این محافظ برقا قیمتشون رو داری؟نقل قول:
این محافظ برقا قیمتشون رو داری؟نقل قول:
خب وقتی این طوری میشه رفرش که کنید چون اطلاعات هنوز داخل Cache مرورگر هست، بعد از رفرش پست فرستاده میشه.فقط نباید Back رو زد.نقل قول:
از فایرفاکس، IE و اپرا مطمئنم
dlc یعنی چی؟
dlc یه چیزیه که به بازی اضافه میشه.اعم از مراحل-نقشه ها-لباسها-اسلحه-و ...............نقل قول:
x360م رو حدود 10 روز تو جعبش گذاشته بودم.(جمع کرده بودم) حالا که جعبه رو باز کردم می بینم که کنسول رو چپه گذاشته بودم!!! حالا برای دستگاه مشکل پیش نمیاد؟؟
نه رفیق. هیچی نمیشه...:46:نقل قول:
x360م رو حدود 10 روز تو جعبش گذاشته بودم.(جمع کرده بودم) حالا که جعبه رو باز کردم می بینم که کنسول رو چپه گذاشته بودم!!! حالا برای دستگاه مشکل پیش نمیاد؟؟
بهترين مدلاش كه آلمانين خدود 100 تومن قيمت دارن.چيني و مالزيايا ارزونترن.شركت هاي وطني هم توليد كردن مثل اين شركتنقل قول:
ولي اگه يه وقت خواستيد بخريد بهتره همون آلمانيش رو بخربدکد:http://www.farancorp.com/En/Default.aspx?content=Product&GroupID=15
در ضمن به اين نوع از ترانس ها با قابليت ذخيره انرژي ميگن ups
آره ولی هر وقت عشقش بکشه بر میگرده.نقل قول:
سلام میثم جاننقل قول:
داداش مشکل اینجاست که هرچی Referesh میکنی به جای صفه ی سایت صفحه سفید میشه :31:
من حرفم رو با منظور زدم ! واقعا نمیدونم این فروم چرا انقدر مشکلات فنی داره !! من تا حالا با هیچ فرومی از این جور مشکلات نداشتم.
بد بختی این دفعه ی اول هم نیست یه بار من داشتم یه آموزش مینوشتم که بعد از پایان Send کردم و همینطوری شد ! میخواستم
با سر برم تو مانیتور !! (البته خوبه نرفتم چون CRT بود میمردم :31:)
دوست گلم برای یک عدد Xbox 360 که 250 هزار تومن پولش هست که آدم نمیره UPS بخره !!نقل قول:
Xbox 360 فقط و فقط برای در امان ماندن از Low/High شدن ولتاژ نیار به یک محافظ برق مخصوص PC در حد 4.500 تومن داره
که فقط در شرایط غیر عادی سیستم رو قطع کنه.
میشه dlcها رو به صورت آفلاین دانلود کرد؟
نه عزیزنقل قول:
البته تو بعضی موارد مثل 2 تا dlc بازی gta iv شرکت خودش بعد از مدتی اونها رو Dvd میده به بازار
واسه من هم شده که خواستم بفرستم اما..............نقل قول:
بهترین کار این هست که قبل از ارسال یک CTRL+A رو بزنی و select All کنی و همه رو کپی کنی و محض اطمینان توی یک New Text Document اون ها رو paste کنی .
من یک New Text Document آماده واسه این کار دارم
سلام میخواستم بدونم که از کجای سی دی بازی های ایکس باکس میشه فهمید که دونفره هست؟؟(دونفره ای که مثلا من بتونم با داداشم بازی کنم)
این
system link 2-12
یا این
players 1-2
ویا این؟؟؟؟
co-op 1-2
کدوم؟؟؟؟
این lego ها که همشون کارتونی مزخرفن . indiana jones شو بازی کردم خوشم نیمد....نقل قول:
دو نفره درست حسابی کسی نمیشناسه؟
صبر کن داره یه بازی میاد به نام Shank
احتمال میدم دونفره توپ باشه
یه چند هفته دیگه میاد.فکر کنم دو هفته دیگه
..............حذف.............
Players : 1-2نقل قول:
Co-op هم البته فکر کنم باشه که اون خیلی واسه این کار (با هم رفتن ) بهتر
البته به شرطی که کاور هم درست و اصلی باشه نه این دست ساز ها!
بازی ALAN WAKE من زده بود Player 1-2
:D
سلام
360 چه کدک و چه پسوند هایی رو از فیلم ها پخش می کنه؟ زیرنویس چی؟
من که می خوام Divx باهاش پخش کنم می گه باید اپدیت بشه (تازه گرفتم)، خودم می تونم اپدیت کنم؟
دوست عزيز من نگفتم فقط واسه ايكس باكس بخره.دوستمون گفت نميخواد دستگاش هر دفعه كه برقا ميره تاريخش ريست شه منم گفتم يه راهش اينه كه از يو پي اس استفاده كنهنقل قول:
در ضمن از يو پي اس ميشه براي همه ي دستگاه ها استفاده كرد از كامپيوتر شخصي گرفته تا دستگاه هاي تنقس مصنوعي در اتاق عمل.من كه خودم مدل زيمنسش رو دارم الان ps3,xbox,pc و مانيتورم رو همزمان بهش وصل كردم.و به راحتي هر چهار تاشونو ساپورت ميكنه
dlcها پولی هستن؟
dlc هایی که تو لایو هست بله ولی اونهایی که رو دیویدی هستنو میتونی با 2 - 3 تومن بخری مثلنقل قول:
episode from liberty city
وظیفه ی خودم دونستم که یه صحبتی درباره ی آقا میثم داشته باشم...
دمش گرم خیلی باحاله....5 روز پیش ازش x360 elite گرفتم... کارش خوبه
100 بار هم بهش sms دادم(:18:) و سوالهای مختلف کردم که دمش گرم به هر sms ام کمتر از 5 دقیقه جواب میداد...
خلاصه مطلب بگم: هر کی میخواد کنسول بگیره میثم بهترین گزینس س س.
دیگه همین...
الانم باید برم آخه john از بد قولی بدش میاد و یه تیر تو پیشونیم خالی میکنه (red dead) :27:
__________________________________________________ ___________________________
آهان یه سوال دیگم داشتم:
بابا یه دوتا بازی درست حسابی به ما معرفی کنید. آخرای Red dead ام. تموم بشه دیگه بازی ندارم...
به جزٍ red dead & Alan wake دیگه چی قشنگه؟
fable 2 خوبه؟
ممنون (:31:)
ایکس باکس خریدی تو روحیه ات تاثیر مثبت گذاشته حوشحالی ها :31:نقل قول:
اگه میخوای بازی های انحصاریشو بازی کنی چنتا توپ هستش هنوز:
Forza Motorsport 3
Halo 3
Gears Of War 2
Fable 2 البته برای این بازی اگه انگلیسیت خوب باشه از بازی چیزی میفهمی در غیر اینصورت اونطور که باید و شاید حال نمیده.
ninja gaiden 2
dead to rights
هم بازیهای خوبی هستند
خوب آره . میتونی بری gamespot و همه اطلاعات بازی رو به دست بیارینقل قول:
360 فقط WMV میخونه .نقل قول:
البته اگه آپدیت کنی میتونی فرمت های ذیگه هم باهاش بخونی
Fable هم آره جالبهنقل قول:
Dragon Ages : Origins و expansion پکش ، Awaking هم باحاله .
کجای red dead هستی که میگی آخرشی ؟
بچه ها
این ایکس باکس کلسیکمون رو بفروشیم و بریم اسلیم بخریمممم؟؟
الیت چند شده؟ قیمتش اومد پایین؟
اون ارکیدی که قراره بیاد با هارد 250 قضیه اش چیه؟
راستش من خواستم واسه دوستم اقدام کنم . گفتم صبر کنم قیمتا یکم بیاد پایین. فکر کنم هنوزم جاش هست!
همه جا قیمت الیت شده اندازه ارکید بعد هنوز ایران اینطوریه؟؟
بابا اینا چقدر بی انصافن!! دیگه دلال بازی تا کجا؟
من سرچ کردم اما جواب رو پیدا نکردم ....
من وقتی به اینترنت وصل میشم و بازی pes2010 رو بازی میکنم یه قسمت هست که میره واسه جام آنلاین .. تا میزنم میگه باید بر سیستم ستینگ و از اونجا دانلود کنی ... حالا چی رو من نمیدونم شاید پوینت منظورشه ....
چیکار کنم ؟؟؟؟؟خواهشمندم اگه سوال رو در مکان اشتباه پرسیدم و کسی جواب رو میدونه بگه ... ثواب داره
نقل قول:
الیت چند شده؟ قیمتش اومد پایین؟
الان الایت ۳۴۰ شده تو ایران.
یه وقت دیدی فعلا کپی نشه این اسلیما اون وقت چی؟نقل قول:
بچه ها
این ایکس باکس کلسیکمون رو بفروشیم و بریم اسلیم بخریمممم؟؟
نقل قول:
من اونجام که میری تو شهر با کلاسه که خیابون و ماشین داره
ماموریت های G
این Dragon age که با pc بازی کردم اصلا خوشم نیمد. بازیه سر در گمیه ( البت با چیت تمومش کردما:31:)
رفیقم میگه تو Fable 2 خونه و زمین میخری و آخراش شاه هم میشی. درسته؟
fable 2 یه بازی نقش افرینی هست اگه درست یادم باشه. اگه زبانت خوب باشه بهت لذت میده. یه چیز مثل مزرعه دار ps1نقل قول:
من اونجام که میری تو شهر با کلاسه که خیابون و ماشین داره
ماموریت های G
این Dragon age که با pc بازی کردم اصلا خوشم نیمد. بازیه سر در گمیه ( البت با چیت تمومش کردما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
رفیقم میگه تو Fable 2 خونه و زمین میخری و آخراش شاه هم میشی. درسته؟
آره خودم خیلی از این کارا کردم ولی اصلا خوشم نمیاد که با همه چی دست و پا شکسته رفتار کنم.نقل قول:
ممنون.
من نگفتم UPS فقط برای Xbox 360 استفاده میشه ! گفتم برای 250 هزار تومن دستگاه که نمیرن اینو بخرن !نقل قول:
حالا چه میخواد فقط Xbox 360 باشه چه PS3 و PS2 و PS1 و PC و ... همه با هم باشه !
شما خودت میگی برای تنفس مصنوعی !!پس UPS دستگاهی هست برای مواقع ضروری .
عزیز دل برادر من و شما و یا هر کس نوعی که میاد اینجا صحبت میکنه , نظر میده , دوستان رو همراهی میکنه و هر کاری نباید جیب
طرفمون رو خالی کنیم که !! شما از کجا میدونی کی اینجا از نظر وضع مالی چطوریه !؟ مگه هرکی Xbox خریده یا میخره رو گنج نشسته , والا اصلا اینطوری نیست.
منظور من فقط شما نیستی داداش گلم دارم اینو به همه میگم
هیجی همگی میشینیم با هم سماق میک میزنیم :31:نقل قول:
آخ آخ آخ عجب چیزی بود این Harvestmond !!نقل قول:
سلام من تازه xbox خریدم
تو fifa 10 یه قسمتی هست که ترکیب تیمها رو up میکنه
آیا میشه ؟
adsl هم دارم
بن نمیشم
لطفا کامل راهنمایی کنید
منتظرم مرسسسسیییییییی
به نظر من خیلی اشتباه هست.نقل قول:
هنوز که کپی خور نشده.
قیمتش که معلوم نیس چقدر بکشن روش
بازی های مخصوص هم نداره که مثلا به الیت نخوره
کینت هم که رو همه میاد
حالا دوست داری بخر
نزدیک به آخرش هستی.نقل قول:
بازی جالبی بود
====
اگه زبانت طوری باشه که بفهمی خیلی حال میده.
آخرش هم بستگی داره چه جوری تمومش کنی .
فکر کنم سه تا پایان داشت.
راستی اگه گیر کنی هم میتونی یک نفر کمکی بیاری بهت کمک کنه (البته باید دو تا دسته داشته باشی)
بله میشه.نقل قول:
با ADSL هم میشه فقط یاید اینترنت رو یا مستقیم به دستگاه وصل کنی(با تنظیم مودم) یا با روتر و اکسس پوینت اینترنت رو بین دستگاه ها به اشتراک بزاری (همون share کردن)
اگه فریمور دستگاهت LT 1.1 باشه و بازیت هم %100 ، Full Stealth باشه و دستگاهت هم از قبل شناسایی نشده باشه ، به احتمال خیلی زیاد بن نمیشی.
البته این رو هم یادت باشه که فقط دستگاه های کپی خور نشده با بازی اصل (بازی کپی رو دستگاه کپی خور نشده اجرا نمیشه) به طور قطعی و %100 بن نمیشن
اقا میثم بازی هم می فروشین؟
دسته وایرلس مشکی چی؟
نشونی مغازه کجاست؟
سلام دوستان این Kinect عزیز قراره به کنسول سری جدید مایکروسافت مچ بشه یا نه
با سری های قبل هم مچ میشه.
به همه می خوره که یه کابل مخصوص می خواد که xbox slim خودش خروجیش رو داره و برای xbox ما ها با یه تبدیل همه چیز حلهنقل قول:
سلام. بله همه چیز هست.نقل قول:
اقا میثم بازی هم می فروشین؟
دسته وایرلس مشکی چی؟
نشونی مغازه کجاست؟
ادرس هم میدان امام خمینی هست (همون پشت شهرداری)
سلام به هم بچسسسس...
چند وقت پیش یه چیزه خووف خوندم درباره ی کینکت پ... پرام ریخت...
نوشته بود که ناشنوا ها هم میتونن با کینکت صحبت کنند یعنی زبان اشاره هم میفهمه:18:
خیلی چیزه گوداخیه این کینکت...
کسی از قیمتش خبر داره؟
فک کنم حدود 150 دلارنقل قول: