R.P.G جان واقعا ممنوم درست گفتید گرافیکم روی software بود ولی حالا یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقی open GL یا D3D رو انتخاب و ok رو میزنم یه error میده به این شکل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
R.P.G جان واقعا ممنوم درست گفتید گرافیکم روی software بود ولی حالا یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقی open GL یا D3D رو انتخاب و ok رو میزنم یه error میده به این شکل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باز هم با شکر فراوان از جناب R.P.G جان عزیز میخواستم بگم که اون مشکل هم از کارت گرافیکم بود و با نصب مجدد کارت گرافیک مشکل حل شد و بالاخره اسلحه به دست راست منتقل شد.نقل قول:
R.P.G جون خیلی میخوامت.
مبارک باشه :دی راستی شما نمیخواید یه کلن بزنید ؟؟؟ اقا مهدی شما از Qq رفتی ؟؟؟ میتونی لیدر این کلن شی ؟؟
مبارک باشه :دی راستی شما نمیخواید یه کلن بزنید ؟؟؟ اقا مهدی شما از Qًًًq رفتی ؟؟؟ میتونی لیدر این کلن شی ؟؟
شما ~ رو بزن IP تو اون میاد !نقل قول:
سلام
وقتی که کانتر 1.6 رو انلاین بازی می کنم بعضی ها مثلاً یک IP Server رو تایپ می کنند و من تا وقتی که بخواهم ببینم سریع رد می شه.
کلاً چه جوری این شماره ها رو یادداشت کرد؟
و این که یک مطلب رو سریع برای چند بار تایپ کرد؟
ممنون
آقا کسی اگه پایست که یه کلن بزنیمو مسابقه بدیم اعلام کنه.راستی کسی حاضره باهم دیگه تک به تک یا مثلا دو به دو مسابقه بدیم تو یه سروره خلوط.سرورشم با من.من خودم یه سرور ساختم .اگه کسی پایست بگه.پینگ هم که خوبه.
این مشکلی هس که خیلی نمیشه کاریش کرد:13: مخصوصا اگه طرف مقابل glock داشته باشه:41: تنها کاری که میشه کرد اینه که knife بکشی و jump بزنی تا شاید بتونی یه کاریش بکنی:46:نقل قول:
نه من هنوز تو QQ هستم ولی الان به خاطر یه سری مشکلات اصلا نمیتونم کانتر بازی کنم:41: اولا که کارت گرافیکم به فنا رفت و الان یه 32 دارم:18: که در نتیجه fps خیلی پایینه. ثانیا sxe هم ارور میده:19: باید ورژن جدیدش بیاد یا این که fix بشه. چند بار هم تو rap بازی کردم که خودتون میدونید اوضاش چیجوریه:27:نقل قول:
من با اینکه الان این مشکلا رو دارم ولی حاضرم بیام:10: ip و زمانشو بگو من میامنقل قول:
اگه هنوز با SXE مشکل داری پچ 23 رو نصب کن مشکلت حل میشه .نقل قول:
منم خودم مشکل داشتم ولی با پچ 23 درست شد .