منم لیسانس برقم اره منم می گفتم باورشون نمی شد اره باز خوبه تنها نیستیمنقل قول:
Printable View
منم لیسانس برقم اره منم می گفتم باورشون نمی شد اره باز خوبه تنها نیستیمنقل قول:
درود دوستان
یکی از دوستان متولد فروردین 69 هست
مدرک دیپلم . دانشجو در حال تحصیل که الان میخواد بره سربازی
اگه این هفته دفترچه رو پست کنه تاریخ اعزامش کی میشه ؟
ممنون
نتیجه نهایی رو کمیسون عالی باید بده .نقل قول:
انشاالله که معاف شی مثل ما 18 ماه الاف نشی
این برگه کنسلی چیه و از کجا میشه گرفتش؟نقل قول:
سلام شدیم 10 ماه هم راستی کسر بسیج دانشجویی داره؟ من حکم مسولیت دارم
18/6 یا 18/7نقل قول:
به به بسلامتی بسیج دانشجویی کسری نداره ...نقل قول:
بسیج محل چی کسری نداره؟
من شنیدم برای کارت فعال های هرسال 30 روز کم میکنن درسته؟
در ضمن داشتن حکم هم تاثیری داره؟میتونم بالای 6 ماه بگیرم؟
نقل قول:
سلام ببخشید شما رو چه حسابی میگید بسیج دانشجویی کسری نداره؟
یکی از دوستای خود من 3-4 ماه کسری گرفت با بسج دانشجوییش
بسیح دانشجویی فقط باغث میشه که بسیحی فعال لغو نشه یعنی خودش کسری نداره اما بسیج فعال رو معتبر نگه میدارهنقل قول:
برای کسری بسیج حتما باید عضو پایگاه مقاومت باشید نه مدرسه یا دانشگاه .. حدافل تا یکی دو ماه پیش که اینجوری بود
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما فرموديد خيلي ها هستن که 21 ماه خدمت کردند وتموم کردن!
اما چجوري؟؟؟
چون از ابتداي سال 91اعلام کردند که اعزامي هاي 91 بايد21ماه خدمت کنند
سئوالم اينجاست که از اون موقع تا حالا حدودا 17ماه ميگذره...
پس چجوري 21 ماهشون رو تموم گذروندن؟؟!! :n13:
نکنه با اضافه خدمتشون حساب کردين؟:n06:
منظورشون کسایی هست که خدمت قبلی داشتننقل قول:
مثلا یک نفر سال 88 رفته خدمت 10 ماه خدمت کرده بعد دانشگاه قبول شده و بعد از دانشگاه اعزامش افتاده سال 91 و 21 ماه باهاش حساب کردن و 11 ماه خدمت کرده و رفته
از تاریخ 18/1/91 ( خوده برج 1کی ها هم) 21 باید خدمت کنننقل قول:
تو برج 7و8و9 ترخیصی نداریم مگر اینکه کسری یا اضاف خدمت خورده باشن ! چون اخرین ماه سال 90 که اسفند هستش برج 6 امسال ترخیص میشه
تا اونجایی که من میدونم دوستم فقط تو همین دانشگاهش فعالیت داشت ...نقل قول:
سلامنقل قول:
این چیزی که شما گفتی مطمئنی یا فقط شایعه شنیدی؟؟؟باور کن اگه درست باشه یه شیرینی پیش من داری :n20:
خود دانشگاه بهت میده دیگه قسمت نظام وظیفه دانشگاه میده نوشته نامه لغو معافیت تحصیلینقل قول:
همینو ببر پلیس +10 صحبتی هم از مدرک نکن
دوست عزیز فکر کنم شما اشتباه میکنیدنقل قول:
من خودم 30 بهمن 91 که فارغ اتحصیل شدم پرونده بسیج دانشگاهمو به پایگاه شهری انتقال دادم و تا الان هم پایگاه شهری داره برای من فعالی رد میکنه که حتی برای پدیرش که رفتم ازشون نامه فعالی یگیرم حتی سابقه فعالی دوران دانشگاه+سابقه پایگاه شهری رو توش قید کرده بودن.
حتی من کسانی رو میشناسم که بعد از فارغ التحصیلی دنبال کارهای بسیج دانشگاه افتادن و خیلی راحت با یه پرونده سوری, چند سال برای خودشون سابقه رد کردن. و از کسری اش استفاده کردن(به ازای هر سال یکماه کسری خدمت)
فقط باید هر وقت کسی فارغ التحصیل شد سریع پروندشو ببره تو پایگاه حوزه شهری که براش ثبت سوابق رد کنن و هر وقت خواست میتونه از کسری خدمت سابقه بسیج دوران دانشگاه+ پایگاه شهری استفاده کنه.
ایام به کام همگی
سلامنقل قول:
من دقیق یادم نیس که از کجا فهمیدم ولی فک کنم به احتمال 95درصد از بچه های که تو همین تاپیک تجربیاتشونو به اشتراک میزارن فهمیده بودم . شما یه زنگ بزن مشاوره نظام وظیفه که خیالت حسابی جمع بشه.
شما خوشحال باشی و همچنین خدمت بی دردسری داشته باشی بهترین شیرینی برای تمامی بچه های فرووم هست
ایام به کام
دوست گرامی ...بنده که دلم نمیخواد کسی اضافه خدمت کنه و امیدوارم نسل خدمت برچیده بشه حتی اگر بشه بخرنش ...نقل قول:
اما این سری مسایل که قراره عید سعید فطر اعلام کنن خدمت شد 18 ماه و ...فقط جو تاپیک رو متزلزل میکنه! ... شما هنوز اعزام نشدی اگر اون موقع وسط سرما که خار های توی پادگان ما یخ بسته بودن راه میرفتی میدونی چقدر دنبال منابع و مآخذ بودی که ببینی خدمت 18 ماه هست یا نه ؟ میدونی با چقدر امید مجله های سپاه رو میخوندیم ببینیم خدمت 21 ماه هست یا 18 ماه ؟ میدونید چقدر وارد سایت نظام وظیفه ؛ ایسنا ؛ خبر آنلاین شدم تا ببینم یه خبر خوب درباره خدمت هست یا نه ؟ ...
شما هنوز توی خونه هستی حتی اعزام نشدی ... اگر توی سرما با چند تا پیراهن و چند جفت جوراب و کلاه و چفیه و هدبند و... میرفتی توی برجک چی میگفتی پس ؟ ...
اما همونطوری که سردار کمالی اومدن و خبر بازگشت کسر خدمت ها رو دادن امیدوارم یه خبر خوب هم به شما برسه مثل کسری مدرک تحصیلی یا ...
کلیه افرادی هم که خدمت قبلی بودن مثلا 10 ماه خدمت کرده بودن و دانشگاه پذیرفته شده بودن و در سال 91 مجددا اعزام شدن 11 ماه خدمت کردن و رفتن ....
اگر میخواستن خدمت رو کاهش بدن اول فکر سربازای حین خدمت بودن ... حداقل میگفتن نیمه اول سال 91 خدمتشون 18 ماه هست ... شما سال 92 قراره اعزام بشید مطمئن باشید از لحاظ مدت خدمت در اولیت بعد از 91 قرار دارید ..
موفق باشید . :n16:
حرف شما درست ولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها یادم هست توی اسفند سال قبل بود که یکی از فامیل هامون که سرهنگ بازنشسته سپاه بود می گفت قرار کسری برگرده من خودم اونجا با خودم گفتم این بنده خدا داره گیج میزنه مگه میشه قانونی که تازه لغو شده دوباره برگرده اما الان میبینید که قانون کسر خدمت ها برگشته. پس هیچ چیزی از اینا بعید نیست!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم متوجه سئوال من نشدید،چون زیاد حاشیه رفتید:
شما گفتین: <بنده که دلم نمیخواد کسی اضافه خدمت کنه>عزیزم مگه من گفتم شما دلتون میخواد کسی اضافه خدمت کنه
میفرمایید: < این سری مسایل که قراره عید سعید فطر اعلام کنن خدمت شد 18 ماه و ...فقط جو تاپیک رو متزلزل میکنه!> وقتی چنین مسئله ای همه جا شایع شده،چه جایی بهتر از تاپیک که مطرح بشه،اصلا تاپیک بخاطر همین سئوالات وجواب ها ایجاد شده...
<شما هنوز اعزام نشدی اگر اون موقع وسط سرما که خار های توی پادگان ما یخ بسته بودن راه میرفتی میدونی چقدر دنبال منابع و مآخذ بودی که ببینی خدمت 18 ماه هست یا نه ؟ میدونی با چقدر امید مجله های سپاه رو میخوندیم ببینیم خدمت 21 ماه هست یا 18 ماه ؟ میدونید چقدر وارد سایت نظام وظیفه ؛ ایسنا ؛ خبر آنلاین شدم تا ببینم یه خبر خوب درباره خدمت هست یا نه ؟ ... >
خدا خیرت بده،درسته من هنوز اعزام نشدم،اما لابد از سختی های خدمت تقریبا خبر دارم که اینطوری دارم پرس وجو میکنم ببینم 18 ماه شده یا نه،طبق فرمایشات شما پس من حق دارم
نمیدونم چه برداشتی کردین از سئوال من،اما من فکر میکنم سئوال من باعث شده بهتون بربخوره،که من همچین قصدی نداشتم
چون من فقط پرسیدم چجوری 21 ماه رو حساب کردین(البته جوابمو گرفتم).
مطالبی که بالا عرض کرده بودید حاشیه بود،و اصلا نه ربطی به سئوال من داشت و نه ربطی به منظورم
به هر حال از توجهتون و جوابتون ممنونم:n16:
این مطلبو که نگاه کردم دیدم تاریخشنقل قول:23-06-2013, 15:57
سفارشی برای dbb426 عزیز
ممنون . نمی دونی چقدر خوشحال شدم .دمت قیژ :n02:نقل قول:
من اعزامی 92/2/1 هستم، آموزشی 01 (نیروی زمینی ارتش) بودم ، این قانون از حدود اواسط اردیبهشت ماه نهایی شده و اجرایی گردید به گونه ای که 2 تا از افراد یگان با داشتن امریه+ تکمیلی از اون تاریخ از آموزشی مرخص شدننقل قول:
موفق باشی، شیرینی ما هم فراموش نشه ها:n09:
دوست گرامی...نقل قول:
برگشت امابا شرایط خاص ! ....
متولدین سال72 و قبل روشامل میشه. همچنین نباید غیبت داشته باشن .
.......................................
یعنی کسی متولد 73 باشه شاملش نمیشه! چرا که متولدین سال 72 و قبل سال90 مشمول بودن و این قانون شاملشون میشده .
تا نباشد چیزکی ... شما مهر و آبان و نهایتا برج 10 توی پادگان ها نبودی ببینی سیستم شایعه توی پادگان ها چیکار کرده!...
به هر نحو امیدوارم خدمت بشه همون 18 ماه .
موفق باشید .
دوستان کسی اعزام 1/6/92 تهران هست؟
سلام به همه جمیعا دوستان من دانشجو هستم یک سال و 1ماه هم به پایان تحصیلم مونده. واریکوسل درجه 3 دارم. چون درد دارم باید زودتر عمل کنم. چطوری میتونم حین تحصیل معافیت پزشکی بگیرم؟ مثلا با مرخصی تحصیلی، انتقالی یا ترک تحصیل و ... شرایطش چیه؟ چطور میشه اینکارو کرد دوستان اهل فن خواهش میکنم راهنمایی کنن...
عزیز فلسفه معافیت پزشکی اینه که شما زمانی میتونی واسه معافیت پزشکی اقدام کنی که مشمول خدمت مقدس (!) باشی.نقل قول:
نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا برعکس معافیت کفالت که هر زمانی میتونی اقدام کنی
حالا ببین تحت چه شرایطی مشمول میشی
انتقالی که ربطی نداره
مرخصی تحصیلی هم خیر چون همچنان محصل محسوب میشی و فعلا مشمول به حساب نمیای
(نامردا پیش خودشون گفتن خدارو چه دیدی شاید تو تحصیل خوب شد و نتونست معافیت بگیره !!!)
اما ترک تحصیل بله .... شما رو جزو مشمولین قرار میده و میتونی برای معافیت پزشکی اقدام کنی
ممنون دوست من من پدرم 55 سالشه، دیسک کمر داره و دست راست و مخصوصا دست چپش کشیدگی تاندون داره، از اون طریق معافیت کفالت شانسی دارم؟ در ضمن تک فرزندم هستم یعنی برادر هم ندارم... اگر ترک تحصیل کنم چه عواقبی داره؟ بازم میتونم کنکور بدم؟ باید شهریه ترم های باقیمانده رو بپردازم؟ من دانشگاه آزاد هستم.
سلام دوست عزیز ...نقل قول:
نوشته شده توسط magegeryeamoonmide [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشخیص نیازمند بودن پدر به مراقب و گرفتن کفالت پدر به عهده کمیسیون ناجا هست. یعنی شما اینجا هر چی هم بگی کسی نمیتونه نظری بده که آیا معاف هستید یا نه .
اما برای واریکوسل درجه 3 که طبق ایین نامه پزشکی معاف هستید ولی باید ترک تحصیل کنید و دفترچه خدمت رو برای معافیت پست کنید .
....
سخته آدم بگه کاشکی همه زندگی آدم همین مهر کردن دفترچه مرخصی و تنها دغدغش اومدن بیرون از پادگان بود ...
دنیای بیرون از پادگان هم که چند روزه واردش شدیم خیلی بیرحم تر از پادگان هست ... ولی هر چی هست حقیقت هست و پادگان تنها مدتی دغدغه های اصلی زندگی رو با دغدغه های خودش از یاد آدم پاک میکنه! ... حساب کنید همه زندگی آدم بشه مهر کردن دفترچه و مرخصی و استعلاجی و... ولی میای بیرون میبینی ای دل غافل ...
من کاردانیم رو تمام کردم به نظر شما برم برا کارشناسی یا برم خدمت ؟؟
من 7 ماه کسری ایسارگری میتونم بگیرم ولی بسیج هیچی ندارم .
یه سوال الان خدمت 21 ماه هست یا 24 ؟؟؟
اگه برم کارشناسی بخونم این 7 ماه کسری که الان میتونم بگیرم یه وقت لغو نکنند .
به نظر شما اساتید محترم چیکار کنم ؟؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام
من آموزشیم تموم شده،
یگانم انرژی اتمی تهران ، میدان ونک ...
کسی میدونه جای خوبیه یا نه؟؟؟؟
سلام دوستان
من در حال حاظر دانشجوی کاردانی هستم حدودا دو ترم مونده تموم شه من پارسال برج 5 در حن تحصیل اقدام کردم برای معافیت کفالت که بنا به دلایلی جور نشد بگیرم دیگه بیخیالش شدم دنبالشو نگرفتم ولی چند روز پیش آدرس قبلیمون برگ سبز و برگ سفید اومده تاریخ اعزام هم زده 20/5/92! محل خدمت هم سپاه احمد ابن موسی (نداسا)!
چند تا سوال داشتم خدمت اساتید
مگه من معافیت تحصیلی ندارم پس چرا برگه آماده به خدمت اومده؟
من میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم مطمن هستم معاف میشم امکان پذیر هست الان اقدام کنم؟
چرا 180 روز اضافه زدن من اون موقه دانشگاه ثبت نام کرده بودم غیبت هم فکر نکنم کرده باشم
در ضمن متولد 8/70 هستم
ممنون میشم پاسخ بدید
مرسی.یه خانواده رو از نگرانی در آوردی .:n01: همه جوره در خدمت هستیم البته دعا کن امریه من هم دست بشه که نور علا نور بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
الان خدمت 21 ماهه
من اگه جاي شما بودم ميرفتم خدمت،چون هفت ماه کسري داري،وبه اين قوانين اعتمادي نيست،بقول خودتون يه وقت ديدي قانونشو برداشتن
شما تا کارشناسي رو بگيري حداقل دوسال زمان ميبره و توي اين دوسال معلوم نيست چه اتفاقاتي سر خدمت بياد(شايد هم شرايط بهتر شد،اينم هست)
بازم شما خودت موقعيت خودتون رو بهتر ميدونيد!
موفق باشيد
8 ماه کسری + خدمت با درجه ستوان دومی در سپاه در شهر خودم یا امریه آموزش و پرورش؟ الان آموزشیم تموم شده می تونم از امریه آموزش و پرورش بیام بیرون
داستان این موضوع که باید برگه فارغ التحصیلی رو اول ببری نظام وظیفه ثبت کنی چیه؟و اینکه اگه توی یه شهر دیگه ثبت بشه و از یه شهر دیگه بخوام اعزام بشم مشکلی نداره؟
معافیت جدید سربازی برای داوطلبان دانشگاهها
ايسنا- نمایندگان مجلس شورای اسلامی، در ادامه رسیدگی به طرح سنجش و پذیرش دانشجو مصوب کردند داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها پذیرفته میشوند طبق مقررات ستاد کل نیروهای مسلح، از معافیت تحصیلی خدمت سازمان وظیفه عمومی ناجا برخوردار میشوند.
با تصویب مجلس، داوطلبانی که بر اساس این قانون در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی پذیرفته میشوند بر اساس مقررات پیشنهادی ستاد کل نیروهای مسلح که به تصویب فرماندهی کل قوا میرسد از معافیت تحصیلی خدمت سازمان وظیفه عمومی ناجا برخوردار میشوند.
همچنین در جریان رسیدگی به طرح سنجش و پذیرش دانشجو مصوب شد که سهمیه امتیازات مصوب مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص پذیرش دانشجو کماکان به قوت خود باقی است.
پنجشنبه، 17 مرداد 1392 00:58
این قضیش چیه؟
احتمال کار بعدش تو آموزش پرورش زیاده !نقل قول:
ولی من بودم می رفتم خدمت ! چون در واقع شما 11 ماه کسری داری ( امریه ها 24 ماه خدمت می کنند )
سلام دوستان عزیز،
یک مورد اینکه برگ سفید برای اعزام 6/1 توی سیستم پلیس+10 باز شده، میتونید از اونجا پیگیری کنید.:n07:
مورد بعد اینکه، 6/1 چون جمعه هست، اعزام به 7صبح روز 6/2 افتاده! :n09::n06:(من برگ سفیدم رو از پلیس+10 گرفتم و طبق اون میگم.)
گفتم این موارد رو خبر بدهم، شاید هنوز کسی خبر نداشته باشه.
چند تا سوال هم داشتم، ممنون میشم اساتید و دوستان محترم جواب بدهند.
من اعزام 6/2 هستم، سپاه-مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور، لیسانس نرم افزار، متأهل، ساکن مشهد. :n13:
1.اگر کسی از وضع مرکز آموزش شهید هاشمی نژاد نیشابور خبر داره یا از دوره های اعزامی قبل هست، هر نکتهایی که فکر میکنه مفیده (این که کلاً چه جور جایی هست و چه جوری برخورد میکنند و سریعترین و بهترین راه رفت و برگشت به مشهد و .... )، لطف کنه بگه، ممنون میشم.:n13::n18: (کسی دیگه ایی هم هست اونجا باهم باشیم؟!:n01:)
2.تو برگ سفید نوشته " نیرو به کار گیرنده : ستاد فرماندهی کل سپاه" ، حالا این یعنی چی؟ خوبه یا بده؟:n29::n15::n13:
3.بعد میخواستم ببینم که پنچشنبه جمعه رو مرخصی میدن بریم مشهد و برگردیم؟ (چقدر احتمالش هست؟) :n29::n27:
4.سوال دیگه ام این بود میشه یک حلقه ساده نامزدی برد یا گیر میدن؟! :n27::n23:( چون که روی برگ سفیدم قید شده که زیورآلات همراهمون نباشه، حالا اینم شامل میشه یا کاری ندارن)
5.سوال آخر، من سرمو 4-3 روزی هست تیغ زدم، (الان اینجوریم : :n10:) شنیدم به اینم گیر میدن، درسته آیا ؟ (کمتر از نمره 4 باشه اذیت میکنن؟):n15:
ببخشید که یک کم زیاد و طولانی شد، سعی کردم سوال هامو گوله کنم یکجا بپرسم، کمتر اذیت کنم. :n02::n09::n10:
متشکر از زحات همه دوستان:n16:، به خصوص اونهایی که جواب میدن. :n12::n16:
عیدتون پیشاپیش مبارک و نماز و طاعاتتون قبول درگاه حق. :n12::n16:
دوستان میشه هم از سپاه پذیرش گرفت و هم برای امریه زیر نظر سپاه اقدام کرد حالا یا این شد یا اون یا ممکنه هر دوش حذف بشه؟؟؟؟؟؟