اگه می خوایی انگلیسی خوب بزنی باید زیاد کار کنی و ازش نترسینقل قول:
خیلی سبز رو بگیر
اگه می خوایی انگلیسی خوب بزنی باید زیاد کار کنی و ازش نترسینقل قول:
خیلی سبز رو بگیر
منظورت زبان جامع کنکور انتشارات خیلی سبزه؟نقل قول:
خوب این کتاب چی داره؟همش تسته یا آموزش هم داره.من خودم آبی قلم چی دارم یعنی از آبی قلمچی بهتره.
در ضمن واسه کتاب ادبیات لازمه کتاب بگیریم یا فقط کتابای مبحثی کافیه.ادبیات فارسی 3 خیلی سبز چطوره؟
نقل قول:نقل قول:
فیزیک 2 هم اندیشه سازان قدیمشو گیر اوردم و هم فیزیک پایه گاج رو از کتابخونه قرض میگیرم:20:
برای اموزش حسابان فقط مبتکران عباس امیدوار .
دوستان اصلا محمود نصیری رو پیشنهاد نمیکنم . خیلی گیج کننده و مبهمه!!!:41:
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
برای زبان انگلیسی 3 مبتکران (شهاب اناری )حرف نداره من که امسال سوم بودم تمومش کردم:46:برای ریدینگ هم کتاب خیلی سبز جالبه و روش خوندن ریدینگ و تستاشو یاد میده.
خدا رو شکر کنیم که زبان 2 دیگه نیست و وقتمونو نمیگیره!!!
ـــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
زبان فارسی و دین و زندگی هم همگامان خوبه((حداقل برای دین و زندگی که مطئمنم برای کنکور اماده مون میکنه)):46:
کتاب هامون سبطی مربوط به تناسب مفهومی خیلی عالیه ،من هم توصیه میکنم از همین الان به فکرش باشین.
فقط دوتا سوال دارم:
1- برای حسابان رمزینه یا ده استاد؟
2-برای ارایه های ادبی و تاریخ ادبیات چی بگیریم؟:41:
من هم رمزینه رو دیدم هم ده استاد.نقل قول:
ده استاد تستاش طبقه بندی شدست و تستای آسون رو از سخت و خیلس سخت و متوسط جدا کرده و گفته مثلا اول تستای آسونو بزنین.
ولی رمزینه این کارو نکرده و فقط تستای تالیفی رو از کنکور و سنجش و گزینه ی دو و... جدا کرده.ولی بجاش یه پاسخ تشریحی داره در حد برزیل سال 1986 .و تو پاسخ تشریحیش درسنامه هم داره ولی ده استاد درسنامه نداره اگه درست گفته باشم.
رمزینه نکات خیلی خوبی گفته تو پاسخ های تشریحیش.
و در کل رمزینه واقعا بهتره.
کتاب تست رمزینه سه جلده:
جلد اول:تست دیفرانسیل وحسابان که از فروشگاه رمزینه میتونی بخری و برات میفرستن.من خودم این دوشنبه سفارش دادم.که یه قسمتش مال سوم هم توش هست.مثل حد و قدرمطلق و جز صحیح و بقیش مال پیش دانشگاهیه.
جلد دوم:نست دیفرانسیل دو که هنوز چاپ نشده و فکر کنم تا مهر چاپ بشه و همش مال پیش دانشگاهیه
جلد سوم:حسابان و ریاضیات پایه که همه جا گیر میاد من خودم دارمش و خیلی توپه ولی بخش حد و اینا که گفتم تو این جلد نیست و تو جلد اولش گفته.
واسه خودمون که سومیم فعلا جلد یک و سومش کافیه و جلد دومش که هنوز چاپ نشده رو فکر نکنم لازم داشته باشیم.
برای آرایه های ادبی کلک معلم رو بگیر.واسه تاریخ ادبیات خودم چیزی ندارم و نمیدونم.
سوالی بود در خدمتم.
يا كتاب مبحثي بگير يا كتاب كاملنقل قول:
اگه كتاب كامل ميخواي گاج عاليه
مبحثي اگه ميخواي املا و لغت+تناسب مفهومي سبطي
آرايه+لغات كلك
تاريخ ادبيات هم كتاب درسي
نقل قول:
این جلد دو و سه رو تو این چند روز بگیرم یا صبر کنم تا کنکور 89 رو هم توش قرار بده؟
(البته اگه صبر کنم خیلی وقتم گرفته میشه.):13:اگه حد و قدر مطلق و جز صحیحو نداشته باشه که ضرر میکنیم!!!:13:
برای ریاضی دو میخوام از مبتکران دو جلدی استفاده کنم.چون کتابهای فرهاد ابوالقاسمی باحالن:20::46:
خدا به خیر کنه با این قرابت معنایی ارایه های ادبی!!!!:41::41:تستاشو که چند بار تا حالا دیدم فهمیدم که برای تست زدن این دو بخش باید حسابی وقت بزارم!!:13:
پسر جان کتابای قلم چی بیشتر بدرد خودش میخورهنقل قول:
خودت برو ببین چون : شنیدن کی بود مانند دیدن
فیزیک 2 اگر رمزینه بیاد احتمالا کتاب جالبیه
ریاضی 2 و3 بالاخره گاج سفید یا مبتکران دوجلدی؟
زیست برا این که بالای 90 بزنم خیلی سبز کافیه یا کتاب دیگه ای هم پیشنهاد دارین؟
جواب بدین دیگه...:41:
رياضي 2 من خودم گاج سفيد را دارم بد نيست ولي مبتكران را ديدم به پاي مبتكران نميرسه بعدا مبتكران 2جلدي را هم ميگيرم.
فک کنم گاج ریاضی 3 نداره(چون حسابان نداره گفتم).ریاضی 2 من جفتشونو دارم.مبتکران سخت تره.بهتره خودت مقایسه کنی.ولی برای شروع گاج بهتره.اگه تمومش کردی بعد مبتکران.نقل قول:
ریاضی 2 و3 بالاخره گاج سفید یا مبتکران دوجلدی؟