دوستان اگر کسی آنتن برای تقویت سیگنال 4 جی تهیه کرده لطفا تجارب خودش رو بیان کنه. آیا واقعا تاثیر محسوسی دارند؟ فقط برای سیگنالهای ضعیف خوبه یا برای تقویت سیگنال خوب هم موثره
Printable View
دوستان اگر کسی آنتن برای تقویت سیگنال 4 جی تهیه کرده لطفا تجارب خودش رو بیان کنه. آیا واقعا تاثیر محسوسی دارند؟ فقط برای سیگنالهای ضعیف خوبه یا برای تقویت سیگنال خوب هم موثره
من نمیدونم اصلا من با این خط ایرانسلم حتی یک تماس و sms نمیدم باز دوباره از یک نا کجا آباد پیام میاد از شارژ کم میکنه !!!
تازه تو ecare قسمت کارکرد خط میخوام برم ببینم میگه 500 تومن هزینه اش هست بابا تو کی هستی :V32:
دیشب 10 گیگ فایل دانلود گذاشتم اومدم دیدم فقط 6 گیگ تونسته دانلود کنه در حالی کل حجم بسته رو مصرف کرده مسخره هست تبادل ترافیک سوبله چوبله حساب میکنن
ایرانسل
لب مرز
انتن فول ایرانسل در مقایسه با نبود انتن تنهاب اول !! و صد البته اینترنت قابل قبول !! چون با ادج مشکلی نمیبینم تو وبگردی و نرم افزار های شبکه های موبایلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk
بله نسل 2 ایرانسل خیلی خلوت تر از همراه اول هست.من چند تا جا تست کردم همراه اول خیلی سرعتش پایین بود در حد 1 کیلوبایت و 0.5 بایت.ولی ایرانسل تا 32 راحت میرفت.نسل 3 همراه اول هم بود بازم نسل دومش داغون بودنقل قول:
شما زنگ بزن اپراتور اگه اس ام اس تبلیغاتی میاد واستون بعدش اگه شماره هاشونو دارید laghv رو بفرستید به همون شماره.تو سیستم اگه اس ام های هزینه دار دارید خود کارشناس از همونجا لغو میکنه.واسه منم پیش اومد زنگ زدم شماره پشتیبانی منو راهنمایی کردنقل قول:
شیراز اوضاعش ثابت نیست. خیلی وقت ها سرعت 3G از سرعت 4G بیشتره!! یا سرعت 4G به اندازه 20 کیلوبایت هم نیست!نقل قول:
دیشب ساعت 2ونیم صبح دیدم سرعت 4G حدود 100 کیلوبایته، بعد یه چرتی زدم ساعت 4بیست کم دیدم سرعت رسیده به 4.2 مگ! همون لینک ها از همون سرور!
کلا ایرانسل بخاطر قیمت ارزونش مشتری زیاد داره و این روی سرعت و کیفیتش تأثیر گذاشته. خب ملت می بینن سرعت و قیمتش بهتر از ADSL هست میرن اینترنت موبایلی میگیرن؛ نمیشه که به مردم بگی برو پول بیشتر بده اینترنت ADSL بگیر.
اگه اینترنت موبایلی با سرعت خوب می خوای اول رایتل بعد همراه اول سرعت خوبی دارن، طبیعتا قیمتشون هم بیشتره.
نه ایرانسل حجم خوری نداره، منم دیشب 10 گیگ گذاشتم برای دانلود 9.5 گیگ دانلود کرد و حدود 530 مگ هم آپلود کرده بود که حجمم صفر شد.نقل قول:
سلام
اینطور که من از مطالعه این تاپیک متوجه شدم : انگار 4 جی ایرانسل گیگ دزدی داره و بیش از مقدار واقعی کنتور میندازه ....
پس فعلا بیخیالش بشم ...
برنامه هایی هستن لحظه به لحظه سرعت نت و آپلود رو نشون میدن.سرعت دانلود رو نشون میدن.تا اونجایی که من میدونم ایرانسل حجم الکی نمیخوره.شما نصب کنید بهتون نتیجه رو میده.الکی از حجم کم نمیشه که.شاید شما نرم افزاری نصب کرده باشید که بطور خودکار از حجم کم میکنه چک کنیدنقل قول:
این رو دوستمون اون بالا گفته :نقل قول:
اون 4 گیگ یهو کجا رفته ؟ ... یعنی 4 گیگ آپلود داشته ... ؟نقل قول:
دیشب 10 گیگ فایل دانلود گذاشتم اومدم دیدم فقط 6 گیگ تونسته دانلود کنه در حالی کل حجم بسته رو مصرف کرده مسخره هست تبادل ترافیک سوبله چوبله حساب میکنن
شما زنگ بزنید اپراتور اونا تو سیستم چک میکنن و میبینن چقدر دانلود و آپلود کردین مشخص میشه.بعد شما نرم افزار نشون دادن حجم و سرعت و نصب کنین اونجا میزنه.بعد شما برین تو تنظیمات و data usage رو ببینید از کدوم برنامه بیشترین دانلود رو کردیننقل قول:
بسته نامحدود ۳۰ دقیقهای!
همه شما مشترکین اعتباری عزیز امکان دارید این بسته نامحدود ویژه را با پرداخت تنها ۵۰۰ تومان، از طریق برنامه «ایرانسل من» خریداری کنید. پس از خرید بسته، ۲۴ ساعت برای فعالسازی آن مهلت خواهید داشت و از لحظه فعال شدن بسته، تنها ۳۰ دقیقه فرصت خواهید داشت که هرچقدر دوست دارید از شبکه اینترنت همراه ایرانسل استفاده کنید!
مهلت فعالسازی
مهلت استفاده
حجم سرعت قیمت
روش خرید
۲۴ساعت ۳۰ دقیقه نامحدود نامحدود ۵۰۰تومان
برنامه کاربردی «ایرانسل من»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعال کردم 10 گیگ حجم میدهنقل قول:
- - - Updated - - -
من فعال کردم 10 گیگ حجم میدهنقل قول:
من زنگ زدم تنها جوابی که گرفتم از اوپراتور !! 500 تومن ناقابل تقدیم کنم بهشون تا مثلا متوجه شوم چه اتفاقی افتاده:n34:نقل قول:
نزدیک 10 دقیقه پشت خط بودم تا وصل شد خیلی کار راه انداز هستن اینا !!
دیشب خودم کنترل کردم دانلودم رو سرعت حدود 8 مگ بود از ساعت 3 هم شروع کردم تا حدود 6 صبح 9 گیگ مصرف کرده
حالا اومدم بسته بلند مدتم نگاه میکنم 12 گیگ بوده شده 10 گیگ !!!!!!
فقط میتونم بگم ایرانسل = ایران دزد
طبق قانون تنظیم مقررات باید هزینه مشاهده ریز مکالمات و کارکرد خط رایگان باشه نه 500 تومن سرگردنه بگیرن !!
دوست عزیز مشاهده صورت حساب و ریز کارکرد برای سیمکارت های دائمی تمام اپراتور ها رایگان هست نه سیمکارت های اعتباری 5 تومنی...رایتل و همراه اول اصلا چیزی به نام صورت حساب و ریز کارکرد سیمکارت های اعتباری ندارن ! مگر اینکه حضوری برید براتون صادر کنن که یه مبلغی میگیرن !نقل قول:
حالا ایرانسل این امکانو فعال کرده به صورت اینترنتی و مبلغشم انقدره.
اون قانونی که میگید اگه برای سیمکارت های اعتباری دیدید اینجا بزارید ما هم ببینیم.
سلام دوستان جریان این کد چیه ؟ من همین الان این کد رو تو گوشی میزنم میزنه 20 گیگ 2 هزار تومان ولی تو این عکس زده هزار تومان!! یا وقتی میزنم رو اون سبد کنار 1000 تومان وارد پرداخت سایت میشه و 1090 باید بدیم!! یا وقتی تو برنامه مای ایرانسل همین بسته رو میخوام سفارش بدم زده 10 گیگ هزار تومان!!! من که هنگ کردم جریان چیه هر کی میدونه توضیح بده؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تجربه من در استفاده بسته 30 دقیقه ای نامحدود
این بسته می تونه برای بعضی شرایط که می خواهی فایل حجیمی رو سریع دانلود کنی و از طرفی با نرخ بسته اصلیت محاسبه نشه خوبه طبیعتا اگر عجله ای نباشه همون 10 گیگ شبانه یا 5 گیگ قبل از ظهر بهتر خواهد بود.
اولین تجربه اینکه من اول روی یک سیمی که موجودیش فقط 500 تومن بود و بسته هم نداشت فعال کردم اما بعد از فعال سازی شروع کرد به اذیت کردن به شبکه وصل نمی شد یا سیگنال می پرید و عملا چیزی استفاده نکردم
اما روی سیم کارت دیگم که بسته بلند مدت داره خیلی خوب جواب داد و این بسته 30 دقیقه ای شد اولویت اول و از اون کم کرد تا راس نیم ساعت.
پیشنهاد می کنم دیتا رو خاموش کنید و بسته رو فعال کنید ظاهرا از زمان کانکت شدن به شبکه نیم ساعتتون طی 24 ساعت آینده فعال میشه ( اینو خودم دقیق تست نکردم )
اما چند تصویر
همانطور که می بینید داره از 10 گیگه بسته 30 دقیقه ای کم می کنه
آقا منم الان این کد بالا رو میزنم بجای همون 10 گیگ 1000 تومنی مینویسه 20 گیگ 2000 تومنی !!!!! ایول ایرانسلنقل قول:
مشکلی در سیستمشون پیش اومده یا واقعا 20 گیگ رو میدن 2 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه واقعا دارن 20 گیگ میدن
نقل قول:
لغو تمامي اس ام اس تبليغاتي ايرانسل و همراه اول
ايرانسل: ارسال عدد 2 ب 5005
همراه اول: ارسال عدد 1 ب 8999
متاسفانه این طرح زیاد جالب نیست همون 10 گیگ بهتره 1000 تنقل قول:
این طرح زمانی خوبه که ساعتش رو بیشتر کنه
خیلی از کاربران سراسر کشور به خاطر وضعیت متفاوته سرعت و کیفیت سیگنال این قدر سرعت نمی گیرند که بتونن حتی به 10 گیگ کامل برسن
نتیجه :
اون 1000 تومن دیگه رو هم مفت مفت میزنه توی جیب و مفت مفت باید زورکی 1000 ت بریزیم توی حلقش :n27:
اینم وضع 4G اصفهان
این الان خوبه . خیلی وقتها به تست هم نمیرسه
4G همون 2G قدیمه اینجا
نقل قول:
نیاز به سرعت طوفانی داری اگه میخوای 20 گیگ رو در عرض 4 ساعت تموم کنی.
چرا با وجود انتن پر به جای H میره روی 3G
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk
نسل چهار، اصفهان
البته فکر نکنم دانلود از سرور های معمولی با این سرعت باشه. الان حجم بسته ام نمونده زیاد. سعی میکنم زود یه فایل حجیم دانلود کنم اسکرین شات بذارم.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
معمولا توی حالت بیکار میره روی حالت عادی و زمان استفاده میره روی استانداردهای بالاتر مثل پلاس و دی سینقل قول:
l
گل بود به سبزه نیست آراسته شد!نقل قول:
دیگه باید فاتحه 3G/4G ایرانسلو خوند.
میشه بپرسم دقیقا چرا؟:n04:نقل قول:
نقل قول:
به شخصه خودم هر زمان این بسته رو میخرم دانلودم در حد 5 تا 7 گیگ هست و بقیه اش اضافه میاد. کاش ایرانسل مثلا یک بسته 5 گیگ 500 تومن هم میگذاشت برای افرادی که دانلودشون زیاد نیست :n02: اما اگر سرعت ایرانسل رو پایدار فرض کنیم و سرعت میانگین رو روی 1 مگابایت بگیریم در 4 ساعت چیزی حدود 14 گیگ میشه دانلود کرد و بقیه اش قابل دانلود نیست. البته این بسته جدید باز هم به نفع افرادی هست که دانلود حجیم دارند اما چیزی که هست اینه که با توجه به محدودیت های شبکه اکثرا نمیتونن به حجم 20 گیگ یا حتی همون 10 گیگ سابق برسن.
همینطوری شبا 3G/4G تعطیل بود این بسته ها رو هم بزارن بنظرتون چی میشه!نقل قول:
دمش گرم چه بسته هایی!!
بسته نامحدود ۳۰ دقیقهای هم جالبه.
میشه این بسته جدید نامحدود 500 تومنی رو چند بار گرفت در روز؟
یعنی در حال حاضر تمام مشترکین ایرانسل مشکل سرعت در شب رو دارن؟نقل قول:
بله برای رایتل وقتی استفاده ای از نت نمیشه و بیکار میمونه میره رو Hنقل قول:
با سلام دوستان من جایی زندگی میکنم که هیچ کدوم از اپراتورها هنوز تری جی نشدن ولی یه مودم سیمکارتخور خریدم با کابل افزایش طول یو اس بی دو متر بالای پشت بام نصبش کردم دو سیگنال تری جی ایرانسل اومد میخاستم ببینم کسی از دوستان مودمی سراغ نداره که بتونم باهاش این سیگنال رو قویتر دریافت کنم داخل نت مودمهایی بود قابلیت نصب انتن بیرونی داشتن دیدم ولی هیچکدومشون آنتن رو نداشتن و با بخش پشتیبانی این سایتها هم تماس گرفتم گفتن داخل ایران آنتنشون نیست حالا من موندم چکار کنم آیا مودم تری جی یا فور جی اوتدور وجود دار که من بخرم یکی کمکم کنه خدااااااااااااااااااااااا ااااااااا چرا روستاهای ایران هیشکی به فکرشون نیست انگاری ما آدم نیستیم
بستگی به مکان داره.بعضی جاها با سرعت 4 مگ در ثانیه دانلود میکنه بعضی جاها از 85 بالاتر نمیرهنقل قول:
دوستان اینترنت ایرانسل مصرف منصفانه داره؟
مثلا من 5 گیگ میگیرم روزانه قبل از ظهر بعد سرعت دانلود 600 کیلوبایت تا 1 مگ متغیر هست بعد از دانلود 300 - 400 مگ سرعت میاد زیر 100 کیلوبایت
برای شما هم این اتفاق می افته؟
بله بستگی به ترافیک شبکه و کاربرای منطقتون داره لحظه به لحظه سرعت فرق دارهنقل قول:
نقل قول:
تو رو خدا کمک کنید