کسی از آخرین قیمتهای vt30 و st30 خبر داره؟
Printable View
کسی از آخرین قیمتهای vt30 و st30 خبر داره؟
کیفیتش خیلی خوبه .
آخرین قیمتیکه گرفتم 50 st30 دو و نیم میلیون
عذر میخوام اشتباه شد .
شنیدم قیمت vt30 خیلی بالا رفته حدود 3.5 . اگه اینطوری باشه خیلی بد میشه . کسی توی این چند روز نگرفته قیمتش رو بذاره؟
دو هفه پیش من رفتم بگیرم گفتن 3600!نقل قول:
ولی پیشنهاد می کنم نگیرید!هفتصد هزار تومن یهو به نظر من خیلی زور داره،پول یه سنمای خانگی خوب رو کشیدن روش،حساب کنید حقوق یک ماه یه کارمند در ماه اومده روش...
از دوستان معذرت میخوام ولی یکی از دوستان چند صفحه قبل راجع به تکنولوژی پلاسماهای 2012 پاناسونیک سوال کرده بود که آیا 10lumen هستن یا نه D-Nice یکی از کالیبراتورهای حرفه ای و از اعضای Value electric در جواب یکی از کاربرهای سایت AVS به این مسئله جواب داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا رفتید؟:18:نقل قول:
سلام دوستان کیفیت st30 در تصاویر sd بهتره یا کیفیت hx920 ؟
درود برشمانقل قول:
ST30 تصاویر SD رو خیلی خوب نشون میده ولی 3بعدیش از HX925 پایینتره البته قیمتش هم نصفشه...........
کرج...همه نمایندگی ها با هم قیمتارو بردن بالا؛بیشتر این حرکت یه حرکت صنفی،یعنی بانیان فکسی که بهشون زده بود تو اون زمان قیمت رو 2990 اعلام کرده بود اما اینا دست به دست هم 3600 می دادن،حرفم می زدی می گفتن برو از یه جا دیگه بگیر اگر بهت دادن!نقل قول:
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
اگر کسی با این قیمت ها بره بخره باعث تثبیت قیمت تو این قیمت ها میشه و فروشنده ها خوشبحالشون که جنس قیمت قدیم رو چجوری وارد پاچه ی ملت می کنند،حداقلش اینه که نذارید پولی که براش زحمت می کشید مفت مفت بره تو جیب این فروشنده ها....حداقل این عقیده ی منه!