واسه من دقیقا همون روزی که گفتم یعنی ۱ آذر توی نامه فسخ قرار دادم نوشتم که صبح ساعت ۸ بیدار شدم نگاه کردم دیدم خطم تخلیه شده یعنی زیر ۲۴ ساعت !! از اون ور هم فن آوا همون روز تا ساعت ۵ برام وصل شد !نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
واسه من دقیقا همون روزی که گفتم یعنی ۱ آذر توی نامه فسخ قرار دادم نوشتم که صبح ساعت ۸ بیدار شدم نگاه کردم دیدم خطم تخلیه شده یعنی زیر ۲۴ ساعت !! از اون ور هم فن آوا همون روز تا ساعت ۵ برام وصل شد !نقل قول:
تا حالا از زاویه میلادی بهش نگاه نکرده بودم :n02:نقل قول:
ماموریت با موفقیت انجام شد .:n33:
عنوان : تخلیه نامه
دلیل : جلب رضایت پارس انلاین
پذیرش هر گونه عواقب >>>> ok
به زبان محلی نوشتم : گورررررر بوووووووت پارس انلاین :n09:...حالا برن لغت نامه معنیش رو پیدا کنن .
سلام های وب ...:n01:
برای تخلیه خط، حتما باید موعد قرارداد بشه یا اگه ترافیک تموم بشه میتونیم درخواست بدیم؟
هروقت دلت بخواد میتونی درخواست تخلیه بدی و اونا هم باید تخلیه کنننقل قول:
ظاهرن هر سه تا شرکت صبانت، داتک و پارسآنلاین، این طرح رو از اول ماه میلادی شروع کردن به اجرا.نقل قول:
صبانت، اولین بار تو 1 سپتامبر خبرش تو تاپیکشون مطرح شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
داتک، اولین بار تو 2 نوامبر تو تاپیکشون یکی خبر از طرح جدید داده. اما ظاهرن شب قبلش که میشده 1 نوامبر این اتفاق براش افتاده بوده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
پارسآنلاین هم تو 1 دسامبر قراره این کار رو بکنه.
جالب نیست؟:n13::n36:
میشه درخواست داد باس زنگ بزنی نمایندگی.البته به حال اون طرف هم بستگی دارد.نقل قول:
نکنه یه وقت توطئه ی غرب باشه؟ :n30:نقل قول:
دستهایی پشت پرده هستن که دارن شبانه رایگان رو نابود میکنن و همه هم یه جورایی به سرویسهای بیگانه وصلن!:n09::n09::n09::n09:نقل قول:
این چی میگه؟نقل قول: