا اون روزا اینترنت داشتیم
همه این نصیحتمو گوش کنین
امروز صبح هیچی دانلود نشد بکنم
ظهر تا عصر هم قطع بود مودم خاموش روشن کردم درس شد
کسی این مشکلو داره؟
جدیدا اینطوری شده . من روی بریج که بود باید یه dc میکردم و وصل میکردم راحت بود . حالا باید هی مودم خاموش روشن کنی . بدیش هم اینه که ممکنه لینکهای دانلودت بپره . بدتر از اون اینکه موقع دانلود شبانه اگه اینطوری بشه نیستی که مودم رو خاموش روشن کنی .نقل قول:
درسته جدیدا این مشکل بروز پیدا کرده و مشخص نیست بخاطر کمبود ip مخابرات هست یا اینم ترفندیه تا شبها کمتر کاربرها دانلود خودکار داشته باشندنقل قول:
طبق تجربه + اظهارات اوپراتورهای پشتیبانی اگر خط حدود 3 ساعت استفاده نشه ip ازش گرفته میشه و لازمه مودم رو ریبوت کنین
شخصا دیدم حتی گاهی ریبوت هم به تنهایی کافی نیست و باید به پشتیبانی بگین خط رو ریست کنه(با ریست پورت اشتباه نشه)
چنانکه قبلا اشاره شد برای اینکه این اتفاق نیفته یک گوشی بهتره به خط وصل باشه تا هر یکساعت با آپدیت شدن برنامه ی هواشناسیش یا یک همچین چیزی باعث بیکار موندن خط نشه
اگرم با خود گوشی/تبلت دانلود می کنین (مثل من) که دیگه چه بهتر، بذارین وایرلسش طی شب وصل بمونه (توی تنظیماتش جلوی آپدیت خودکار برنامه ها رو گرفته باشین) درصورتیکه با تورنت کار می کنین phone schedule رو نصب و تنظیم کنین سر ساعت utorrent رو اجرا کنه و سر ساعت هم وایرلس رو خاموش. اگرم لینکها رو به ADM دادین داخل خودش تنظیمات زمانبندی شروع و توقف داره
من چند شبی از این بابت سرم کلاه رفت ولی حالا این شبهای آخر دارم جبران می کنم:12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم چند شبه همین مشکل رو دارم ساعت 4 که میخوام دانلود کنم اینترنت کلا قطع میشه تا مودم ریست بشه.اگه وایفای تبلتم رو روشن بزارم مشکل حل میشه؟نقل قول:
برای اینکه مودم قطع نشه برای دانلود رایگان وای فای گوشیتونو روشن بزارید نرم افزار تلگرام رو نصب کنید و چن تا کانال خبری مثل اقصاد انلاین خبر انلاین و چن تا دیگه عضو بشین بعد از تو تنظیمات تیک دانلود اتومات رو بردارید و بزارید وای فای گوشیتون روشن بمونه.با کمترین حجم حتی کیلوبایت نتتون قطع نمیشه و مودم بیکار نمیمونه که بخواد قطع بشه.البته من این مشکلو داشتمو طاقت نیاوردم رفتم 195 شکایت کردم مشکلمو برطرف کردیگه قطع نمیشه.خودشونم گفتن به خاطر کمبود ای پی اینطوری میشه که تا چن وقت دیگه مشکل برطرف میشه و این قطع و وصلی ها هم به خاطر همونه.ولی اینکه بخوان کاری کنن مودمت قطع بشه و مجبور بشی برای متصل شدن دوباره خاموش رروشن کنی همچیمن حقی ندارن چون تغییر ای پی به صورت خورکار انجام میشه و مجدد بعد تغییر ای پی کانکت میشید و اینکه به بعضیاتون میگن به خاطر جلوگیری از هک وای فای هست اینا همش بهونس وظیفشونه مشکلتو برطرف کنن چون چیزی تو قرارداد در این مورد ندارن.مگه ملت همه وای فای دارن ؟! پس حواستون باشه اگه مشکل قطعی داشتین و زنگ زدید گفتن مودم وای فای هست بگید نه معمولیه چون تا بگید وای فای بهونه ها شروع میشه.
سلامنقل قول:
راه حل خوبی هست ، مخصوصا اینکه جواب هم گرفتید.
الان چند روزه ، که با اینکه سیستم در حال کار و دریافت فایل هست ، راس یک ساعت مشخص (7:30) ، اینترنت قطع میشه و بعدش چیزی در حدود بیست دقیقه ، هی مودم روشن ، هی مودم خاموش ، هی مودم روشن ، هی مودم خاموش ، هی مودم روشن ، هی مودم خاموش ، ...
برای این راه حلی دارید ؟؟ سپاس
شخص دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟؟ سپاس تر :n39:
واقعا خسته نباشن . دیشب یک و نیم گیگ از حجمم رو خوردن موقع شبانه . دوستان چجوریاست ؟ من از ساعت 4.30 تا 8.30 میزارم دانلود ولی بازم حجم کم کرده .
با این وصف ایراد از مودم نیست و چون ساعتی هست که ادارات دولتی و موسسات و ... میخوان وصل بشن به اینترنت طبعا فرض اولیه رو باید بر این گذاشت که کمبود ip باعث این مشکلهنقل قول:
اینکار مخابرات اصلا عجیب و غلطه که ساعت دانلود رو امسال چنین بازه ی غیرمنطقی در نظر گرفته. چون از اونورم مشترکین اداری بخاطر کاهش سرعت بمشکل برمیخورن و کارشون لنگ می مونه و isp رو عوض میکنن
پشتیبانی برای رفع مشکلات کمبود ip پیشنهاد میکنه ماهیانه مشترکین چند هزار ت بیشتر داده و ip استاتیک بگیرن. گرچه نرخش نسبت به گذشته خیلی کمتر شده ولی به این شکل یکجور باج گیریه
پیشنهاد می کنم به 195 شکایت کنین. فایده نداشته باشه ضرر هم نداره
من در صفحه قبل مشکلمو گفتم مشابه شما بود و به حقم رسیدم شما هم همون کار رو بکنیدنقل قول:
ولش کن 1.5 گیگ ارزش وقت گذاشتن نداره . من همینجوری الکی این سرویس رو گرفتم ببینم چجوریاست ایا ارزش داره تو مخابرات بمونم یا نه . بخوان دزدی کنن که نمیمونم .نقل قول:
البته فکر کنم به خاطر این حجم کم شده بود که قبل از خواب مودمم رو روشن گذاشته بودم قبل از ساعت شبانه و تقریبا تا ساعت 6 روزانه حساب شده بود و بعدش شبانه (؟) .
حالا یه چند شب یه بار ساعت 4.30 و یه بار ساعت 8.30 مودم رو ریست میکنم ببینم چی میشه . اگه به این روش حجمی دزدیده نشه خیلی خوبه . فقط امیدوارم به همین کفاف کنه و نخواد باز کلک دیگه ای سوار کنیم .
راستی واسه من برعکس شما شد . من شب قبلش یه دفعه 14 گیگ دانلود کرده بود . بعد شب بعدش 1.5 گیگ روزانه کم کرد به عنوان جریمه
دوستان برای دزدی جدید مخابرات که همون کم کردن IP هست به پیشنهاد دوستمون به 195 شکایت کنید
این نمیشه که بر خلاف حتی مراکز مخابراتی سایر کشور مشهد بگه بیا ای چی استاتیک بخر اصلا همچین حقی نداره
مسخره هست 2 ساعت حتی تو روز از مودم استفاده نکنی باید بیای مودم رو خاموش روشن کنی مگه ما مسخره شون هستیم
سرویس 20 ماهه 100G ترافیک + 20G هدیه که از ساعت 24 دیشب فعال شد
هر چی از شماها می دزدن برداشتن به حساب من ریختن:n04::n08:(امیدوارم درستش نکنن!!!)
اگه مودم ار شب روشن باشه از حجم روزانه کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی حتما باید چهار بیدار شی مودم را خاموش روشن کنی؟
نه نباید حتما" ساعت 4 خاموش روشن کنی ولی باید حواست باشه قبل 4 چیزی دانلود نشه مثلا" توسط آپدیت خودکار ویندوز یا برنامه های خودکار موبایل که از اینترنت استفاده میکنن و بهتره که توسط IDM زمان بدی که دانلود رو چند دقیقه بعد 4 شروع کنه مثلا" 4:05 تا 8:59نقل قول:
در پاسخ به دوستانی که از سرعت شبانه پرسیدند
سرور تهران
سرور باکو
سرعت برنامه های دانلود هم به همین منواله
محتوای مخفی: مخصوص چوپون دروغگو
سلام
بچه ها امروز بایکی از داخل مخابرات صحبت کردم گفت این قضیه قطع شدن نت در صورت استفاده نکردن قراره بدتر هم بشه :n34:
امروز برای طرح اینترنت کار 20 تماس گرفتم گفتن دیگه نمیدیم :n28:
مشخصه این طرح خیلی کم فروش رفتهنقل قول:
احتمالا طرح های شبانه دار که 1تا7 2مگابیت بود رو دوباره برمیگردونن
چطور میگید کم فروش بوده، وقتی تنها طرح شبانه دار همین باشه، متقاضی هم زیاد میشه براش قاعدتا، احتمالا ظرفیتاشون داره تموم میشه و شکایت ها سروصدا کرده در باره شبانه و ip و تذکر 195 و... باعث شده طرحو برداردن.نقل قول:
من چند شب با سرعت 300 به بالا دانلود میکردم ولی الان 2 شبه باز اومده رو همون حول و حوشه 130 .برای شما هم همین طور بود ؟نقل قول:
مخابرات تند تند داره مشترکین رو زیاد میکنه بی اونکه مشکلش رو بابت بدهی به زیرساخت حل کنه، پس طبیعیه این اتفاق بیفته. چرا بقیه ی ispها این مشکلات رو ندارننقل قول:
بنده از چند شب قبل سرویس امسال بی اطلاعم چون سرویس کمپین پارسال رو داشتم که با سرعت 8-7 مگابیت دانلود می شد ولی این تستی که گذاشتم مربوط به سرویس جدید امسال هست که تا این لحظه 1 شبه که فعال شدهنقل قول:
هم سرعتش پایینه هم رسما %1 از ترافیک خریداری شده ی روزانه کم میکنه (حجم دزدی احتمالی جای خود) . کلا ارزش دانلود شبانه نداره مگر برای ضرورت
سلام بچه ها این سایت جریانش چیه؟
از اینا زیاده.نماینده های متفرقه که adsl مخابرات واگذار میکنن. چندان بهشون اعتمادی نیستنقل قول:
3 روز خونه نبودم اومدم دیدم 400 مگ از ترافیکم کم شده . یا خدا :n04:
تو خود ریز مصرف هم کم نکرده ولی از کل حجم کم کرده . فکر کنم یا خونمون روح داره یا دزدی میکنن شیک .
برا زمستون طرح خاصی نذاشتن ؟
بچه ها دم مخابرات خودمون گرم
الان خیلی خوب شده از زمانی که آقای دوستخواه اومده
الان برید ببینید آسیاتک دست به چه کارهایی نمی زنه
برای اینکه مصرف مشتریاش بیشتر بشه و سر کیسه کنه مشتریانش رو به مشتریاش میگه ویدئو ببینید و جایزه بگیرید !!!!! :n08:
این دیگه خیلی پور رویی میخواد
خدا آسیاتک رو خیر بده که بهشون میگه ویدئو ببینند و حجم کم شه!! مخابرات که بدون هیچ هشدار قبلی حجم کم می کنه !!!!نقل قول: