ممنون دوست من!!!!!نقل قول:
آخرین ورژنش کی اومده این تاپ اسپین؟؟؟؟جدیده یا جدیدش داره میاد.:31:
Printable View
ممنون دوست من!!!!!نقل قول:
آخرین ورژنش کی اومده این تاپ اسپین؟؟؟؟جدیده یا جدیدش داره میاد.:31:
سلام ..
من خیلی دنبال بازی Stronghold 2001 یا همون جنگ های صلیبی 2001 می گردم ..
و همچنین بازی Stronghold Crusader Extreme
اگه کسی لینک دانلودی ازش داره بذاره..
سلام دوستان من با بازی هایی مثل world of goo و super meat boy خیلی حال کردم اگه بازی تو این مایه ها می دونید معرفی کنید
و gta 4 هم خیلی با حال بود این نسخه episode from liberty city شبیه 4 هست یا کلا فرق داره؟
من هنوزم نمیدونم چه بازی ای دوست دارم!!! بازیهای زیادی دانلود و خریدم
دوستان بازیهایی که توش بشه آزاد هر کاری کرد و حالت زندگی کردن باشه وگرافیک خوبی داشته باشند چه بازیهایی هستند مثل GTA یا GODFATHER(مثال بهتری نداشتم شایدم اصلا منظورم چنین بازیهایی نباشه!!!)
از بازیهای جنگی - سیاسی مثل MEDAL OF HONOR, CALL OF DUTY, Battlefield و از بازیهای چندشناک مثل PROTOTYPE , RESIDENT EVIL 5 متنفرم
انواع نسخه های GTA رو میتونم واستون مثال بزنم که الان بهترین مثال میتونه EFLC 2010 باشه که قطعا طرفداران زیادی هم داره . اگر هم مثل پدر خوانده میخواهین مافیا 2 بهترین نمونه میتونه باشه .نقل قول:
البته بازی هایی هم هست که با راک استار و GTA رقابت میکنه که نمونش بازی JusT CauSe میتونه باشه .
سلامنقل قول:
همون شماره 3 هستش که فکر کنم پارسال اومده شماره 4 هم تو راهه البته من زیاد این سری رو دنبال نمیکنم شاید اشتباه باشه
سلام
یه بازی adventure ردیف بهم معرفی کنین که بشه باهاش حال کرد
از اینهایی نباشه که معماها یا بازی های غیر قابل حل دارن (به درد IQ من که در حد 500 هست بخوره !!!)
Fahrenheit قدیمی هست ولی ارزش داره !
سری Gta , Mafia یه شدت توصیه میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان كسي با اين بازي آشنايي داره يا خير؟
يك كمك لازم دارم...... :11:
یه بازی تو مایه های Call of Juarez Bound in Blood میخوام