نقل قول:
من هرچی نگاه میکنم نمیبینم جایی نوشته باشه که برا مشترکان قدیمی همونه، شما کجا دیدید یا از کجا میدونید؟
Printable View
نقل قول:
من هرچی نگاه میکنم نمیبینم جایی نوشته باشه که برا مشترکان قدیمی همونه، شما کجا دیدید یا از کجا میدونید؟
آقا این الان چی میگه من متوجه نمیشم:n37:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته این سوال من نیست...)
واضحه دیگه میگه سرویس شما نامحدود نیست بلکه محدوده و پول حجم باید بدی. اول بیا 1 مگ نامحدود بگیر بعد بگو چرا گرونه.نقل قول:
قرار نیست جایی بنویسه. برای مشترکین قدیمی قیمت های قدیمی باقی میمونه تا زمانیکه سرویسشون رو تغییر ندن هم باقی خواهد موند. نشون به اون نشون که 512 من قیمتش هنوز مال زمان 1 به 10 هست که دو سه تومن ارزونتره.نقل قول:
بله منظورم همین بود فقط سایت هایی که سرورش تو ایرانهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان جریان چیه من از سرور مایکروسافت دو روز نمیتونم دانلود کنم سرعت اولش چند ثانیه خوبه بعد میاد خیلی پایین ... واسه همه اینجوری شده ... ؟؟ حتی با وی پــی ان ... چند روز پیش خوب بود ...
مخابرات کلا نامحدود حذف کرد همانطوری که تو سایت خودش میبینین حداقل ترافیک تبادلی گذاشته یعنی وقتی 1 مگ بگیرین 60 گیگ دانلود کنین بعدش دیگه تضمین نمیکنه همون 1 مگ سرعت داشته باشین و سرعتتون بالا پایین میشه .نقل قول:
مخابرات که خیلی وقته این مشکل داره باید لیچ کنی به سرور داخلی از اونجا دانلود کنی .نقل قول:
نقل قول:
کلا برادران عزیز تو مخابرات هر زمانی یکطور صحبت کردن اول گفتن منصفانه شده و همین صحبت شما که اگه اضافه مصرف کنید باید پول بیشتر بدید،سر وصدای یوزرا در اومد گفتن نه آقا هر چقدر میخواید مصرف کنید تو همین سایت پرسش و پاسخنقل قول:
شون شاید صد بار بیشتر همین جواب رو دادن منتهی گفتن تضمینی تو سرعت نیست(البته اگه قرار به این باشه واقعا
من خودم این ماه و ماه قبل از اون جدول تو سایت هم کمتر مصرف کردم ولی بازم یک سوم شبانه روز سرعتم میشه
کمتر از یک چهارم!!!!) باز الان میان میگن که نامحدود نیست وپول بیشتر باید بدی شما مطمئن باشید که اگه کلا سرویس های قدیم هم حذف کنن و با نرخ جدید سرویس بدن باز اتفاق خاصی نمیفته و کیفیت همینه که الان هست مگه
نصف یوزرا یهو کنسل کنن و خلوت بشه...
خوب برای من یک دفعه اینجوری شد !!نقل قول:
الان هم اگر سر و صدای یوزرا در بیاد اینا اینجوری دم در نمیارن و تعرفه ها برمیگرده به وضعیت قبل
امروز از خود مخابرات زنگ زده زنه میگه مگه الان گرون شده که شما ثبت شکایت کردی گفتم مگه باید وایستم حتما قبض بیاد؟رو سایتتون نوشته قراره گرون بشه....بعد گفت خب عطف به ما سبق نمیشه منم گفتم نشه هم دلیلی نداره شما سرخود خودتون گرون کنید بعد چطوریه که اون 512 و 256 قیمتش ثابت مونده فقط 1مگ و 2مگ قیمتش زیاد کردید...در ادامه هم بهش گفتم خب الان یکی میره 4 تا خط 512 میگیره اینارو با هم یکی میکنه میشه 2 مگ،درسته که این همه پورت و دم و دستگاه به خاطر اشتباه تو تعرفه شما حروم بشه؟؟؟همش میگفت نه اون 512 گرون میشه همشون قراره گرون بشه گفتم مگه سر گردنس یعنی چی گرون میشه مگه پهنای باند از طرف زیر ساخت گرون شده که شما دارید اینجوری میکنید.....کلی باهاش صحبت کردم و گفتم کارتون اصلا توجیح نداره و منم میخوام تا اخرش پیگیری کنم ببینم چه جوری 1 شبه 2 برابر شده اینا حالا باید صبر کنم از خود مرکز تنظیم تماس بگیرن
دوستان یادتون باشه همون سر مصرف منصفانه هم اینا بعد اینکه دیدن صدای همه دراومد عقب نشینی کردن،سر اون بسته های اینترنت ایرانسل هم صدای کاربرا در اومد کاری نکردن سر گرون کردن تعرفه تلفن هم که باز صدای مردم در اومد وزیر اومد گفت نمیذاره گرون کنن و نذاشت،اگر 20 نفر برن ثبت شکایت کنن اینا دیگه جرات نمیکنن یک شبه از این تصمیمات خلق الساعه بگیرن
3 روزه اینترانت شده سرعت 1/5 شده
من اگر گرون بشه تخلیه می کنم از رایتل بگریم به نفع خودم درست حجمش کمتر ولی اینترانت نیست عملا من سه روز هست اینترنت ندارم فقط یک اینترانت دیگه این هم از تدبیر و امید شورش رو در آوردن :n34:
سه روز؟ مال ما همیشه همینطوره. الان یکی دو ساله اینجوریه. چاره اش هم سرویس افزایش سرعته. بیخود وقتتون رو با پشتیبانی تلف نکنید هیچ اتفاقی نمیافتهنقل قول:
برای مشترکین قدیمی گرون نمیشه. ولی رایتل هم افتضاحه ، خودم دارم ، آنتن پر 4G سرعت خارج به یه مگ هم نمیرسه. خیلی هم گرونه نسبت به ایرانسل و همراه اول. پولتونو حروم نکنید. (البته ممکنه منطقه شما سرعتش خوب باشه. در هر صورت قبل از خرید از کیفیتش مطمئن بشید)نقل قول:
برای کاربرای قدیمی که قیمت نمیره بالا؟
قبض بیاد 170 تومن به شخصه میرم ...
همه از هم بدترن ولی رایتل با مودم 4g سرعتش خوبه ساعتهای افت مصرف عالی می شه اما کلا با توجه به هزینش زیاد به درد دانلود نمی خوره 3 گیگ بعلاوه 10 گیگ شبانه رو می ده 17 هزار ولی اینها دیگه هر کاری دلشون می خواهد دارن می کنن پینگ من افتضاح بود حالا دیگه سرعتم کرده 256 به اسم 2 مگ داره می فروشه آخه بریم به کی شکایت کنیم از خودشون به خودشوننقل قول:
نه دوست عزیز من نه پشتیبانی زنگ میزنم نه سرویس افزایش سرعت میگیرم شرکت رو عوض میکنم چون رسما .... شدهنقل قول:
بنده امشب با مخابرات خداحافظی کردم و اینترنت مزخرف رو بخشیدم به خودشون ...
نقل قول:
به نظر منم باید همین کارو کرد حداقل خرجی که نداره
حداقل تو این مملکت تا حالا این به من ثابت شده که اگر صدات در نیاد پس فردا بیشتر هم می خوان سواری بگیرن
نشون به اون نشون که تا حالا می گفتن مصرف منصفانه نداریم حالا، هم تعرفه رو دوبل کردن هم می گن مصرف منصفانه بر قراره
احتمالا می خوان وقتی شکایت ها بالا گرفت و مجبور شدن به مقام بالا دستی جواب پس بدن، بگن خوب ما مصرف منصفانه رو بر می داریم تا ظاهرا یکم عقب نشینی کرده باشند.
من از چند وقت پیش دنبال اینترنت نا محدود بالاتر 512 بودم. یه کم این ور اونور رفتم و از جواب هایی که شنیدم فهمیدم می خوان یه گندی بزنن
و اون موقع هم تو همین تاپیک به دوستان گفتم اونایی که بالاتر از 512 نامحدود دارن عوضش نکن
حالا هم به احتال زیاد اگر تعداد کسایی که اعتراض می کنن زیاد باشه تاثیر گذاره
و گرنه مطمئن باشید شرکت های خصوصی ISP منتظرند، مخابرات جا پاش محکم بشه بعد اونا هم تعرفه هاشون رو گرون کنند.
فقط شما به 190 زنگ زدی و ثبت شکایت کردی؟ یا کار دیگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدی.
فکر میکنم یه سری از مناطق وضع شون از یه سری منطقه های دیگه بد تره، چون برای من لاقل فرقی نکرده، همون .... هست که از 1 سال پیش که شروع به .... شدن کرد، هستش !
شاید الان یه نموره بهتر شده، نشون به اون نشون من دیگه لاقل ارور DNS ای نمیگیرم...
شایدم من کلا رد دادم دیگه نمیفهم اینترنت یعنی چی و باید چه طوری باشه توی این خ ر ا ب شده.
خوش به حال شما. چون من فرض رو بر این گذاشتم که مثل خیلی از مشترکین مخابرات من جمله خودم ، خطتون فیبره و نمیتونید از شرکت دیگه ای سرویس بگیرید. من خودم اگه میتونستم با سر میرفتم از این مخابرات لعنتی. چاره ای ندارم جز استفاده از سرویس افزایش سرعت و این چیزها.نقل قول:
والا بچه ها من که اصن خداییش دیگه نمیدونم چی دانلود کنم! حالا شما رو نمیدونم چند تا هارد دارید یا چقدر ذوق شوقه دانلود کردن دارید ولی من دیگه کارم با دانلود خداییش تمومه... بیشتر منظور از دانلود کردن اینکه به کوب بزارم فقط برا دانلود که داشته باشم...رفته بودیم خونه فایمله مون تو ساری ... خدا شاهده اونا هم مخابرات داشتن ، دروغ نگم بهتون قشنگ صبح پینگ گرفتم تا 12 نصفه شب با 4.2.2.4 ینی ثابت رو 130 بود ! بدونه حتی 1 تایم اوت! سرعتش رو 5 مگ حتی شبانه هم داشت! حالا نمیدونم اینجا چرا وضعش اینطوریه .... باور کنید الان فقط دوست دارم در مرحله اول پینگم خوب باشه ، چونکه میدونید اگه پینگ بالا باشه با تایم اوت سرعتتون هر چقدر بالا باشه نمیتونید تکون بخورید! در مرحله دوم یه سرعت خوب در حد 4-5 مگ اونم برا وب گردی خدایشش.... نه توقع 16 مگ دارم نه 128 ...منی که از محدود متنفر بودم الان دنبال نته حجمی میگردم... از اون موقع که اون نت رو خونه فامیلمون دیدم رسیدیم خونه به 4 isp معروف زنگ زدم شاتل - پارس آنلاین - آسیاتک های وب... باورتون میشه هیچ کدوم به منطقه ما سرویس نمیدادن ؟ تهرانم هستیم مرکز مخابرات مهدیه .... الان اصن تو خلثه به سر میبرم قفل کردم نه راه پس دارم نه پیش....
بازگشت همه به سوی اوست...انا لالله وانا الیه راجعون
اگر 20 نفر شکایت کنن درستش میکنن تعرفه هاشونونقل قول:
سامانه 195 وزارت ارتباطات به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین راه طرح شکایت هست سمت چپ پایین صفحه لینک سامانه 195 وجود داره و میشه شکایت کرد و شرح داد اونا هم اول میفرستن مخابرات ،از مخابرات تماس میگیرن و اگر شما قانع بشید که هیچ اگر نشید از خود سامانه 195 به مویایلتون تماس میگیرن و میپرسن که قانع شدید یا نه شما هم اگر قانع نشده باشید میگن که تجدید نظر فعال کنید و این سری از خود وزارت خونه پیگیری میکنن یک نفر تماس میگیره و شما شرح میدید مشکل چیه....من تا حالا از این جلوتر نرفتم
دیروز اپراتور مخابرات یه جواب بیخود داده مبنی بر این که مصوبه ای وجود نداشته و صرفا جهت اطلاع رسانی بوده و اجرایی نمیشه و منم امروز که دیدم شروع کردم به نوشتن تجدید نظر که اگر مصوبه وجود نداشته دلیلی برای اطلاع رسانی هم وجود نخواهد داشت و اگر مصوبه وجود داشته چگونه افزایش 2 برابری رخ داده؟؟؟همین که داشتم مینوشتم از 195 یه خانومی تماس گرفتن و گفتن که قانع شدید منم گفتم اپراتور مخابرات چرت و پرت میگفت ایشونم تایید کردن که جوابی که برای شما نوشتن و منم میبینم اصلا قانع کننده نیست منم براتون میزنم که قانع نشدید شما هم درخواست تجدید نظر بدید
دوستان حالا حرکت جدیدشون اینکه که نرخ 128 و 256 و 512 به نرخ پارسال برگشته که به ترتیب 12.500 و 1500 و 23000 تومنه (این تعرفه ها برای همون زمانی هست که 1مگ 43 تومن و 2 مگ 74 تومن بود) و تعرفه 1 و 2 و 4 دوباره حذف کردن من خودم حدسم اینه(و امیدوارم) که اشتباها اینا تعرفه هر 2 ماه برای 1مگ و 2مگ ثبت کرده بودن چون دقیقا قیمت 1مگ و 2مگی که گذاشته بودن 2برابر تعرفه پارسال بود حالا باید دید چی میشه
من خودم اگر هر اتفاق تازه ای بیوفته همینجا اطلاع میدم خدمت دوستان
سلام دوستان
من امروز بعد از حدود 5 ماه صبر ، مامور اومد و اینترنت وصل کرد.مخابرات شهرک اکباتان.خط هم فیبر نوری است.
سرویس 2 مگ با حجم 5 گیگ
فقط سرعت دنلودم توی اینترنت دانلود منیجر 256 kb است.به نظرتون کم نیست؟؟!!!
مخابرات تهران دانلود رایگان شبانه هم داره؟از کی تا کی و حجم محدود داره؟
من چطور میتونم وارد پنل کاربری خودم بشم ؟میشه لینک ورود بدید لطفا؟برنامه اندروید داره مخصوص پنل؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خوب سرعت اسمی سرویس رو بهتون دادن دیگه. شایدم علتش همین فیبر نوری بودن خط تلفنتونه که ظاهرن محدودیت سرعت داره.نقل قول:
ممنون.میشه بفرمایید مخابرات تهران ساعت رایگان دانلود داره ؟حجمش محدوده؟ و از چه ساعتی است
لینک ورود به پنل هم میشه بدید لطفا
نه اتفاقا حواسشون بوده ، قشنگ بالا کادر زده بودند " ماهانه"نقل قول:
کلا ایران همینه ، همونطور که قبلا گفتم ، اینا میدونن که ملت تشنه سرعتن بعد بینه خودشونم گفتم قیمتو میکشیم بالا باز میخرن! ولی 512 رو کاری نداشتن چون میدونستن اگه بکشن بالا قسمت 512 رو الان خیلی ها 512 دارن اکثرا تخلیه میزنن...
ادم میمونه رو اینا چی اسم بزاره
سرعت شما کاملا درست هست 2048 کیلو بیت(2مگابیت) تقسیم بر 8 کنید میشه 256 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
رو سایت خود مخابرات خدمات مشترکین قسمت ADSL برید اونجا میتونید برید داخل پنلتون یه اپ اندروید هم داشت که نمیدونم از کجا گرفته بودم
ساعت رایگانم هم مخابرات داره؟حجم محدود است
ساعت چنده تا چند
ممنونم
ببخشید دوستان ولی مثل این که تا حالا جواب داده :)نقل قول:
چون من لینک قبلی رو که می زنم یه صفحه جدید میاره که دیگه 1 و 2 و 4 مگ رو برداشتن
تو صفحه اصلی مخابراتم برش داشتن
ظاهرا اگر اشتباه نکنم(باورم نمیشه به این زودی) جواب داده کارمون تا حالا
بله این چند روزه چند باز تغییرات داشته ولی از امروز فقط 256 و 512 گذاشتن بمونه من خودم که شدیدا پیگیری میکنم ببینم چی میشه خیلی خوشحال میشم دوباره 1 مگ و 2مگ بدن ولی نه با تعرفه 2 برابر!!!نقل قول:
از تمام دوستانم خواهش میکنم اگر شکایت کردن حتما پیگیری کنن
سلام
ساعت رایگان چه ساعتی است و محدودیت داره؟
بزنم به تخته بعد از لغو تحریم ها 2روزی هست پینگ بهتر شده و تایم اوت کمتر میده :n37:
یعنی کسی نیست جواب بده؟؟
من که 2 هفته پیش رفته بودم مرکز مخابراتی کاشانی تهران، اونجا هیچ کدوم از طرحهاشون شبانه رایگان نداشت. حداقل برای مشترکین جدید که این جوری بود.نقل قول:
انگار دوباره 2mb نامحدود دوباره باز شده. خیلی خوشحالم الان
نامحدودها باز شده اما با قیمت های دو برابر و مصرف بی انصافانه.
این مصرف بی انصافانه بقول شما برای 512 هم قراره اعمال بشه از دوستانی که نه گیگ جیره! رو رد کردن خواهش میکنم اگر مبلغ ADSLدر قبضهای تلفن بیشتر از سری های قبل اومد اطلاع رسانی کنندنقل قول:
نه بیشتر نمیاد من 1 مگ دارم و شدید دانلود میشه و سقفشم رد کردم که 30 گیگ بوده ولی همون مبلغ همیشگی اومدنقل قول:
حالا مشکل اینه که این 1مگ و 2مگ جدیدارو با قیمت قدیمی 43 و 74 تومن میدن یا با قیمت 86 و 148 تومن میخوان بدن!!!من هنوز پیگیر شکایتم هستم ببینم چی میشه چون دیروز زنگیده میگه که نه اصلا طرح کنسل شده و ارائه نمیشه دیگه!الان دیدم عزیزان گفتن که رو سایت اضافه شده چک کردم میبینم که درست میگن حالا شنبه دوباره پیگیری میکنم تا ببینم کاری از پیش میره یا نه
فقط دوستان یادشون باشه که یه دست صدا نداره