معلومه تو سطح مدیریت اختلاف نظر شدید بوده در مورد این طرح فکر می کنم یه جورایی اصلا نمی خواستن زیر بار برن اینقدر دیر تعرفه دادن و باز نمی دونن که همینم که دادن چیه!!!نقل قول:
Printable View
معلومه تو سطح مدیریت اختلاف نظر شدید بوده در مورد این طرح فکر می کنم یه جورایی اصلا نمی خواستن زیر بار برن اینقدر دیر تعرفه دادن و باز نمی دونن که همینم که دادن چیه!!!نقل قول:
توضیحات جدید!!!!!
مشترکین عزیز می توانند تمام مصرف خود را تا سقف اعلام شده از منابع داخلی و یا نیمی از آن را برای ترافیک بین الملل استفاده نمایند.
البته امکان استفاده ترکیبی ترافیک داخلی و خارجی نیز برای کاربران محترم صبانت با نسبت اعلام شده (ترافیک داخلی 2 برابر ترافیک خارجی) فراهم گردیده است.
واقعا متاسفم برای صبانت یه زمانی شرکت خوبی بود دیگه نیست
صبانت تکلیفش رو با خودش روشن کرد بالاخره!! ترافیک داخلی نوشته!
** مشترکین عزیز می توانند تمام مصرف خود را تا سقف اعلام شده از منابع داخلی و یا نیمی از آن را برای ترافیک بین الملل استفاده نمایند.
البته امکان استفاده ترکیبی ترافیک داخلی و خارجی نیز برای کاربران محترم صبانت با نسبت اعلام شده (ترافیک داخلی 2 برابر ترافیک خارجی) فراهم گردیده است.
جالب اینه که از پنل نمی زاره درخواست جمع آوری داد؟ به نظرتون سریع ترین راه تخلیه چیه الان؟
تلفنی درخواست دادن چون مکالمه ثبت میشه (داخل مکالمه نشون بدید از دستور سازمان تنظیم مبنی بر ارسال کمتر از 12 ساعت نامه به مخابرات خبر دارید)نقل قول:
تماس گرفتم می گن باید با تهران برای جمع آوری تماس بگیرید توی پنل ما امکان جمع آوری نداریم یه شماره هم دادن که الان نیستن چون ساعت اداری نیست به نظرتون همچین چیزی واقعا ممکنه که به نمایندگی امکان جمع آوری ندن؟نقل قول:
نقل قول:
پشتیبانی 24 ساعته هست. ثبت درخواست جمع اوریم همینطور.
با این شماره تماس بگیرید: 02183853
یک سالی هست به اجبار از صبانت برای منزل پدریم سرویس گرفتم... با توجه به تعرفه ها در سابق و خساست همیشگیشون شک نداشتم بدترین حالت ممکن رو این شرکت پیاده میکنه...
بهترین فرصت برای تخلیه فراهم شده
صبانت برای جمع اوری خیلی اذیت میکنه یه زمانی ازش سرویس داشتم برای جمع اوری 20 روز طولش داد تا آخر رفتم با دعوا و سر و صدا مجبورشون کردم جمعش کنن
متاسفانه با تهران هم که تماس گرفتم همون شماره رو دادن که فقط توی ساعات اداری پاسخگو هست!! رفتم تنظیم مقررات شکایت گذاشتم بابت اینکه توی پنل نمی زارن درخواست داد شاید برای بقیه فرقی کرد ما که رفتیم دیگهنقل قول:
چک کردم تو تهران هم از طریق پنل نمیشهنقل قول:
مشترک گرامی برای کسب مجوز ثبت جمع آوری خط خود با کارشناسان جمع آوری تماس حاصل نمایید .
صبانت هم چشم بازار رو کور کرد با این تعرفه هاش
سلام دوستان من زنگ زدم صبانت برا جمع آوری خط خیلی مکالمه جالبی بود
پرسید چرا می خوای تخلیه کنی گفتم می خوام برم شرکت دیگه گفت کجا می ری؟گفتم دیده بان.گفت چه سرویس ارائه می دن؟ گفتم 240 گیگ حجم داره تو ماه.گفت ما هم این سرویس رو داریما!!!!! گفتم نخیر مال شما نصفش اینترنته اون کلش اینترنته!:n08:بعد گفت یعنی 480 گیگ داخلی؟!!!!!!!!(با تعجب زیاد) گفتم بله!
بعد یه لحظه گفت پشت خط تشریف داشته باشید رفت یه 30 ثانیه بعد اومد. بعد گفت این طرحا فردا تصویب نهایی می شن می خوای صبر کن شاید عوض شدن.گفتم ببینید شرکتی که میاد بعد از این همه مدت بدترین تعرفه رو می ده نگاهش به مشتریش اینه و دیگه ارزش موندن نداره شما به عنوان یه کاربر به موضوع نگاه کن نه کارمند صبانت تمام شرکتا طرحاشون از شما بهتره!
خلاصه گفت که باید مدارک ایمیل کنی بعد تازه درخواست رو برات توی سایت باز می کنیم!!!!! گفتم چرا فقط شرکت شما اینجوریه؟ گفت شما ببخشید دیگه!!!!!
حالا برای دوستانی که می خوان این تلفن رو تحمل نکنن می گم باید کپی کارت ملی خودتون و صاحب خط و قبض تلفن خط رو بفرستید به این آدرس
بعد براتون درخواست جمع آوری باز می شهکد:darkhast@sabanet.ir
سریعترین راه برای جمع اوری مراجعه حضوری هست درخواست تلفنی یا از طریق خود سایت عمدا دو هفته طولش میدن شاید طرف منصرف بشه و دوباره تمدید کنه اما وقتی حضوری برید و اصرار کنید همون موقع ایمیل جمع اوری را برای مخابرات ارسال میکنند این تجربه من با شرکتهای صبانت و شاتل و مخابرات در این چند سال بوده
باز خوبه نگفتن حضوری باید بیای درخواست بدی!نقل قول:
پارس انلاین که اینطوری میگه ... عملا با تعطیلی چهارشنبه باید تا هفته بعد برای تخلیه درخواست تخلیه صبر کنم!!
آخه اصل مشکل همینه صبانت اومده عمدا اون قسمت مربوط به جمع آوری رو از کل واحداش جدا کرده به عنوان مثال واحد فروش و پشتیبانی 24 ساعته هستن ولی واحد جمع آوری فقط توی ساعات اداری هست هیچ کدوم از نماینده ها یا حتی شرکت مرکزی هم این امکان براشون فراهم نیست که درخواست جمع آوری بدن. مراجعه حضوری هم معنیش برای من رفتن به تهران بودنقل قول:
تعرفه های جدید صبانت فاجعه هست ...بقول یکی از دوستان در حال ورشکستگی هست ...در مدل جدید سایر شرکت ها سرعت 2 مگ 75 تا 65 گیگ قرار دادند صبا زده 40 گیگ!! تقریبا نصف ...فکر کنم 12 اذر گذاشتند ...اینطور باشه باید سریع هجرت کرد ...نقل قول:
بله دقیقا گاهی وقتا احساس می کنم مدیرای صبانت نشستن دارن می خندن بهمون با این کارایی که این اواخر کردن:n37:نقل قول:
امروز از صبانت زنگ زدن گفتن اگر می خواید تخلیه خطتون سریع تر انجام بشه شکایتتون رو تو تنظیم مقررات پس بگیرید!!!! منم گفتم باشه بهش فکر می کنم :n08:
رفتم چک کردم حق با شماست ...غیر فعال کردند این بخش رو ،نقل قول:
من سرویسم یک ماهه هست تعرفه های جدید که دیدم ، صبانت گرانفروش کمترین چیزی هست که میشه بهشون نسبت داد ... اگر دزد نگیم ! ...اون ایمیلی که دادی جواب میده یا تلفن 195 ؟
میشه سریع اقدام کرد یا دنگ و فنگ داره ...من موندم بین شاتل و فن اوا و اسیا تک کدوم بهتره! تعرفه های جدیدشون که ظاهرا بهتر از جاهای دیگست !
جدی ؟ دمت گرم خوب توی دهنشون زدی ...این صفحه تنظیم مقررات میشه لینکشو بدی ؟ دلم از دزدی ها و گرانفورشی شون پر هست ...ممنون میشمنقل قول:
اوه راستی یادم نبود اینو بگم ...یکبار شارژم تموم شده بود فرداش زنگ زدن گفتن میخواهی تخلیه کنی ؟ ...باورت میشه ؟ نمیدونم دلیلشون چی بود ؟ میخواستن دست پیش بگیرن ...
ببینید من هنوز خطم تخلیه نشده ولی کارایی که کردم رو بهتون می گمنقل قول:
اول یه ایمیل می زنید به همون ایمیلی که دادم کپی کارت ملی خودتون و کارت ملی صاحب خط و یه قبض تلفن رو می فرستید. به محض این که ایمیل رو فرستادید تماس بگیرید با شماره 02181014370 بهشون بگید می خواید تخلیه کنید و ایمیل رو فرستادید براشون.اپراتور ایمیل رو چک می کنه و براتون توی پنل جمع آوری رو باز می کنه همون لحظه.مجددا همون موقع برید با خط اینترنت خودتون فرم رو پر کنید و ثبت کنید مجددا با همین شماره تماس بگیرید و بگید فرم رو پر کردید و اونا هم تایید می کنن و می گن درخواست ارسال می شه
تا اینجا روند عادیش هست حالا با توجه به تجربیات دوستان یه شکایت هم توی 195 ثبت کنید و بگید که تاخیر داشته تخلیه خط.این قسمت رو نمی تونم تضمین کنم اما قسمت های قبلی کاملا به همین شکل هست روند درستش
خیلی جالب بود من 2 تا شکایت ثبت کرده بودم یکیش در مورد روند تخلیه خط بود که از پنل برش داشتن یکی هم برای تاخیر تخلیه خط یعنی 2 تا موضوع مجزا بعد زنگ زده می گه چرا شکایت تکراری ثبت کردی؟:n04: گفتم تکراری نبوده اگه درست خونده بودید متوجه می شدید که محتواش کامل متفاوت هست!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک تنظیم مقررات خدمت شما
من امروز با پشتیبانی شاتل حرف میزدم گفتن قرار تمامی ای پی های ایرانی بره زیر پوشش و یه طرح ترافیک داخلی نامحدود دارن گفتن میتونی براحتی از سایتهایی که تو ایران هست دانلود کنی
کسی خبری داره این درسته یا غلط
اولا کلمه نا محدود باور نکن منظورشون نامحدود محدو شده تا یجایی هست که میگن منصفانهنقل قول:
ثانیا : ترافیک داخلی در اینترنت تعرفه جدید یعنی همین ...یجورایی مجانی هست ...اصلا کل اخبار و فیلم کپی ایران توی یک روز تماشا کنی یک گیگ هم نمیشه :n31:
هر چی هست اونطرفه ! اینا میخوان ترافیک داخل مصرف شه کسی بیرون نره ...نگران حجم داخل نباش ...اساسی خوشحالت میکنن
یعنی شکایت تون اینجا ثبت کردید که باعث نگرانی شد ؟خوبه ...فقط امیدوارم دو سه روز بیشتر طول نکشه ....نقل قول:
دفتر فروش و پشتیبانش در شیراز شرکت کاوش رایانه هست منم از همونجا سرویس گرفتم وقتی که جمع اوری کردم برای درخواست جمع اوری صبح رفتم دفترش کارت ملیم را نگاه کردم بعد گفت برو از همین خطی روش سرویس گرفتی بهم زنگ بزن رفتم بهش زنگ زدم گفتم من همونم که دو ساعت پیش اومدم همون موقع ایمیل جمع اوری زد فردا خط ازاد شدنقل قول:
متاسفانه من از کاوش نگرفتم از کیمیای سعادت گرفتم که چندین بار هم قصد کلاهبرداری داشتن ازم (به مبالغ کم) به کاوش هم که زنگ زدم گفت دست ما نیست باید زنگ بزنید به نمایندگی که ازش گرفتید که اونا هم دادن به تهران. شما کی جمع آوری کردید؟نقل قول:
من دوبار ازش سرویس گرفتم بار اول برای جمع اوری چون از طریق پنل کاربری و تلفنی پیگیر بودم سه هفته طولش دادن اما بار دوم حدود هفت ماه پیش بود که حضوری رفتم دو روزه جمع کردننقل قول:
سلام دوستان
من در حال حاظر سرویس حجمی یکساله دارم. الان می خواستم سرویس غیرحجمی بخرم که خطا می ده تا زمان پایان سرویس فعلی امکان خرید وجود ندارد. می خواستم بدونم دوستان این مشکل رو داشتن؟ اگر اینطوری باشه من تا برج 2 سال آینده باید صبر کنم.
سرویس بهتری در حال حاظر بهتر از صبانت برای تهران کسی پیشنهاد داره؟
سلام دوست عزيز بله منم برا تست زدم همين ارور رو مي ده ضمن اينكه صبانت به همه ١ ماه اضافه كرده زمان اينترنت رو يعني عملا هيچكس نمي تونه بگيرهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شرمنده اقا صبانت برداشته یکماه به سرویس اضافه کرده ...من سرویسم داره تموم میشه ...اگر بخوام تخلیه کنم 10 روز دیگه مشکلی بوجود نمیاره یکماه اضافه کردن ؟...مثلا بگن یکماه عقب بیفته یا باید پول شارژ بدی ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه مشکلی نیست غلط کردن برا یک ماه مجانی بخوان پولی بگیرن اینو به کل کاربرا اضافه کردن به بهونه میلاد پیامبر مثلا ولی تو این 10 سالی که من مشترکشون بودم حتی 1 بارم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشن خدا می دونه اون بالا چه خبره
شما با خیال راحت درخواست بزن برا جمع آوری اگرم دیدی دارن دست دست می کنن فوری برو شکایت کن تنظیم مقررات
پس شما هم در جریانید ؟ حجم که ندادن فقط گفتن یک ماه اضافه ازادید بمونید !...شما مطمئنی موقع تخلیه کردن پول سرویس فعلی نمیگیرن ؟ یا مثلا نمیگن باید تا اخر تایم سرویس جمع اوری نمیشه ؟نقل قول:
حقیقتش من تا حالا تجربه تخلیه و جمع اوری نداشتم :n36: الان تصمیم گرفتم فقط میخوام پول این دوره بیخود ازم دوباره نگیرن ...یعنی بگن چون تخلیه میکنی سرویست هنوز تایمش تموم نشده پس باید پولشو بدی!:n28:
نقل قول:
اصلا همچین حقی ندارن چه بخوان پولی بگیرن چه بگن نمی کنیم اگه اینجور حرفی زدن بگو می رم تنظیم مقررات شکایت می کنم اونوقت ببین چقدر قشنگ تخلیه می کنن:n02:اون وقتی که از سرویست مونده هم می سوزه
وقتش بدرک مهم نیست ! من حجم استفاده کردم و داره تموم میشه...بحثم اینه که دوباره پول اخرین سرویس ازم کم نکنن و تا سر تایم پایانی معصل نکنن...وگرنه بقیش به جهنم ...میگم یوقت قانونی توی کار نباشهنقل قول:
نه نگران نباش اصلا صبانت به صورت پس پرداخت چیزی نمی فروشه این تایمی هم که اضافه کردن برای همه بوده نه فقط برا شما اصلا نگرانش نمی خواد باشی فقط زنگ زدی کامل محکم باشون حرف بزن بگو از شرکت دیگه سرویس گرفتم منتظر تخلیه شما هستم فقط که دیگه سعی نکنن منصرفت کنننقل قول:
دوستانی که از صبانت سرویس دارن، این سرویس های جدیدش رو گرفتن؟ چطوریاست؟ قطعی، سرعت، پینگ، پشتیبانی و ایناش خوبه؟
نقل قول:
سرعت 512
پینگ 11 میلی ثانیه!
دانلود 0.45 مگابیت
آپلود 0.44 مگابیت
دانلودشم میانگین 50 کیلوبایته
ماه دیگه تغییر مکان داریم سر اون تخلیه نکردم وگرنه تو صبا موندن دیگه توجیه نداره
در مورد اون یماهی که تو پستای قبل گفتن صبانت اضافه کرده برای منم اضافه کردن ولی دوباره برداشتن.
اوخ اوخ چه وضعی شده، بنظر میآد پس اصلا هیچ شرکتی فعلا درست و حسابی سرویس نمیده!نقل قول:
ممنون آقا:n16:
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]