فوق العادست خوش به حالت امیدوارم همیجوری بمونه :n19:نقل قول:
Printable View
فوق العادست خوش به حالت امیدوارم همیجوری بمونه :n19:نقل قول:
فکر می کنم اون جا هم این سیستم پیاده بشه،چون مرکز مخابراتی شمال و شهر بابل(0111) یکی از مهم ترین مراکز هستش و تغییرات از اون جا شروع می شه،فکر کنم مراکز شما هم به زودی این سیستم و پیاده کنن.و سرعتا بالا برهنقل قول:
قدر سرویستو بدون........نقل قول:
:n03:
خیلی خوبه سرویست برای من یه جورایی نامحدود حساب میشه چون روزی 300-400 مگ بیشتر مصرف ندارم!!نقل قول:
خوب منم همینو میگم اسمش چیه! تو کنسول مودم که ننوشته نویز ؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قرمزه نویزه(پایینتر بهتر) زرده سیگنالت(بالاتر بهتر) هر جفتشم مهمه نگاه کن هم برای دان استریم هم اپ استریم چقدره
سلام ب دوستان:n12:
اساتید ما سرعت 256 نامحدود داریم ولی هیچ موقع سرعتم ثابت نمیشه مثلا از 24 میره 29 بعد دوباره میاد پایین و میره بالا:n03:
برای شمام اینطوری میشه
آقا سرعت من از 12 ظهر تا 12 شب منفجر میشه ! بعضی ها تو فروم مشکل دارن ولی مثل اینکه همه گیر نیست !
یعنی هیچکس اینو ندید یا جوابی براش نداشت؟نقل قول:
ماه اکتبرم 60 گیگه. مدارکش هم موجوده!:n02:نقل قول:
[SPOILER]انصافا اگه میدونستی اون 94 گیگ واسه 1 ماهه میومدی اینجا بزاری؟!:n02::n10:[/SPOILER]
من بیشتر از 5 ساله دارم .شاید تعداد دانلودام کم شده باشه ولی حجمشون بیشتر شده.اوایل فیلم و سریال با کیفیت sd نگاه میکردم بعدش شد 720p الآن هم 1080p با حجم های بالای 7-8 گیگ نگا میکنم. کلا علاقه ای هم به آرشیو کردن ندارم. همه رو shift+del میکنم میره:n02:نقل قول:
البته حرفتون تا حدودی برام صادقه. اون زمان بیشتر از نیازم دانلود میکردم ولی الآن به اندازه دانلود میکنم ولی از لحاظ حجمی بیشتر شده
این شبی 20 گیگ که گفتید تئوری بود یا در عمل هم هر شب چنین حجمی میگیرید؟:n04:نقل قول:
این سرویس 16 گیگ ترافیک در ماه چه قدر براتون هزینه داره؟
منکه ندیدم کسی بگه مشکل ندارم. کلا واسه همه این چندوقته همینه.:n28:نقل قول:
هنوز این سرویس ها رو در تهران ارائه نمیدن.نقل قول:
اگر دنبال سرویس حجمی هستی شرکت های خصوصی گزینه مناسبتریه.
حتماً ارائه میدن که پرسیدم، اسنادشم موجوده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پسورد و یوزر نیم ADSL وارد شید.