گوشی رو تازه گرفتم آکبند هم بود فقط این که خود فروشنده آپدیتش کرد حالا این که پچ هم توش ریخته من درست نمی دونم یعنی اصلا نمی دونم این پچ چی هست و کارش چیه و این که چه طوری می تونم بفهمم که توی گوشی پچ ریخته شده ؟
وقتی با کسی مکالمه می کنم به جای گزینه ی More گزینه ی قطع مکالمه هستش
از طریق دگمه ای که کنار دگمه ی C روی گوشی هست روی صفحه گوشی منوی My Shortcuts ظاهر میشه ، گزینه ی ضبط صدا توی این منو نیست خودم یک Shortcut براش درست کردم حالا هر وقت اون دگمه رو می زنم توی لیست منوی My Shortcuts اول از همه گزینه ی Record Sound هستش
در مورد اون پچی که برای قطع اون صدا هست من خیلی مبتدی هستم و بلد نیستم که چه طوری این کار رو باید بکنم . اگه گوشی رو ببرم پیش خود فروشنده این کار رو می تونه برام انجام بده ؟
در ضمن یک سوال دیگه دارم ، از همون روز اولی که گوشی رو گرفتم توی منوی زبان گوشی اصلا فارسی نیست ولی روی خود صفحه کلید فارسی هست و قتی هم که کسی برام پیام فارسی می فرسته نوشته ی فارسی خیلی خوانا برام میاد ، حالا سوالم اینه که برای فارسی نوشتن گوشی رو باید ببرم پیش فروشنده ، آیا برای این کار گوشی باید فلش بشه ؟ اگر این کار رو بکنم اطلاعاتی که الان روی گوشی هست پاک میشه ؟ اصلا این اصطلاح فلش کردن دقیقا یعنی چی ؟