سلام
چنتا سوال داشتم می خواستم ببینم هدست باید روش باشه ؟
2- الان کسی قیمتش رو تو شیراز داره؟
3- تو جی اس ام ارنا یکی نظر داده بود وقتی گوشی داغ میشه ریستارت میکنه . ماله شما هم همینطوریه؟
Printable View
سلام
چنتا سوال داشتم می خواستم ببینم هدست باید روش باشه ؟
2- الان کسی قیمتش رو تو شیراز داره؟
3- تو جی اس ام ارنا یکی نظر داده بود وقتی گوشی داغ میشه ریستارت میکنه . ماله شما هم همینطوریه؟
1- بله روشهنقل قول:
2 - ندارم ولی فکر میکنم با 10 - 15 تومن از تهران کمتر باشه یعنی حدود 240 - 30
3 - داغ !!!!!!!!! نه ولی ریستارت برای من تا به حال 2 بار شده که توی فریمور جدید این مشکل هم حل شده
بله!مشکل ریستارت توی فریم ویر جدید که 6 ماه پیش اومد حل شد!در ضمن کلمه ی داغ شدن گوشی رو برای اولین بار توی عمرم شنیدم!!!
ممنون.بعد این فریم ویر رو از کجا باید دانلود کنم.ممنون میشم لینک بدید.طریقه ی نصبش هم رو اگه بگید ممنون میشم.
بعد من می خوام از آشنا بگیرم راهی برای شناخت تقلبی یا اصل بودنش هست؟
نیازی به دانلود نیست!شما گوشی رو که میخرید خودش فریم ویر جدید روش هست!دیگه نیازی به اپدیت مجدد نیست!فریم ویر جدید 6 ماهه که اومده و روی گوشیهای تازه تولید شده ی 5700 قرار داره!:31::5::11:نقل قول:
با سلامنقل قول:
من حدود 3 هفته پیش از اطلس موبایل گرفتم 255 هزار تومان
گوشی خوبی هست ، تا حالا به هیچ عنوان ریسیت نکرده ولی عکس هاش توی شب خیلی جالب نیست
موفق باشید
اگه سوالی داشتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها ...منم میخوام 5700xpressmusic بگیرم ..نظرتون چیه ...نقاط ضعف و قدرتش ...کیفیت عکس و صداشو ...کلا راهنماییم کنید .
در ضمن لوازم جانبی که همراهش تو قوطیش هستم بگین تا سرم کلاه نره ...مرسی.
من امروز قیمت گرفتم 225 تومن بود قیمتش همینه یا بالا پایین داره ؟
چطوری می شه مستر ریست کرد؟
اگه من گوشی رو مستر ریست کنم بازی هایی که خود گوشی داره پاک می شه یا نه؟
و اینکه زنگ های خود گوشی هم پاک می شه یا نه؟
مسیج ها چی (مسیج هام رو فون مموری هست)؟
لطفا توضیح کاملی بدین.
ممنون...
دیوانه جون 5700 برای شما که عشق موزیک هستید ساخته شده!اخر یفیته!بلندیش هم فقط 10 درصد از ان73 کمتره!همه چیزش عالیه!تیپش هم اسپرته!توی قوطیش باید خود گوشی و مموری یک گیگ و تبدیل مموری و شارژر و هندزفریها و ریموت کنترل و کابل یو اس بی و سی دی و دفترچه باشه!!در ضمن در سیمبین 9.2 با مستر ریست کردن نه بازیهای اصلی گوشی پاک میشن و نه اهنگ های اصلی گوشی !همه باقی میمونند!
وقتی هم آپدیت بشه هیچ فایلی پاک نمیشه که واقعا خیلی خوبهنقل قول:
اره عزیز کانورتر رو میخوام فقط بگو چه جوری و چه کیفیت و چه سرعتی رو انتخاب کنم.نقل قول:
دمت گرم بابت نرم افزارها.
یه سوال داشتم منظور از ساین کردن نرم افزار چیه؟اولی و سومی رو باید ساین کرد نه؟