نقل قول:
من که روی این گزینه میزار م کلا ایترنتم قطع میشه
Printable View
نقل قول:
من که روی این گزینه میزار م کلا ایترنتم قطع میشه
پس برای شما این مود ساپورت نمیشه...t1 هم برای من جواب نداد!نقل قول:
بقیه مود هارو تست کن شاید پینگت بیاد پایینتر
دمت گرم مهدی جان پینگم کم شدش از85 اومد رو 50 از خارجیم 300هم اومد رو 170 البته دی ان اس ها هم عوض کردم از 4.2.2.5استفاده کردم
خیلی بهتر شدش به علاوه اون مدولاسیون. gdmt. و یک راه کار برای لذت بردن در ساعات شبانه
فقط کافیه برید تو این ساعات بازی آنلاین بکنید برا من اینقدر پینگم اومده بود پایین دیشب جون میداد بازی آنلاین بکنی :دی راسی امروز سرویسم تمدید شد. سه ماهه رو فعال کردم با 9گیگ حجم یک چیزجالب تر در مورد شبانه ها هم بگم ک چرته اون 3500 از من بابت شبانه گرفتن ولی تو حسابم تراز مالیم رو فقط زیاد کردن به بخش فروش زنگ زدم صحبت میکردم گفتن میگیرن این پولو ولی هنوز تو سیستمشون تعریف نشده منم گفتم چ بهتر اون 10تومنو گفتم 2گیگ حجم منظور کنن :)
اون کانکشن و یک بار دیگه می زاری قمی جون؟نقل قول:
من قبلا از روش اسمش رو نبر برای دانلود استفاده میکردم.
بعد رفتم اکانت Expressleach گرفتم.که از دیشب دیگه اونم به درد نمیخوره.
باید باز به آغوش روش اسمش رو نبر برگردم. :n09:
به جز پینگ، این روش تاثیری توی سرعت دانلود (چه شبانه چه غیرشبانه) داره؟؟؟نقل قول:
نمیدونم شب معلوم میشه!
امین این نماینده شاتل تک کدون طبقس؟بعد از ظهر میخام برم تک فنمن بخرم :n05:یه سرم برم پیش این یارو...نقل قول:
دیگه بخش فنی ِ شاتل انقدر بی تجربه نیس که بزاره از سرور توی ایران اکسپرس لیچ دانلود های نجومی انجام بشه خارج از اون چارچوبی که خودشون تعیین میکنن:n02:
چون خودشون این سرور رو دادن به سایت اکسپرس!
اگه الان هم کسایی هستن که با سرعت بالا دارن دانلود میکنن از این سرور به نظر ِ من تبلیغات هست برای هر ۲ شرکت به جهت جذب مشتری! هم شاتل هم اکسپرس!
دیشب تونستم 3.6 گیگ بگیرم با سرویس 128 تازه چنتا لینکم از خارج بود :n02:
سرعت داخلی مثل اون سری قبلی 300 تا رو میداد