دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!نقل قول:
سوال منو كسي جواب نداد:
براي سرعت بالاتر از 128 ،چي لازمه؟
گواهي اشتغال به تحصيل؟؟
Printable View
دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!نقل قول:
سوال منو كسي جواب نداد:
گواهي اشتغال به تحصيل؟؟
دزدی تو پهنای باند رو کجا باید گزارش کرد ؟
آره ! خودمم !نقل قول:
شما همون RARMAN در کانتر 1.6 نیستی که خیلی هم چیتری یه زمانی بازی میکردی و الان رو نمیدونم.
یادش بخیر چه چیتی میزدی.
به قیافه من میاد چیتر باشم ؟؟ نه جدی :دی ؟؟
چیت کجا بوده بابا ! اسم تو چی بود :دی ؟؟
خطت رو چند بستس که شبی 2 گیگ دانلود داری ! 512 نهایتآ 1.200 میشه دانلود کردنقل قول:
ولی من فکر میکنم به خودت تلقین میکنی
الان من 512 دارم شبا 2 گیگ دانلود دارم. پسر عموی من 128 داره اون هم همین مقدار دانلود میکنه.
کلا به منطقه مخابراتی وابسته هست.
من جواز شرکت بردمنقل قول:
دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!
سوال منو كسي جواب نداد:
گواهي اشتغال به تحصيل؟؟
به گواهی اشتغال فک نکنم بدن !
به نامه از دانشگاه میدن !
نامه از دانشگاه ، چه فرقی با گواهی اشتغال به تحصیل داره؟نقل قول:
امروز زنگ زدم پرسیدم ، فرمودن 3 ماه ، 5 گیگ (ماهی 1.6 گیگ) ، 42 تومن!نقل قول:
ترافیک اضافه 9 تومن!
سرعت هم تا 2 مگ!
شبانه رایگان هم از 1 تا 6!
در نتیجه عطای پارس آنلاین رو به لقایش بخشیدیم!:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیشب کسی تونست دانلود کنه؟؟
به هیج جا مثل این میمونه که از قاضی به خودش شکایت کنینقل قول:
نامه ای که از دانشگاه میگیرین متنش اینه که شما برای کار های تحقیقاتی و پژوهشی نیاز به اینترنت پر سرعت دارین ،ولی اشتغال به تحصیل فقط میگه که شما دانشجو هستین !نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من طی ۳ ماه اخیر ( از وقتی که سرعت ها رو در روز بالا بردند ) هم اکو ۱۲۸ و هم اکو ۵۱۲ و هم آرت ۱ ( ۱۲۸ ) داشتم . توی شبانه هیچ فرقی ندارند . حتی آرت ۱ داغون تر بود .نقل قول:
رفتم میگم من پول آرت دادم . میگن دادی که دادی . سرویس اختصاصی که نخریدی. بیا پول بده ماه ۵۰ تومان برای ۶۴ بعد اونجا پاسخگوی شما هستیم !
من هم دقیقا منظورم شبانه هست. اگر سرعت شما در 128 بالاست در 512 هم همون سرعت رو خواهید داشت و بالعکس.نقل قول:
دوست عزيز ،خودمون ميدونيم كه اكو 512 و 128 از لحاظ سرعت با هم فرقي ندارن ،ولي منظور ايشون شبانه اين دو سرويسه!
پس خود چیترتی :دینقل قول:
آره ! خودمم !
به قیافه من میاد چیتر باشم ؟؟ نه جدی ؟؟
چیت کجا بوده بابا ! اسم تو چی بود ؟؟
ای نامرد. البته من رو که به یاد نمیاری و اگر اشتباه نکنم بیشتر با بقیه چت میکردی مثل Sijal و چند تا دیگه از این قهار ها :دی. ولی من >> Danger_boy هستم. نمیشناسی.
تنها یک راه حل داره اون هم یک تاپیک بزنیم و کسانی که تهران هستند تو یک هفته 30 تا 40 نفر بشید و مردونه قرار بگذارید برید شرکت وقتی این همه آدم رو با هم ببینند حساب کار دستشون می یاد. حتی شده بچه محلتون هم سرویس نداره ببرید اونحا حالشون رو بگیرید.
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
شما تو یاهو با id سعید خر خا.... نمی یومدید؟نقل قول:
بچه پیروزی نیستید؟
ياد تايپيكاي صبانت افتادم كه از وقتي قرار شد كارو به شكايت و ... بكشونن ،ديگه آوردن نام صبانت و تايپيك زدن براش ممنوع شدهنقل قول:
ای بابا بازم سرعت رپیدشیر کم شد که دیگه دارم کلافه میشم
هیچی هم حالیشون نیست این اعصاب آدمو یاب (بیشتر) خورد میکنه
من میگم نره اون میگه بدوش
واقعاً سازمانی وجود نداره که بشه از شاتل شکایت کرد؟؟؟؟ اگه ایمیل سازمانی باشه که خیلی خوبه همه ملت بهش ایمیل بزنن مطمئناً رسیدگی میکنه....
تكراري.............
کلا وضع خیلی بدی شده !
آدم واقعا توی منجلاب میمونه ، نه میتونی جایی شکایت کنی نه اگه شکایت کنی رسیدگی می کنن !
این چه وضعیه !!!!!
ای بابا این قدر اعصابه خودتونو خورد نکنید.
ولشون کنید بابا.
گوره بابای هر چی دانلوده.:thumbsdow
نقل قول:تاپیک زدم براش تا کار همه راحت بشهنقل قول:
همه انجام بدهند درست میشه مخصوصا اکو 512 ها که خیلی شاکی هستند. یک شب بیدار بمونید برای همیشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388487
سرعت رپید شیر از 50 بالاتر نمیره(اکانت پرمیوم) در حالی که لینک های دیگه 230 هست مال بقیه هم همین طوریه؟
baw مملکت در پیت سنگ رو سنگ بند نیست حالا می خوای به دولت که مخالف اینترنت هست شکایت کنی سرعت کمه ؟نقل قول:
بازم میگم فکر کردید این جا اروپاست ؟
شما این رو تست کنید شاید نظرتون عوض شد:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388487
آخه برا من داره همین لینک java runtime رو با 120 تا دانلود میکنه:31:به چیش شکایت کنم؟نقل قول:
خب همینطوری نمیشه که !
هر چقدر هم نظر بدیم زنگ بزنیم فایده نداره !
چون کلا ملت مخالف نت هست !
بعد میرن توی قم ! اینترنت مگابایتی میذارن !! برای شیر فایل های خرافاتی و چرت و پرت .
ببخشيد ميشه بفرماييد اين اينترنت مگابايتي كجاست ،ما بريم بگيريم؟نقل قول:
حرف مفت كه پول نميندازه ، بزنيد
توی این فروم خیلی ها میان حرف الکی میزنن میرن شما به دل نگیرنقل قول:
شما هم مشکل سرعت داری؟
من همین الان دارم لینوکس لایو توزیع mandriva رو با سرعت میانگین 110 میگیرم:31:البته شبا هم افت سرعت ندارم
راستش برا من عکس بقیست اول دانلود که استارت میزنه 20 کیلوئه اما وقتی از 5 یا 10 درصد میگذره تا خرخره پر میکنه !!!!!!!:20:
lشما امشب که افت سرعت دارید تست کنید.نقل قول:
سرورهای دیگه هم موجوده
کد:http://itc.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=73b62ea2-8787-4893-857a-ae923fef9bc0
من نمی دونم این همه شکایت از شاتل بالاست بعد این همه هم کاربر داره .........!!!!!!!!! خوب شما اگه ناراضی هستید بهترین راه اینه که سرویستون رو عوش کنید .....توی همه جای دنیا وقتی از سرویس یا خدمات یا حتی محصولی ناراضی هستند نمیان برن شکایت بازی راه بندازن .یه مدت که از اون محصول استفاده نکنن خود مسئولان شرکت دست به کار می شن و خدماتشون رو درست می کنن .........
شما همتون از شاتل ناراضی هستید بعد هر ماه هم میرید اکانتتون رو شارژ می کنید ؟؟؟؟؟؟
خوب معلومه تا وقتی که دارن پول شما رو چپاول می کنن با شما اهمیتی نمیدن ..
من خودم یک ماه اکو 512 داشتم بعد رفتم قرار داد رو فسخ کردم و با ماهی 25 تومن دارم 128 نامحدود از یه شرکت معتبر توی اراک می گیرم که هم کیفیتش بالاست و هم اینکه قطعی و کم شدن تو کارش نیست ...
برای کسایی مثل من که مستاجرند سخته تند تند ISP عوض کنند:31:نقل قول:
در ضمن فعلا که فکر نمیکنم بهتر از شاتل برا من باشه چون ازین که شانس آوردم خدارو شکر:31:اگه بد شد میریم یه جا دیگه
حالا این بچه ها اگه بخوان از شاتل از دانلود شبانش دل بکنن کجا برند؟جای بهتری سراغ داری؟:41:
///////////////////////////
کی زنگ زد سرعت منو کم کردند؟:31:
بد از 250 مگ با 100 رفتن الان آمد روی 25!!!!:41:
حیف که ترافیکم خیلی کمه و نمیتونم تست کنم ولی فکر کنم الآن سرعت من رفته باشه بالای 100 . انگار من و شما رابطه ی عکس باهم داریم :27: . اون زمان که من سرعتم رفت بالا برا شما یایین بودش ، بعدنکه سرعت شما رفت بالا برا من سرعتم کم شد :13:.نقل قول:
میگم این مدیریت دانلودم خیلی مهمه ها . الآن شدیدا ترافیک کم آوردم :41: یه واحد باید براش تو دانشگاه بزارن :31:
ای خدا لعنتشون کنه با اکانت از رپید شیر 15 کیلو دانلود میکنم
میگه مشکل از مخابراته
آخه مشکل اینه که همه ی ISP ها همین آش و همین کاسس! از بین بد و بدتر ، انتخابمون بده:2:نقل قول:
مال بقیه دوستان چه طوریه؟نقل قول:
چه قدر الان ترافیک داری؟ من مثل تو قراردادم 14 اسفند تموم میشه و الا 250 مگ دیگه دارم واسه همین میخوام 3 شنبه برم تمدید کنم:21:نقل قول:
پارس آنلاین برای تست گزینه خوبی هست اگر خط دوم داشتم یک ماه میگیرفتم. چون هزینه رانژه فقط 5 هزار تومانه.نقل قول:
سلام :10:
اوووووووف . چه کردی شما ؟!! به خودم امیدوار شدم :31:من از 18 گیگ مجازم هنوز 1.35 گیگ مونده برام :46:.نقل قول:
راستی شما چیرو میخوای تمدید کنی الآن ؟! مگه اینجوری نیس که وقتی ترافیکت تموم میشه ییغام میده که باید بخری ؟
سرعت دانلود از 4shared هفت کیلوبایت !!
سایتهای دیگه هم همینه یا مشکل از 4 shared هست ؟
میگه مشکل رپید رو داریم پی گیری می کنیم ... ولی پس چرا با رپید باز هم مشکل وجود داره ؟؟؟ با hot file هم مشکل داره ...
تنها سایتی که من الان می تونم 117 ازش دانلود کنم همون kernel.org هستش ...
میگه صبانت هم این مشکل رو داره ...
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
چه لینک هایی رو شما 230 داری دانلود می کنی ؟؟؟ من میگم فقط از کرنل می تونم 117 دانلود کنم ...نقل قول:
چند روز پیش با --- از رپیدشیر می تونستم 100 دانلود کنم ولی الان اون هم نمیشه ... خیلی عجیبه ...
بابا شما خوبه دانلود دارید، واسه من گوگل هم نمیاره
الان پینگ کردم گوگل رو 2754 بود به پشتیبانی میگم یارو جواب نمیده میزاره میره بیرون از چت
بچه ها سرعت دانلود Art 1 الان چقدر هستش ؟
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــنقدنقل قول:
من که همیشه میذارم یه مقدار بمونه , یه ساعت قبل از اینکه برم دوباره شارژ کنم همه رو تموم میکنمنقل قول:
تمام لینک های مستقیم +hotfile+mediafireنقل قول:
دمت گرم ..... اینقده من یا اینقده تو ؟نقل قول: