فكر نكنم بشه بايد مودمت هم وايرلس داشته باشد .آنتن براي افزايش برد مودم يا روتر وايرلس به كار ميره .نقل قول:
Printable View
فكر نكنم بشه بايد مودمت هم وايرلس داشته باشد .آنتن براي افزايش برد مودم يا روتر وايرلس به كار ميره .نقل قول:
نقل قول:
به مودم آنتن وصل نمی کنن اما باید بری یه روتر وایرلس بگیری وصل کنی به مدمت اونوقت انگار یه انتن چسبوندی بهش:31:
نقل قول:
نقل قول:
خواهشاً یک نفر به سوال ما هم پاسخ بدهد.
ممنون
سلام
چطور می تونم مودممو آپگرید کنم :
فایل آپگرید رو دارم
billiom bipac 5210s
تا جای که من میدونم راه دیگه ای نداره چون اگه یکی کانتک شه اون یکی رو دیس میکنهنقل قول:
خب معلومه خاموش روشن میشه خاموش روشن شدن یعنی داره اطلاعات رد بدل میشه:46:
سرعتم که کم زیاد میشه فکنم مشکل از اون شرکتی که اشتراکشو گرفتی
کسی بلد نیست؟نقل قول:
اخه موضوع اینه که وقتی pppoe رو تو ویندوز ایجاد میکنم دیگه این مشکلات وجود نداره و هم سرعتم خوبه و هم خاموش و روشن نمیشه ( منظورم مانیتور پایین صفحست )نقل قول:
فقط زمانیه که یوزر و پس رو داخل مودم میدم این مسائل هست.
سلام
من مودم asus am604g دارم
حالا سوالم این هستش که برای استفاده اینترنت شبانه هر شب توی تنضیمات قسمت wan و یا کانکشن pppoe یوزر پس را عوض کنم خودش سر ساعت 3 شب کانکت میشه یا نه جواب نمیده
اگه ممکنه در مورد این موضوع منو راهنمایی کنند دوستانی که مطلع هستن
روی حالت bridg هم نمی خواهم باشه چون از وایرلس مودم نمیشه تو اون حالت استفاده کرد
ممنونم از هم دوستان عزیز
نقل قول:دستتون درد نکنه...نقل قول:
من از یکی شنیده بودم که می شه آنتن وایرلس وصل کرد به مودم... حالا ایلیا جان می گن روتر وایرلس...
می شه دربارش بیشتر توضیح بدی؟ :31:
سلام
می خواستم یک مودم adsl بگیرم که وایرلس داشته باشه و زیاد گران نباشه می خواستم tplink 8101 بغیر از این چه مدلهای بگیرم که مابین 50 تا70 باشه؟