دیشب اینترنتم از طرف isp پارس انلاین 5 بار قطع و وصل شده.فایل ها داشتن دانلود میشدن که با این قطع وصل های زیاد و تغییر ای پی دانلود فایل ها نیمه کاره مونده
تا حالا فقط 1 دفعه قطع میشد؟برای بقیه هم همینطور شده؟
Printable View
دیشب اینترنتم از طرف isp پارس انلاین 5 بار قطع و وصل شده.فایل ها داشتن دانلود میشدن که با این قطع وصل های زیاد و تغییر ای پی دانلود فایل ها نیمه کاره مونده
تا حالا فقط 1 دفعه قطع میشد؟برای بقیه هم همینطور شده؟
احتمالا به خاطر کم بودن حجم ترافیک باقیمانده قطع شده.مثلا اگه حجم باقیماندتون 1 گیگ باشه هر بار که یک گیگ رایگان دانلود میکنید قطع میشه.با شارژ مجدد مشکل حل میشه.نقل قول:
سلام دیشب یه مرگیش بوده تمام لینکای منو ارور داده بود
جاتون خالی دیشب به طرز عجیبی 2 گیگ دانلود داشتم بدون هیچ درد و مرضی :|
ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرویس 1mb رو میشه آنلاین تمدید کرد ؟ مدرکی چیزی نمیخواد ؟ یا بهتره برم دفتر؟
تا الان فکر می کردم بدترین ISP دنیا شاتل اما الان فهمیدم پارس انلاین هم مثل شاتل به سلامتی سرعت روز رو هم محدود کردن سرعت دانلود در روز 7kb منطقه 2 مرکز سلمان فارسی
آقای csssaeed اگر با پارس آنلاین همکاری داری سفارش ما رو بکن یه خورده سرعتمونه ببرن بالاتر
راستش منم میخواستم بگم که فکر میکنم شما اصلا پارس آنلاین نداری ولی خوب شد خودت حرفشو پیش کشیدی.نقل قول:
این شماره تلفن و حجم دانلود رایگان دیشب و غیر رایگان امروز منه.کد شهرستان رو با محل سکونتم انطباق بده تا بفهمی راسته یا دروغ.
شما هم اگه مسئول بازاریابی شرکت شاتل نیستی یه عکس از دانلود دیشب و امروزت بذار.
چون میگن آنرا که حساب پاک است از معامله چه باک است من گزارش مالی هم میذارم.بیصبرانه منتظرم شما هم همین کار رو انجام بدی.:10:
من که همیشه ازین شاخه به اون شاخه پریدم هیچی نخواستنقل قول:
شاید سوال مسخر باشه ولی سرعت شبانه هم سریع افزایش پیدا میکنه ؟نقل قول:
دیگه از بس سرعت روی 5kb بوده وسواسی شدم!
سلام
دوستان سرویس 256 فعلی دارم آیا ارزش داره 40 تومن بدم برای سرویس سه ماهه 512 ؟
سرعتم شبا 30 الی 40 متغیر هست
روزها خوبه تا 200 میره
منتظر جواب هستم
باز چی شده از امشب سرعتم افتضاح شده ! page هم حتی باز نمیکنه !
گور باباشون
فرقی نمیکنه . دانلود شبانه هم حداکثر میشه50-60نقل قول:
دوستان میخوام 128 پارس نامحدود بگیرم .میشه بگین سرعت روزانه وشبانه دانلود معمولا رو چنده؟
ممنون
من 512 داشتم
این 3 ماه رو 256 تمدید کردم
سرعت خیلی شب ها پایینه
نهایتا میرسه به 30 35.ولی 512 شب ها به 120 130 هم می رسید
چه وضعشه آخه!
اگه کسی میتونه جوابه سوال منو بدهنقل قول:
دوستان اگه از تو سایت پارس قسمت رسیدگی به شکایات مشکل افت سرعت اخیرو بفرستم یعنی پیگیری می کنند ؟؟
تلفنی که فقط می پیچونن
سلام دوستان اینجا کسی سرویس 1mb رو تو تهران داره؟ سرعت شبانش چه جوریه؟ شبانه به طور متوسط چقدر دانلود میکنه؟
نه به پریشب که اصلا همه رو ارور داده بود نه به دیشب
شما سرویس 1mb دارین؟ این الان خوبش بود؟ :31: چون من خودم خیلی وقته 512 دارم تا همین یک ماه پیش بالای 3gb میگرفتش (بگذریم از دوران جوونی که 4.5 gb میگرفت) ولی الان بین 1 - 2.3 gb (اگه سرعت خیلی خوب باشه) متغییره. فقط می خواستم بدونم که با 512 زیاد تفاوت داره یا نه؟ ممنوننقل قول:
سلام
دوستان وضعیت سرویس های tra چه طور هست؟
من pol-512 دارم ولی چون دانلودم زیاده زیر این همه هزینه کمرم داره خم میشه!
tra 512 بگیرم؟یا کلا برم مخابرات؟
نقل قول:نقل قول:آخر چی شد بگیرم یا نگیرم؟نقل قول:
اگه سرعت تا 120 - 130 میده بگیرم
اگر میخواید لا اقل شبی 2 گیگ دانلود کنید باید سرویس یک مگ بگیریدنقل قول:
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
بله دوست عزیز یک مگ دارم این دیگه آخر زورشه:46:منطقه شما هم قبلا حتما خلوت بوده که خوب دانلود می کردیدنقل قول:
بعد از اختلاص سه هزار میلیارد تومانی حالا شرکت پارس آنلاین به اختلاص گیگهای مشتریانش رو آورده
اختلاس درسته نه اختلاص.:27:گیگ کم کردن که کار همیشگیشونه.نقل قول:
پست دیروزمو جواب ندادی رفیق.هنوزم منتظرما.:5:
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟نقل قول:
من 128 8گیگ دارم تو اهواز یه ماه هست که گرفتم سرعتم رو رو 16 بستن
من تهران پارسمنقل قول:
روزا 120 تا 130 کیلوبایت بر ثانیه شب ها در بهترین حالت 25 کیلوبایت بر ثانیه سرعتمه
نامحدوداش داغونه نگیرنقل قول:
دوستان یه سوال بی ربط به تاپیک...
نمیدونم چرا امروز ------ فایر با موزیلا کار نمی کنه و فقط با اینترنت اکسپلورر کار می کنه کسی می دونه چرا اینجوری شده؟
نامحدود رو کلا میگن سرعتش خیلی پایینه 128 رو همون 12-16 تو روز ش احتمالا کمتره .نقل قول:
من هم از شهدای گمنام سرویس 512 رو دارم به غیر این ماه سرعت دانلود شبانه ام خوب بود ( به غیر از ساعتهای 1 - 3 ساعتهای دیگه سرعت بالای 200 بود) ولی الان شبا فقط قبل ساعت 1 خوبه و بعد ساعت 6.نقل قول:
آیا راهی هستش که بتوان در حین استفاده از سرویس نوع سرویس رو تغییر داد؟ مثلا در حال استفاده از سرویس 256 ک سه ماه هستم که در وسط دوره تصمیم به ارتقای آن به 1 مگ بگیرم. آیا می توان این کار رو کرد؟
خب بعد از این تاریخ قید دانلود رو زدم csssaeed خب پیشنهادتون چیه هنوز 2 ماهه دیگه دارم
منم همین سوال برام پیش اومدهنقل قول:
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
یا قطع رانژه یا تغییر سرویس به سرعت بالاترنقل قول:
تنها راهش اینکه هر چقدر گیگ از سرویس 256 واست مونده رو تموم کنی بعد اون موقع میتونی سرویستو ارتقا بدینقل قول:
چند شب برای من قطعی زیاد داره مثلا 8 بار توی دانلود شبانه . کلافم کرده قطعیاش خیلی زیاد شده .
برای کسی هم اینجوریه ؟
اگه وضع سرویستون همیشه اینجوریه که چارش قطع رانژه هست.این وضعی که شما عکسشو گذاشتین برای من حتی برای یک شب هم قابل تحمل نیست.نقل قول:
شما شاید از ترافیکتون زیاد باقی نمونده و داره تموم میشهنقل قول:
من اگر اشتراک دو گیگ سه ماهه بخرم آیا معناش اینه که اگر توی ماه اول 6 گیگ مصرف کنم باید مجدد تمدید قرارداد کنم؟ آیا می تونم برای دو ماه باقی مانده توی هر ماه یه گیگ ترافیک بخرم و تمدید مجدد نکنم؟
ضمنا من می خواهم برای استفاده روزه مره از مرکز بعثت بگیرم و ماهی حدود دو سه گیگ مصرف دارم؟ آیا سرعت در این مرکز روزها تا 100 کیلوبایتم می رسه؟ آیا اشتراکی با محدویت سه گیگ هم وجود داره. البته می دونم توی سایت خود پارس آنلاین نیست گفتم اما شاید به هر حال امکانش باشه با تشکر از کمکهای شما