نقل قول:
کسی نبود جوابمو بده؟!منظورم نام کاربری و رمز عبوریه که وقتی شارژت تموم میشه میری تو سایت تا تمدیدش کنی...اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنه,الآن یه هفته اس ای دی اس ال ندارم...:41::41:
Printable View
نقل قول:
کسی نبود جوابمو بده؟!منظورم نام کاربری و رمز عبوریه که وقتی شارژت تموم میشه میری تو سایت تا تمدیدش کنی...اگه کسی میدونه باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنه,الآن یه هفته اس ای دی اس ال ندارم...:41::41:
شما وقتي پسوردتون رو عوض كرديد در اصل پس نت رو عوض كرديد يوزر و پس اكانت شما همون يوزر وپسي هست كه موقع ثبت نام وارد كرديد . كه معمولا يوزر شماره ملي هست نه شماره تلفن . اگر نداري يا به هردليل نميتوني وارد بشي زنگ بزن 2030 يوزر پس اكانت پنلت رو بگير . only ibsng accounticنقل قول:
نقل قول:...;)Tanx;)...
شبانه رایگان نیست؟ کلن رایگان داره یا نه؟
نه نداره . تهران كه نامحدوده . مشهد و چند تا ديگه از استان ها محدود + شبانه داره . اصفهان و بقيه استان ها فقط محدود داره . ديگه خودتون نتيجه گيري كنيد .نقل قول:
خدا لعنت کنه مخابراتو. این از سرعت افتضاحش و کیفیت پایینش. اینم از قطعی هاش. مرکز فیض 3 روزه قطع شده و با کمال پروگی میگن معلوم نیست تا کی قطعه!!
این بی شرفا چی فکر کردن. چون اینترنت اجباری باید ازشون بگیرم هر غلطی می خوان می کننو به من و امثال من می خندند:41:
من خودم امروز شارژ کرده بودم.
الان وارد شدم دیدم 1 گیگ هم اوتوشارژ زدن.
مگه قرار نبود کسی که خودش شارژ میکنه دیگه برای رفاه حالش شارژ اوتوماتیک نزنن.
ما اگه در این مورد رفاه نخوایم باید چیکار کنیم.
رفاه زوریه :Dنقل قول:
نمیدونم هر جوری فکر میکنم از مخابرات اصلا خوشم نمیاد.گرچه شرکت های دیگه هم پول زیاد میگیرن سرویسشون مثلا شبانه داره که اونم بعضی وقت ها خوبه بعضی وقت ها نه.
ببنید بقیه شرکت ها با ماهی 10 تومان با شبانه می تونی 60 گیگ فایل در طول یک ماه دانلود کنی.اما 60 گیگ فایل ندارم.مثلا در ماه 10 گیگ برام کافیه .
اگه همین 10 گیگ مخابرات 10 تومان می داد میصرفید.آخه چرا این قدر قیمت حجم گرونه.
می بینم هر چیزی گرون میشه بالاخره مخابرات باید پول در بیارند تا بتونند مردم بچاپند.
من امروز 500 مگ ترافيك داشتم اما حالا ميرم ميبينم يه گيگ برام از طريق قبض شارژ خودكار اضافه شده ...
آخه چرا ........اقاي مخابرات كجاييي .... يه ماه پيش بود كه گفتي ديگه شارژ خودكار انجام نميشه .... بديش اينه كه حتي من ترافيك هم داشتم ولي برام شارژ خورده.....
الان مشكل كجاست .... بار هم ايجوري ميشه ......
قرار بود شارژ هايي كه از طريق قبض خريديم توسط كارت تسويه كنيم .... پس چي شد .....
ممنون