Kaspersky PURE :نقل قول:
17 مورد با اکستراکت و 1 مورد با اسکن
از اینا Virus.MSWord 3 تا بود که نشناخت
:11:
Printable View
Kaspersky PURE :نقل قول:
17 مورد با اکستراکت و 1 مورد با اسکن
از اینا Virus.MSWord 3 تا بود که نشناخت
:11:
تو قسمت پیشنهادات این بحث مطرح شده.نقل قول:
خودشون میگن ممکنه کاربر نتونه به درستی ازش استفاده کنه و ممکنه ویروس رفتار خودش رو تو محیط سندباکس نشون نده و کاربر با خیال راحت اونو اجرا کنه.
همچنین معتقدن سندباکس پرفورمنس رو کاهش میده.
البته من خودم با این نظریه ها مخالفم.سندباکس اختیاریه.هر کسی بخواد ازش استفاده میکنه و هر کسی هم لازم نداشته باشه غیرفعالش میکنه.
خلاصه الان سر این موضوع دعواست.:32:معلوم نیست چه تصمیمی بگیرن.
الان نورتون سندباکس سیستم عاملی نداره فقط مثل خیلی از آنتی ویروسهای دیگه محیط ایزوله هنگام اسکن داره برای تشخیص هوریستیکی .
من این سه مورد رو تو قسمت History نورتون دیدم .اما حذف نشده بودن و بعد از آپدیت هم باقی موندن.نقل قول:
حالا با دوستان رایزنی میکنم تا بفهمیم جریان چیه!
دقیقا.قبلا خیلی رو آنتی ویروس ها کار میکردم.بهم میگفتن آرش آنتی ویروس :31:نقل قول:
درسته.ولی بلاخره میشه یک تست شناسایی ویروس و سرعت اسکن رو گرفت.از هیچ چی که بهتره.لاقل به یک نتیجه در این زمینه میرسیم.خودم تمام کاراش رو میکنم.فقط میمیونه چی رو بذاریم!؟:20:
سلامنقل قول:
شما اگه خیلی علاقه دارین، 4 گیگ حاالا نه 1 گیگش رو بردارید و جدا کنید. بعدش 1 ویندوز مجازی نصب کنین و 3 تا کپی ازش(از فایلش) بگیرین و 3 تا ویندوزمجازی درست کنین و برای هر ویندوز یه آنتی ویروس آپدیت شده نصب کنین و مخرب ها رو اجرا کنین.
نتیجه رو هم اعلام کنید. تمام
در ضمن تو تست هایی که دوستان میذارن چند تا آنتی ویروس جاشون خالیه!:31:
خودم از این به بعد تست های آویرا ، بیت دیفندر ، ناد 32 رو میذارم.:8::11:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
جدا کردنش هم خیلی سخته.چون اگه بخوایم فولدر فولدر بر داریم بعضی نوع های ویروس برداشته میشن و نتایج درستی نخواهد داد!نقل قول:
بعد ببخشید اجرا کنم یا اسکن!؟:31:
صددرصد اجرا.نقل قول:
خداییش به این سادگیا نیست! تو ویرایش قبلی Virtual Box اصلا نمیشد کپی گرفت!:13:یعنی هر کار میکردی اررور میداد! ولی تو ویرایش جدیدی که امروز گرفتم (از اینترنت شبانم) این قابلیت به اسم Clone اضافه شد.:8:
من منظورم Virtual PC بود نه virtualbox. چون از اول میشد ازش کپی گرفت.
virtualbox هم پیشرفت خوبی داشته برعکس virtual pc.
3 تا هم کافیه برای تست.
آخه اون همه ویروس رو چه جوری اجرا کنم!؟ چند هزار تا میشه.بیشتر :31:نقل قول:
لازم نیست همه رو با هم اجرا کنید. 10 تا 10 تا اجرا کنید.نقل قول:
میدونم سخته ولی خب شما می خواید تست کنید و تست هم اینطوریه هستش دیگه.