ببخشيد مازيار جان ولي مگه 718 كيفيتم داره ؟ من كه صداي چند تاشو رو ماشين بچه ها شنيدم چيزي به عنوان كيفيت احساس نكردمنقل قول:
ببخشيد مازيار جان ولي مگه 718 كيفيتم داره ؟ من كه صداي چند تاشو رو ماشين بچه ها شنيدم چيزي به عنوان كيفيت احساس نكردمنقل قول:
خیلی ممنون.
ولی من رو ماشین قبلیم 718 داشتم راضی بودم.
البته بیشتر کوبش مد نظرمه تا کیفیت. :دی
شاید منظورمو بد رسوندم.
بهرحال ممنون میشم یه کامپ هم با همین حدود قیمت معرفی کنید که ارزش داشته باشه.
ترجیحا هم کنوود باشه. :دی
سلام دوست عزيز.نقل قول:
اسپيكر 953 يكي از بهترين اسپيكرهاي بيضي هست.شما لطف كن ازتنظيمات آمپتون يه عكس واضح تهيه بفرمائيد من اول تنظيمات رو ببينم .
در مورد نصب ساب به صورت Free Air هم توصيه مي كنم حتي فكرش رو هم نكنيد.:41:
سلام
دوستان این 718 های ویتنامی چه فرقی با اون اندونزی ها دارن(کسی از نزدیک صداشون رو تست کرده).
توی جعبه اون اندونزی ها 2 سانت جعبشون بزرگتره.
سلامنقل قول:
بهترین کامپ با حدود قیمت 718 از کنوود 703 هست به قیمت 88 تومن , 80 وات RMS داره و برای شنیدن صدای واقعیش نیاز به آمپ داره , البته اگه کواکسیال و یا ساب ندارین کامپ توصیه نمیشه چون تو بیس ضعف دارن همه کامپ ها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبل از هر چیزی تشکر میکنم .
اینم عکس تنظیمات ... البته فیلتر روی full و low pass خیلی تفاوت نمیکنه
در ضمن من نظرم این بود که یه ساب cadence Model UD-124HDi بخرم و با آمپ خودم xa175.2 به صورت بریج شده استفاده کنم. عکس و مشخصات سابی که میخوام بخرم و عکس و مشخصات آمپ رو براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات ساب :
RMS Power: 350 Watts
PEAK Power: 700 Watts
Frequency Response: 25Hz – 2.5 kHz
Structure Weight: 120oz
Sound Pressure Level: 94dB @ 1w/1m
آمپ:Xa175.2 Class AB 2-Channel Amplifier
4 Ohm RMS Power: 110 Watts x 2
2 Ohm RMS Power: 175 Watts x 2
4 Ohm Bridged RMS Power: 350 Watts
XENITH Power: 700 Watts
این آمپ رو الان واسه 953 ها استفاده میکنم که البته نمیدونم ایراد از کجاست که بالای ولوم 25 صدا خراب و بی کیفیت میشه
ضمناً یه جفت از اینا هم دارم!!! که الان توی استیج جلو بدون آمپ به یونیت وصلن و اصلاً صداشون در نمیاد:
مشخصات اصلی:
Model FXS6534i
6.5” Three Way Speaker System
• RMS Power: 50 Watts
• PEAK Power: 160 Watts
• Frequency Response: 45Hz – 22 kHz
• Magnet Size: 15oz
• Structure Weight: 30oz
• Sound Pressure Level: 92dB @ 1w/1m
• Mounting Depth: 1.97”
اینم مشخصات آمپی که ازم سوخت و رفته گارانتی که برگرده:
Mafco M42F
MAXIMUM POWER OUTPUT: 200W
POWER OUTPUT (RMS) @2 ohm: 85Wx2
POWER OUTPUT (RMS) @4 ohm: 70Wx2 BRIDGEDPOWER (RMS) @4 ohm: 170Wx1 THD@ 2 ohm: <0. 05%
CHANNEL SEPARATION: 55dB
FREQUENCY RESPONSE1. 0db: 20Hz-20KHz HPF: 40 Hz-250Hz
LPF: 40 Hz-250Hz
ADJUSTABLE SENSITIVITY RANGE: O. 25v-4V INPUT IMPEDANCE (LOW LEVEL) : 10K Ohms FUSE: 15A X 1
DIMENSION (WXHXDmm) : 269x50. 5x180.
هدیونیت هم همونطوری که گفتم کنوود مدل mp443 هست
KDC-MP443U
WMA/MP3/CD Receiver with USB Interface
حالا دوستان بفرمایید با وسایل موجود ما و حداقل بودجه چه تغییراتی باید توی این سیستم داد تا یه صدای قوی و دلنشین و بدون زر زر ازش گرفت!
سلام حسين جاننقل قول:
من صحبتي كه با اقاي علي ياري داشتم(يكي از نمايندگيهاي كن وود)ايشون ميگفت اندونزيها بهتره.ضمنا قيمتش هم بالاتره. فكر كنم 120-30 باشه.:46:ولي به نظر من حيفه اين همه پوله.كامپوننت براي استيج جلو و ساب براي استيج عقب = هزينه كمتر+كيفيت و كميت بيشتر.:46:
سلامنقل قول:
دستت درد نكنه ولي متاسفانه چيزي معلوم نيست تو اين عكس؟!ميخوام تنظيماتت رو دقيق ببينم. با كيفيت،بزرگتر و روشنتر بگير.
به هر حال من تصور ميكنم سيستمتون تنظيم نيست. احتمالا گين زياد بازه.پخشتون 2ولته درسته؟
باس بوست كه باز نيست؟اصلا داره همچين اپشني رو؟و....
عكس واضح :46:
سلام دوستان، من یک L90 گرفتم میخوام یه جفت باند و یک آمپلی فایر واسش بگیرم. کیفیت و شفافیت صدا برام خیلی مهمه و بلندی صدا هم در حد قابل قبول باشه. بودجه هم حدود 150 تومن حالا یه کم بیشتر یا کمتر.
اگه منو راهنمایی کنید ازتون ممنون میسم.
بله 2 ولت هست ... راستی ولتاژ خروجی یونیت چه تاثیری داره؟؟؟؟ یعنی اگر یونیتم رو عوض کنم و چیزی بگیرم که خروجیش بیشتر از 2 ولت باشه کیفیتم حل میشه؟دکمه باس بوست نداره اما یه سیم رابط داره که گین باس رو تنظیم میکنه که البته قطعه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]