چون به سوال قبلیم پاسخ ندادید اینم می پرسم که یوخ خدایی نکرده پاسخ ندید :دی
حالا سوال اینه که
من در کدوم سایت می تونم سریال دوربین سونی رو چک کنم که ببینم اصل و ساخت ژاپن هست یا نه ؟
با تشکر
چون به سوال قبلیم پاسخ ندادید اینم می پرسم که یوخ خدایی نکرده پاسخ ندید :دی
حالا سوال اینه که
من در کدوم سایت می تونم سریال دوربین سونی رو چک کنم که ببینم اصل و ساخت ژاپن هست یا نه ؟
با تشکر
نقل قول:سلامنقل قول:
فقط بحث ظاهر نیست
البته من ظاهر sd940 رو بیشتر دوست دارم ولی بین sd980 و w290 بدجوری حق با سونیه :20:
اما
1-
سونی 5 تا زوم داره کانن 4 تا ( کانن SD940 البته ) . سونی بدنش فلزه و کانن پلاستیک
2-
رم سونی گرونتره اما سونی روی رم 4 گیگ اگر بیشتر از کانن روی رم 8 گیگ ! فیلم و عکس نگیره کمتر نمی گیره ( بدلیل فرمت فیلمبرداری )
3-
سونی رو من مستقیم با کابل usb وصل می کنم به تلوزیونم و فیلم و عکس رو خود تلوزیون اجرا می کنه
حتما تایید می کنید که در این حالت باطری دوربین اگر روی 10% هم باشه کار منو برای تماشای عکس و فیلم راه می اندازه
اما کانن رو باید از طریق کابل HDMI به تلوزیون وصل کنم و از طریق خود دوربین فیلمها رو اجرا کنم ( بدلیل فرمت MOV ) که این مستلزم باطری کاملا شارژ هست و اگر 10% باشه همون وسطا آف میشه
4-
من 2 نمونه فیلم HD در فضای داخلی از W290 دانلود کردم ( نه از سایتهای تجاری . فیلمهای شخصی افراد ) و واقعا قابل قبول بود ( یکی از کاربردهای اساسی دوربین برای من .
5-
هر دو هنگام فیلمبرداری زوم اپتیکال ندارند . کانن زوم دیجیتال می کنه که اصلا فایده نداره . البته لااقل SD980 رو میشه با CHDK به زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری مجهز کرد ( ببین من تا کجاها رفتم ! ) که مثل خاصیت اورکلاک در کامپیوتر برای من که یوزر معمولیم بدون استفاده می مونه
6-
سونی ضد آب هست
7-
محدوده ایزو بالاتری داره که برای من البته قابل استفاده نیست
8-
روی مود 9 به 16 بهتر از کانن هست ( یعنی اینجوری که دیدم کانن فقط یک مدل 9 به 16 می گیره )
9-
در نهایت ممکنه کیفیت عکسهاش کمی پایین تر از کانن SD980 باشه که این برای منی که حداکثر سایز عکسی که لازم دارم 4000 در 2248 قابل اغماضه
10-
سونی 11 مگ حافظه داخلی داره که عملا بکار نمیاد . مگر در مواقع بسیار ضروری که عکس رو با سایز کوچک بگیری
حتی اینجوری که من دیدم اون مشکل rotate ی هم که فرموده بودید رو نداره . تازه موقع پخش عکس جنگولک بازیهاش بیشتر از کانن هست
معایبی هم داره البته
مثلا فلاشش ضعیف تر از کانن هست که میشه با فلاش جانبی حلش کرد اما ضعفه بهرحال
زوم ماکروش هم ضعیف تر از کانن هست که این یکی اصلا برای من مهم نیست
تنها مشکل الان بنظر من اینه که
سونی فقط با کابل usb خودش به کامپیوتر و تلوزیون وصل می شه ولی کانن با کابل usb استاندارد وصل میشه ( مثل اینکه ) و توی خونه و مغازه ی همه ماها کابل استاندارد usb پیدا میشه
سلام
ما خلاصه قرار شد یک دروبین بخریم
ولی حالا نمی دانیم فیلم برداری بخریم یا عکاسی
رنج قیمت ما از 750 هزار تومان تا 900 است
چه مدلی و چه مارکی بخریم
می خواهم طوری باشد که هم باشه فیلم برداری و عکاسی کند
کیفیفت عالی باشد
میشه یک مشاوره بکنید
با تشکر
1. به این مساله توجه کردید که لنز کنان وایدتره؟ به نظر شما واید بیشتر مهمه یا تله ی بیشتر؟نقل قول:
2. مگه شما با دوربینتون چقدر میخواین فیلمبرداری کنین که به نظرتون ممکنه کم بیاد رو کنان؟
3. واقعا شما تا کجاها رفتید
4. نمونه فیلم ها رو با فیلم های SD980 مقایسه کردید؟
5. من که از این CHDK و اینا سر در نمیارم. یه چیزایی گفتن باهاش میشه انجام داد که با عقل جور در نمیاد. آدم نره سمتش بهتره.
6. بر چه اساسی میگید ضدآبه؟
7. خب این که مهم نیست اصلا
8. سونی مگه چند مدل 16:9 میگیره؟
9. اگه بخواین فول اسکرین عکسا رو ببینید که مهم نیست. ولی اگه بخواین زوم کنین یا این که پرینت کنین تفاوت مشخصه.
10. این هم که دیگه گفتن نداره
11. rotate داره پس؟ کجا نوشته بود اینو؟
12. این مدل که فلاش جانبی نمیخوره اصلا
این خودتون هستید که باید مشخص کنید دوربین عکاسی لازم دارید یا فیلمبرداری. اگه فیلمبرداری زیاد میکنید فیلمبرداری. در غیر این صورت دوربین عکاسی باید بگیرید.نقل قول:
در هر صورت بودجه تون خوبه. با این بودجه میتونید یه دوربین عکاسی و یه فیلمبرداری بخرید.
نظر شخصی من اینه که دوربین عکاسی بگیرید. چون از دوربین عکاسی میشه در حد قابل قبول برای فیلمبرداری استفاده کرد ولی کیفیت عکس دوربین فیلمبرداری و امکاناتش چندان جالب نیست.
کنان EOS 500D قیمتش حدود 950 باید باشه. فیلمبرداری با رزولوشن فول اچ دی هم داره.
دوستان ما هم هستیم..!نقل قول:
خواستم یک دوربین عکاسی دیجیتالی بگیریم که مگا پیکسلش بالا باشه
فقط عکسهای که با هاش میخوام بگیریم قصد چاپش رو دارم و شکل دوربین هم اصلا برام مهم نیست فقط کارایی
قیمت هم 300 بیشتر نشه..
دوست مننقل قول:
بودجه ای که من برای خود دوربین بدون متعلقاتش ( حافظه و کیف و LCD پروتکتور و ... ) در نظر گرفتم همین حدود شماست
اما قضیه اینه که اونقدی که من درگیر شکل و شمایل دوربین و فیلمبرداریش هستم روی کیفیت عکس زوم نکردم
به همین خاطر همین اطلاعات کمی هم که بدست اوردم به درد شما نمی خوره والا حتما کمکت می کردم
الان هم تعطیلاته بچه ها نیستن
یکم صبر کنی شلوغ میشه و حتما کمکت می کنن
من یه جاهایی دیدم بچه ها از کیفیت عکس کانن A2100 تعریف می کردن ( 230-40 تومنه مثکه )
یکم در موردش سرچ کن تا بقیه از راه برسن
سلامنقل قول:
می دونی دوست من
من دنبال این نیستم که بگم کدوم دوربین بهتره . کدوم بدتر
اگر دقت کرده باشی دفعه قبل هم نگفتم به چه دلیل رفتم سراغ سونی
بعدش شما تلویحا علت انتخاب رو پرسیدی و منم دلایلی رو که قطعا فقط برای خودم معتبره بیان کردم
اصلا قصدم قیاس دوربین ها نیست . مثلا برای من اجرای فایل از روی خود دوربین بسیار مهم تر از کمی وایدتر بودن لنز هست . از نظر یه عکاس قطعا این قضیه درست برعکسه . من متوجهم . به همین خاطر می گم که این قیاس ها برای اینه که من به دوربینی که بیشتر به دردم می خوره برسم نه به دوربینی که لزوما توی بنتچ مارکها اونیکی رو شکست می ده
با این توضیحات
1- خب من به نیازهای خودم نگاه می کنم . لنز sd980 یه کمی واید تره که برای من خیلی مهم نیست . لنز sd940 فکر کنم دقیقا مشابه w290 هست . عوض طراحی و جنس بدنه سونی بنظر من بهتره
2- مثلا روی رم 8 گیگ سونی 113 دقیقه فیلمبرداری می کنه و کانن 43 دقیقه ! فکر کنم تفاوت فاحشه
ضمن اینکه رم سونی 8 گیگ درسته که حدودا 85 تومن هست ولی رم sd معمولی هم که سرعت رایت و ریدش در حدود 30m/s باشه ( در حد رم سونی ) همچین از این ارزونتر نیست .
ضمن اینکه گفتم سونی روی رم 4 گیگ بهتر از کانن روی رم 8 گیگ عمل می کنه
مثلا سونی روی 4 گیگ 56 دقیقه فیلمبردای می کنه ( تقریبا یک ربع بیشتر از کانن روی رم 8 گیگ )
3- این همون چیزیه که می گم من ضمن احترام به بنچمارک ها به نیازهامم توجه می کنم . از نظر شما مسخره هست اما از نظر من خیلی مهمه . دوست ندارم هروقت فیلم می گیرم برای نمایش در تلوزیون کانورتش کنم یا از خود دوربین استفاده کنم
4- بله با 980 مقایسه کردم . در این سایت
شما می تونید نمونه فیلم اغلب دوربین ها رو ببینید . من نزدیک 15 تا فیلم مختلف از این 3-4 تا دوربین مورد بحث دانلود کردم و از طریق تلوزیون ( usb ) نگاه کردم ( کانن های mp4 رو دانلود کردم که احتمالا کانورت شده اند )کد:http://vimeo.com
صادقانه بگم کیفیت یکی از فیلمهای sd960 منو حیرت زده کرد . هرقدر خوده این دوربین زشت هست اما کیفیت فیلمش عالی بود . بعد از w290 با رنگهای شارپ و زنده من رو مجذوب کرد . فیلمهای sd 980 هم البته بسیار خوب بودند ولی موقع حرکت دوربین شدیدا مات می شدند . البته این مشکل همه این دوربین ها هست و کلا قیاس 100% عادلانه ای هم نیست چون معلوم نیست چقدر لرزش دست فیلمبردار و تنظیماتش و نور صحنه در کیفیت موثر بوده .
من از گفتن اینکه کیفیت فیلمبرداری w290 خوبه اصلا قصد اینو نداشتم که کانن رو ببرم زیر سوال
فقط خواستم بگم یکی از نگرانی های من بابت سونی رفع شد . چون 60% کارایی دوربین برای من فیلمبرداریش هست .
5- منم سردر نمیارم . یکی از بچه های همون سایت که کانن داشت راهنماییم کرد . خودشم استفاده نکرده بود و توصیه نکرد استفاده کنم . فقط وقتی ازش پرسیدم که آیا موقع ضبط فیلم می تونه زوم هم بکنه این پاسخ رو بهم داد و من اولین بار با این واژه همین امروز آشنا شدم . بعدا دیدم خیلی ها ( ایرانی و خارجی ) از این قابلیت استفاده می کنن و راضی هم هستند اما من هم مثل شما طرفش نمی رم
6- نمی دونم . احتمالا جو گرفته بودتم :20:
7- برای منم مهم نیست
8- سونی دو سایز مختلف در مود 9 به 16 عکس می گیره اما کانن فقط یک سایز بخصوص رو می تونه در حالت 9 به 16 عکس بگیره . احتمالا الان شما داری از خنده منهدم می شی اما اینم برای من خیلی مهمه چون دوست ندارم گوشه های تلوزیون وقتی می خوای عکس ببینی خالی بمونه و احتمالا همه عکسام رو در مود 9 به 16 می گیرم
9- دقیقا اینجا فرق ما انتظارات ما مشخص می شه . من فوقش بخوام عکس درحد A4 چاپ کنم که در این حد دوربین 5 مگاپیکسل هم خیلی خوب جواب میده . ( اگر فیلمبرداری نمی خواستم قطعا 160 تومن بیشتر هزینه نمی کردم بجای 350-60 تومن ) اصلا به عکس بزرگ احتیاج ندارم
10- بله گفتن نداره ولی گفتم بگم که اون دنیا ، سوپروایزر سونی جلومو نگیره
11-
Rotating Images: Recorded images can be rotated 360-degrees in 90-degree increments on the camera's LCD screen.
یا من بد برداشت کردم . یا این سایته دروغ می گه . یا واقعا این قابلیت رو داره دیگه
12- نمی دونستم . ولی وقتی می گم فلاشش ضعیف تره . منظورم این نیست که یکی 10 متره . یکی 2 متر
اینا حداکثر باهم 1 متر اختلاف بردفلاش دارند . فکر کنم با یکی از این کانن ها فقط نیم متر اختلاف داره
ولی بهرحال ضعفه دیگه . خب چی کارم کنم ؟
من هنوزم تا پایان تعطیلات
خیلی سفت و سخت به تحقیقاتم ادامه می دم
شاید فردا بازم گفتم کانن ! مثل دیروز که کانن می خواستم بگیرم . من روی مارکها کمترین تعصب ممکنه رو دارم . اگر دوربین صنام ! هم نیازها و انتظاراتم رو برآورده کنه ، می خرمش . مثل شما حرفه ای نیستم . مبتدی هستم ...
canon 500d با لنز كيت 820 هزارتوماننقل قول:
يا حق
sd880 با ixus880 چه فرقی داره؟
سلام با تشکر از راهنمایی شمانقل قول:
این خودتون هستید که باید مشخص کنید دوربین عکاسی لازم دارید یا فیلمبرداری. اگه فیلمبرداری زیاد میکنید فیلمبرداری. در غیر این صورت دوربین عکاسی باید بگیرید.
در هر صورت بودجه تون خوبه. با این بودجه میتونید یه دوربین عکاسی و یه فیلمبرداری بخرید.
نظر شخصی من اینه که دوربین عکاسی بگیرید. چون از دوربین عکاسی میشه در حد قابل قبول برای فیلمبرداری استفاده کرد ولی کیفیت عکس دوربین فیلمبرداری و امکاناتش چندان جالب نیست.
کنان EOS 500D قیمتش حدود 950 باید باشه. فیلمبرداری با رزولوشن فول اچ دی هم داره.
در مورد سونی چی