بدون شرح !!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این لامذهب میفهمه من کی دانلود دارم همون شب گند میزنه به سرعت :n03:
الان از سرور پرمیم دارم با 40 تا میگریم حداکثر (سرویس 1 مگ نوروزی)
درستهنقل قول:
همیشه هرچقدر هم سرعت بد بود یکی دو ساعت اخر فول میشد ولی الان بزور 40-50 رو میده
اره بابا با یه مودم دیگه هم تست کردمنقل قول:
خوده پشتیبانی گفت هنوز دکلا مشکل دارن:n28:
طبق قانون خوده مبین نت هر 24 ساعتی که نت قطع باشد 48 ساعت نامحدود میدن دو برابر حساب میشه
یعنی ماله من که 40 روزی است سیگنال ندارم 80 روز نامحدود میدن ک بعید میدونم:n22:
خوده پشتیبانی هم تائید کرده فقط گفتن باید صبر کنی تا مشکله دکلا کاملا برطرف بشه
نظر دوستان چیه:n13:
مال من از پریشب بهتر بود:
این عکس مال الانه. کاشکی تو ساعت رایگان هم این سرعت رو میداد :n30:
وضعیت فاجعه، با این اوضاع دانلود شبانه تلف کردن پوله، من قبلا از irlanguage دانلود میکردم با سرعت 200K دیشب چک کردم بین 20-30 میگشت.
مگه سرویس بالاتر از 2 مگ هم داره مبین نت که با این سرعت دانلود میکنید؟نقل قول:
من 2 مگ گرفتم سرعت دانلودم از 265K بالاتر نمیره
سلام بچه ها :n18:
2 مگ محدود شبانه شبی 4 گیگ میگیره ؟
سرویس من حتی 2 مگ هم نیست. سرویسم 1 مگ نوروزی هستنقل قول:
طبق قانون خوده مبین نت هر 24 ساعتی که نت قطع باشد 48 ساعت نامحدود میدن دو برابر حساب میشه:n22:
یعنی ماله من که 40 روزی است سیگنال ندارم 80 روز نامحدود میدن ک بعید میدونم
خوده پشتیبانی هم تائید کرده فقط گفتن باید صبر کنی تا مشکله دکلا کاملا برطرف بشه:n13:
نظر دوستان چیه
اسما باید بالای 5 گیگ بگیره ولی همچی بستگی به دکل منطقه شما دارهنقل قول:
من با نوروزی بعضی شب ها 4 گیگ می گیرم خیلی وقت ها هم مثل دیشب بزور 2 دان میشه
من ماه دیگه طرح نوروزیم شارژش احتمالا تموم میشه ولی اون موقع هنوز 3 ماه جا داره. با این وضع قیمت گیگ اضافه، به نظرتون چه طرحی مقرون به صرفه هست؟
مال من که تموم بشه یا 1 مگابیت 8 گیگ میگیرم یا 1 مگابیت اداری. مگه اینکه خدای نکرده طرح های بهتری بزارن.نقل قول:
با طرح نوروزی بطور متوسط ماهی 6 گیگ وبگردی داشتم. حالا که 128 وایرلس گرفتم (که روی 512 بسته شده) تقریبا با همون وبگردی فقط 3 گیگ ترافیک تو ماه دارم
می خوام ببینم دلیلش چیه؟ مگه حجم صفحاتی که لود میشه ثابت نیست؟ پس چرا اینقدر تفاوت بینشون هست؟ :n13:
سلام. دوستان من بعد از یکسال از ترک مبین نت دوباره برگشتم.میخواستم بپرسم بهترین سرعت رو کدوم سرویسش داره؟ صرف نظر از قیمت و مدت زمان
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
2 مگ محدود و 1 مگ نوروزی که حذف شده ...نقل قول:
کی میگه ۲ مگ محدود حذف شده ؟؟نقل قول:
الان هست که قیمتشم ۱۳۲ تومن + مالیات هست که میشه ۱۳۹ تومن البته ۶ ماهه
من نرم افزار NetWorx رو نصب کردم ولی آمار ارقامش به طور عجیبی در حال افزایش هستش!
به این عکس ها نگاه کید !!!! الان ساعت 10:30 هست و این اطلاعات رو داده و در حال افزایشه !!!
جایی توی تنظیمات اشتباه کردم ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تنظیماتش رو باید درست انتخاب کنی
یه قسمت هست که نوع پهنای باندی رو که باید اندازه گیری کنه رو مشخص می کنید احتمالا مال شما روی کارت شبکه هست و در نتیجه به غیر از ترافیک اینترنت شما تراقیک شبکه رو هم حساب می کنه
اگه یادم باشه قکر کنم باید میزاشتیمش رو دیال اپ یا یه همچین چیزی.
کدوم یکی از این گزینه ها رو باید انتخاب بکنم ؟
در ضمن من یه شبکه داخلی هم دارم که توسط یه روتر وصل شده!
دقیقا یادم نیست ولی دومی یا سومی رو امتحان کننقل قول:
اگه فقط می خوای ترافیک pc ت رو مانیتور کنی
باید بزاری رو آخری به نظر مننقل قول:
سلام
می خواستم بدونم که ضریب اشتراک مبین نت چقدر است؟ واقعاً 1 به 4 است؟
اگه شب ها پشت سرهم دانلود کنی، بعد از یک مدتی محدود میشی یا نه؟ یعنی لیست سیاه دارند یا نه؟
هر گونه اطلاعی از سرویس ها و سرعت دانلود هایشان هم دارید، بگویید.
اگه در مورد سرویس های نامحدود هم اطلاعی دارید، بگویید.
با تشکر.
دلیلش چیه؟
در هر ساعت بارها همه ی چراغ های سیگنال خاموش میشه. به مدت چند دقیقه فقط چراغ بالایی سیگنال چشمک های منظم میزنه، بعد دوباره اینترنت وصل میشه. این مورد روزی هزاربار پیش میاد.
ممنون
sent from samsung Glxy GS2 using tapatalk 4 beta
ضریب اشتراک تمامی طرح های محدود و نامحدود اداری (و نه بقیه ی نامحدود ها) 1 به 4 میباشد.نقل قول:
هیچ محدودیتی وجود نداره
سرویس های نامحدود 2 دسته هستند:
نامحدود اداری که از ساعت 8 صبح تا 8 شب وصل هست (12 ساعت) و ضریب اشتراک 1 به 4 داره و سرعت مناسبی (عین طرح های محدود) بهتون میده.
نامحدود 1 به 10 که 24 ساعت وصل هست ولی سرعت در حد dial up هست و مفتش گرونه.
EDITED.....
سلام دوستان من جمعه هفته پيش از سايت مبين نت 1 گيگ حجم اضافه خريدم ولي هنوز اعمال نشده دليلش چيه؟:n13:
حجم اضافه به قسمت "حجم باقی مونده اضافه" نمیشه و تو قسمت تراز مالی می تونید ببینینش یعنی هر چقدر از ترافیکتون استفاده کنید از مقدار تراز مالیتون کم میشهنقل قول:
طبق قانون خوده مبین نت هر 24 ساعتی که نت قطع باشد 48 ساعت نامحدود میدن دو برابر حساب میشه:n22:
یعنی ماله من که 40 روزی است سیگنال ندارم 80 روز نامحدود میدن ک بعید میدونم
خوده پشتیبانی هم تائید کرده فقط گفتن باید صبر کنی تا مشکله دکلا کاملا برطرف بشه
نظر دوستان چیه
این حالت که شما میگی فقط وقتی پیش میاد که مودم به اصطلاح میره تو خواب یا sleep یعنی هیچ سند و رسیوی با مودم نداری که مودم میخوابهنقل قول:
بعید میدونم خودشون این کار رو بکنند مگه اینکه دونبالش رو بگیری و مرتب بهشون با تماس و نامه بخوای طبق قانون حقت رو بدننقل قول:
بهتره یه چندتا مدرک هم جور کنی مثلا عکس از اکانت و سرعتت تو روزهای مختلف یا وقتی بهشون زندگ میزنی و مشکل دکل رو قبول می کنند صداشون رو ضبط کنی :n23:
ممنون از جواب.نقل قول:
یعنی مثل شاتل نیست که بعد از این که زیاد دانلود کنی، سرعتتو کم کنن؟
من می خوام هر شب پشت سرهم دانلود کنم.
مشکلی نداره؟
کسی پیدا میشه به ما اعتماد کنه لینک vip اکانت سایت فیلم سریالشو بده تست کنیم با مبین نت؟ لینکای تست سایتا واقعی نیستن
بر فرض "نامردی" میتونه سریعا با ایمیلش پسورد جدید بگیره...
شما پهنای باندت شبا خوب باشه هر چقدر دوست داری دانلود کن.نقل قول:
اقا ارشنقل قول:
خودشون برام ایمیل زدن 30 روز نامحدود برا شما اضافه میشه
فقط معلوم نیست از کی میخان حساب کنند:n13:
اگه این طوره خوبهنقل قول:
حالا 30 روز با چه سرعتی؟ یعنی با همون طرح خودت؟
در چه صورتی پهنای باند من خوب از کار در می آید؟نقل قول:
وقتی که ارتباط شما قطع باشه و مکاتبه کنید اونا به روزهای طرح جاریتون اضافه می کنن!نقل قول:
من خودم به شخصه تماس گرفتم و 20 روز بهم اضافه کردن ، به همین طرح جاری ای که دارید !
اما خوب مشکل ما تعداد روز نیست مشکل ما ترافیکه و ای کاش بجاش ترافیک میدادن!!!