رفيق واسه روز نميشه به راحتي اظهار نظر كرد واي به حال اوضاع قيريش ماشي بعد از عيد كه قراره بنزين بشه 1050 و ايران گاري از همين الان حدودا 200 تا 500 تومن كشيده روي قيمتاش كسي هم نيست چيزي بگهنقل قول:
رفيق واسه روز نميشه به راحتي اظهار نظر كرد واي به حال اوضاع قيريش ماشي بعد از عيد كه قراره بنزين بشه 1050 و ايران گاري از همين الان حدودا 200 تا 500 تومن كشيده روي قيمتاش كسي هم نيست چيزي بگهنقل قول:
ميدن قبل از عيد!!!!!!!!!!نقل قول:
هرچي خريدن بده بره حالا كه قصدت فروشه. فروشش بعد عيد سخته
مگه بنزین گرون شه ماشین تو سرش نمیخوره ؟ چرا پس بالا میبرن قیمتارو ؟نقل قول:
منظور من از اسپرت یه اسپرت کوچولو و معمولیه ... آخه پرشیا با یه تغییرات جزئی شکل و قیافه اسپرت به خودش میگیره .. اما سمند نیاز به تغییرات و هزینه بیشتری داره و آخرشم اونی نمیشه که 405 و پرشیا میشن! .... البته این نظر من بود و نظر شما هم کاملا محترمهنقل قول:
نقل قول:
شما سال 86 یادت نیست بنزین فقط کارتی شد گرون نشد یهو زانتیا از 17 تومن شد 23 تومن. هی یادش به خیر کجایی اون روزای خوب.
بله دوست من بنزین گرون شه همه چی میره بالا مخصوصا ماشینای کم مصرف و دوگانه سوز. و بالطبع ماشینای دیگه هم کمی خودشون رو میکشن بالا
با این شرایط من چی کار کنم ؟ آخه اوایل اسفند میخواستم ماشینم ( پراید 131 ) رو رد کنم و یه سمند SE صفر بگیرم ، بعد تصمیم گرفتم بعد از عید این کارو بکنم که قیمت ها یه کم افت کنه .نقل قول:
اگه این جوری باشه که بعد از عید هم داستان دارم برای تعویض ماشین .
کلا فکر میکنید از چندم فروردین برم دنبال ماشین و اگه رسما قیمت ها بخاد بره بالا از کی میره ؟
قیمتها که با افزایش مالیات بر ارزش افزوده که رسما رفته بالا ... (تو دعوت نامه های تحویل فروردین اعمال شده و اونا باید بدن)
با تغییرات داشبورد و اضافه شدن ایربگ و در مورد پراید یورو 4 شدن و . . . قیمت همه بالا رفته و تاثیرش رو تو بازار بزودی خواهد گذاشت .
فعلا دست نگه دارید بعد از نوروز اقدام کنید .نقل قول:
سمند سورن مدل 87
رنگ سفید
بدون رنگ
بیمه تا مهر 93
تک برگ سند
با کارکرد 100 هزار تا
قیمت برای مصرف کننده چند در میاد ؟
نمایشگاه چند بر میداره ؟
سلام من یه 55 م دارم میخوام یه ویتارا 2000 که خوردگی داره بخرم روی رونیز و لیفان و جیلی هم فکر کردم میشه شما هم نظر بدین و کمکم کنید من تا 25 فروردین وقت دارم