سلام من آرت 7 گرفتم.یکی لطفاً این قضیه محدود شدنا رو توضیح میده؟مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من آرت 7 گرفتم.یکی لطفاً این قضیه محدود شدنا رو توضیح میده؟مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا... اون دیگه خیلی نامردیه! :n31:نقل قول:
آرت 7 مال شاتله... تست مال رایتله... اینجام تاپیک پارس آنلاینه... حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو! :n02: :n07:نقل قول:
(این شوخی بود البته..... اگر سرویستون مال شاتل هست سوالتون رو توی تاپیک شاتل بپرسید :n16:)
رضا کاکو... این دزدا نبودنشون بهتر از بودنشونه... اگرم باشن حداقل مثل این اوباش که پلیس تو خیابون میگردونتشون تا مردم ببینن و عبرت بگیرن بشه وضعیتش...جون داداش اون روزی که رفتم نمایندگی هر اینچ از راه که میخواستم برم تخلیه کنم همینجور فحشش میدادم... خودمون کم مشکلات داریم اینا هم هی بازی در میارن.. تو برگه فسخ نوشتم به امید متلاشی شدن پارس افلاین...انقدر اعصابم داغون بود عکس نگرفتم... وقتی فکر میکنم تو این 7 سال به اینا 1.500 پول اینترنت دادم فشارم میفته و میخوام به مرگ لبیک بگم... ( اون اسپیکرشم به همون خدا قسم گذاشتم و به عنوان غنیمت جنگی ازش نگهداری میکنم)نقل قول:
همش بکنار 4 نفر رو تو این مدت اورده بودم پارس... پیش اونا هم اعتبارم به هم ریخت... بدتر از همه تو شهری افتادم که همشون به قول گفتنی چیزشون ( فراخه) یه isp نیست که برم تست کنم! مخابرات هم رفتم دو صفحه نامه دادم بهشون که لامصبا مخابرات سر پل ذهاب طرح پاییزه داره چرا شما ندارید و بخش اینترننتون میگه ما هیچی نمیدونیم! برگشته یه کلمه میگه سوال مفهوم نیست دوباره بپرسید...برگشتن به دایل اپ سخته کاکو
دوستان من الان دانلود کنم هنوز رایگانه یا 1/3 قیمت حساب میشه؟ :n13:
امشب ؛ فرداشب و پس فرداشب رایگانهنقل قول:
خودتم اگه کاربر یه فروم دیگه بودی پکیج بی ربط بودن کامل میشد !:n08:نقل قول:
3g بزن بر بدن . ایرانسل شبانه هم داره که مفت در میادنقل قول:
فک نکنم خیلی بالا باشه!نقل قول:
حذف شود...
اره کاکو... مشکل اینجاست که تو اتاق من سیگنال 3g انقدر ضعیف هست که سرعتم در کل شاید به 100 کیلو هم نرسته... منتها اتاق کنار دستم سیگنال انقدر خوبه که سرعت زیر 300 نمیاد... اگه بدونید کابل usb 2 با طول حدود 10 متر ایا با قیمت پایین گیر میاد؟نقل قول: