اومد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزیزانی که دانشگاه ازاد میخاند برند بیخودی خودشونا خسته نکنند که اصلا درسم نخونی قبول میشی نمونه بارزش من
نمیشه یه نسخه قطعی پیچید . همه رشته هاش قبولیش راحت نیست. مثلا توی رشته تجربی اوردن دندون پزشکی یا دارو سازی و پزشکی راحت نیستنقل قول:
خیلی دوست دارم الان میشد یه تور برای شما ها بزارم بیاید تو مدرسه ببینید .نقل قول:
ببینید کلاس ما بین کلاس های بقیه ندارس سمپاد و نمونه تو امتحان مرآت شد 3 کشور !
ینی کارمون خیلی درسته مثلا :دی
ولی !
معلم های ما نه خیلی مطرحن نه کتاب نوشتن ! یک در میون هم معتادن و سر کلاس خمار ! من خودم به شخصه هیچ استفاده ای از مدرسه نمیبرم و تا بتونم جیم میشم .پس قدر این وقتتو بدون .
البته باید بگم استثنا هم داریم یکی دو نفر ولی بطور کلی هیچ فرقی نداریم با بقیه مدارس .
من نمیگم خودم درسم خوبه ولی درسایی رو که وقت میکنم میخونم کمتر کسی حریفم میشه .
توصیه ام هم به شما فقط اینه ! همین کتابایی که شما دارید میخونید از هزار تا معلم بهترن اگه مردونه بخوندی و همینجوری سرسری رد نشید ازش ! این به من ثابت شده واقعا !
یه چیزیو بگم ! 99/9999 درصد نتیجه ای که میگیرید به خودتون بستگی داره ! مگه رستگار رحمانی نبود پارسال ؟ یه نفر از جوانرود بدون هیچ کلاس و معلم و تیزهوشان خودش همت کرد و روی تمام بچه های پیش سمپاد ما رو کم کرد ! تو بین همونا کم نداشتیم مدال های نقره ی المپیاد !
در ضمن ! هفته ای 40 ساعت خیلی کمه !! الن بین بچه های ما هفته ای 50 ساعت و حتی یه نفر هفته ای 70 ساعت هم داریم که البته لازم نیست که بگم توی آزمون های قلمچی همیشه یک رقمین . (این دومیه سوم کشور شد آزمون قبلی) . هر هفته تا جایی که میتونی زیادش کن ! برای رسیدن به رتبه ی بهتر باید از بقیه بیشتر تلاش کنی . ببین این 40 ساعت از بقیه بیشتره ؟ البته کیفیتو هم نباید فراموش کنی !
به هر حال اینا همش حرفه ! بی تعارف بگم ! اگه من پیش بودم کامپیوتر رو بر میداشتم بدون هیچ چون و چرایی . تمام تفریحاتتم کنار میزاشتم مگه چند تا جزیی . امسال سالیه که سرنوشت یک عمر شما معلوم میشه یکم سختی بکشید به جایی بر نمیخوره !
شده 7000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چجوری تونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا عربیو چجوری می خونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جالب ترازت یکی از من بیشتر شدنقل قول:
منم می خوام کارناممو بزارم بلد نیستم!!!!!!!!! یکی یادم بده!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام
بعد از چند هفته دوری از میادین ( اعم از پی30 و غیر از پی30 ! ) اینه وضعیتمون :
بی خیال ... ایشالا دفعه بعد ...
همون جور که انتظارش رو داشتم گند زدم... 400تا اختلاف تراز با دفعه ی قبل.....:19:
اگه برنامه واسه عکس گرفتن از دسکتاپ ( مثل snag it و ... ) رو داری که عکس بگیر و آپلود کن / اگه که نداری هم میتونی با Print Screen کارت رو راه بندازی ...نقل قول: