:16:نقل قول:
میگم اهریمن جان این عکس را بفرست برای پشتیبانی شاتل:31:
Printable View
:16:نقل قول:
میگم اهریمن جان این عکس را بفرست برای پشتیبانی شاتل:31:
باشه سر فرصت میفرستم!:31:نقل قول:
با سلام دوستان
من دیشب رفتم پشتیبانی لایو چت گفتم مشکل دانلود دارم سرعت از 7 تا 15 هست الان
اولش گفتن که احتمالا سایتی که دانلود می کنید شلوغه و یا server مشکل داره بعد گفتن که شبا چون شلوغه افت سرعت دارین بعد من گفتم چند شبه اینقدر سرعت رفته پایین و قبلا اینطوری نبود گفتن این مورد در دست پیگیری است .
یه سوال ) : حالا اگه بخوایم از شاتل بریم کجا بریم و من مودم Billion از شاتل خریدم می خوام جایی باشه که این مودم را پشتیبانی کنه چون من تازه 1 هفته است سرویس گرفتم !
ساعت 8:20 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه اینکه پینگا گوزیده :دی !!!
الان با این سرور پینگم کمتره و سرعتم بیشتر :
یادش بخیر !! همین شرکتی رو که میگم سر اکانتهاش رو باز میذاره !! 512 من رو 1024 باز گذاشته بود !!! سرعتم 800 900 کیلوبیتی بود !!! هیییی
اینم رکورد من توی سرعت آپلود :دی !!! اهریمن کم آوردی !!
V*P*Nچه میکنه :دی
نقل قول:
فکر کنم کل پهنا باند شاتلی هارو دادن به اکانت شما که انقدر سرعتت زیاده ولی ما کم !:31::27::21:
جدی می خوان شبانه را بردارن !؟؟؟؟
اگه بردارن فک کنم خیلی از مشتری هاشون بپره ؟
تایید میشهنقل قول:
منم پشتیبان شاتل بودم سرعتما زیاد میکردند:31:
هنوز که شاتل چیزی نگفته که میخوان شبانه را بردارن یا نه!!!نقل قول:
جدی ی ی؟! یعنی قبول کردن که شبها مشکل دار شده؟! بازم خوبه که قبول کرد. من که هر وقت میگم هیچ جوری زیره بار نمیرن!نقل قول:
در مورد رفتن از شاتل اینا هم اولا متاسفم از اینکه همش یک هفته س که سرویس گرفتی از شاتل و اینطوری شده، چون حداقل من یه 3 ماهی باهاش حال کردم(با اینکه 128 بود!!!). دوما در مورد مودم هم نگران نباش، دیگه اغلب شرکت ها کاری به مودم ندارن. اتفاقا بیشترین گیر رو همین شاتل میده برای مودم.
بله دیگه!:5:نقل قول:
تایید میشه! هر وقت برداشتیم شما هر کاری خواستید بکنید{بر نمی داریم}