زنگ بزن بخش فنی .نقل قول:
شاید ار DNS باشه ...
Printable View
زنگ بزن بخش فنی .نقل قول:
شاید ار DNS باشه ...
سرعت 40 با 60 اونقدر تفاوتی نداره که بخوام جمع اوری کنم و از دوباره ثبت نام و...شاتل هم که بودم سرعت 128 نامحدود 100بود اما خب محدودیت داره:n03:نقل قول:
آقا ما که داشتیم 256 اندیشه میگرفتیم با جدیت تمام گفتن سرعتش 40 اولش گفتیم حالا شاید 50 باشه گرفتیم دیدیم همش از 50 شروع میشه میره رو 30 دوباره میاد 50 این 60 70 که میگی رو ندیدیم متاسفانه!!نقل قول:
الان 128 نامحدود دارم چند روزی هست همش قطعی داره امروزم که کلا سرعت اومده پایین گرفتاری شدیما,ملت تو کشورای دیگه دارن با اینترنتشون پرواز میکنن اونوقت ما همین چراغ نفتیم که داریم درست کار نمیکنه :n02:
منم ندیدم ممکنه دوست ما منظورش اون چند ثانیه اول که دکمه دانلود رو میزنیم باشه :n02:نقل قول:
خودتون رو اذیت نکنین..چیزایی که اون دوستمون میگه رو کلا هیچ کس جز خودش ندیده..!!!نقل قول:
من که فکر می کنم شما کاملا در اشتباهیدنقل قول:
به هر حال من که فردا جمع می کنید اگه خوب شد بر می گردم اگه نه که هیچی
دلیلی نداره پول مفت بدم اینا بخورن الان سرعت من رسیده به 35 اندیشه 128 داره 32 دانلود می ده دیگه چه کاریه اینجا بمونم
دوستان یکی از نامحدودش تست میزاره ممنون
چه ISP ای ؟؟؟:n13:نقل قول:
یه آمار از پینگتون اعلام بفرمائید لطفا
بله با هزار مکافات صفحه speed test اوردم اینم وضع سرعت مثلا 512 نامحدود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمیدونم باید گریه کرد یا خندید یا.. سرعت اپلود از دانلود بهتره:22::34::15:
خاطرات اینترنت
The internet's diaries
روزی روزگاری که بخت و اقبال با ما همراه بود، و چیزی به وجود آمد که مایه شگفتی مردم این مرز و بوم شده بود :n19:
این مردم نام آن را سرعت ستایش گر نامیدند :n20:
سرعت مابین این حدودی که مشاهده می فرمایید بود... :n05: ( 190~220 KB )
و بدین گونه بود که دیگر فقط این فایل های حجیم بودند که در صف قرار می گرفتند و در اندک زمانی تار و مار می گشتند، و بدین سان ما با فیلم های با کیفیت 1080p آشنا شدیم... :n18:
و بعد از مدتی این مغز ما بود که هنگ می کرد که حال واقعا با این سرعت ستایش گر چه چیزی دانلود نماییم! و بی شک این بدان دلیل بود که مغز عزیز ما با دیدن این سرعت ستایش گر در این مدت هنگ نموده بود... :n13:
اما یک مشکل جدید نیز به وجود آمده بود به نام پر شدن هارد! و بی شک این بدترین و بی شرم ترین و نامرد ترین مشکل بود :n04:
روز های خوش پی در پی می گذشتند و بخت و سرعت ستایش گر از ما روی برگردانیدند :n04:
و این شد حال و روز ما... :n03:
یاد باد، یاد آن دوران شیرین یاد باد...:n30:
.
..
...
.....
....
..
.
به جان خودم این تست واقعی هستا :n02:
نویسنده خوبی میشی :n02:نقل قول:
ولی خداییش نت گیلان خیلی داغون شده ...
دوستان سلام و خسته نباشین
آقا میشه یدونه به طور کلی بگین الان حال حاضر ADSL مخابرات رشت چطوریه؟ خوبه ؟ بده؟ سرعت نامحدود هاش چجوریه؟ دانلود رایگان آخر شبی داره یا نه؟ نامحدودش ارزش داره یا نه؟ نسبت به اندیشه؟ چند تا نظر میخوام :n16:
thanks
KAZ- Like this
Snaaaaake I've got you. do not worry :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
خوش اومدی
شما اگه زحمت بکشی 2-3 صفحه آخر همین تاپیک رو مطالعه بفرمائید همه چی توضیح داده شده , بارها و بارها
اندیشه خط 3 1 مگ محدود الان 1 هفته است ا ساعت طول می کشه 2 تا صفحه رو باز کنه شدیدا داغونه
اندیشه - مرکز 4 - 128 محدود .... سرعت وب گردی و دانلود و پینگ در حد باقالی و افتضاحه وضعیت امروز !! :n21:
الان اندیشه 1 مگ نامحدود میده همینجوری ؟ یا کارت دانشجویی چیزی باید ببری ؟
از بار دوم که اینترنتی میشه شارژ کردنقل قول:
ولی
من 1 ماه قبل رفته بودم واسه ثبت نام
دختره گفت چی میخوای
منم گفتم 1024 با ترافیک 3 گیگ
اونم هیچی نگفت و هیچی نخواست واسم ثبت نام کرد
روز اول
بدون هیچ مدرکی
سرعت خوبه مشکلی نداره ضحی کیش محدود . فقط پینگ چند روزی هستش قبلا 100 لود الان شده 140 همین رنج ولی بازم خوبه .
ما از محابرات جمع کریدم اومدیم اندیشه
ولی متاسفانه پینگش اینم داغونه سرعت که بماند
از دیروز این شکلی شده معلوم نیست دارن چه کار میکنن.نقل قول:
گوگل رو هم طول میکشه باز کنه. گاهی هم باز نمیکنه.. کلا سایت بازکردن مشکل داره......
دوستانی که هنوز ضحی کیش هستن
اوضاع درست نشد ؟؟
من 1 ماه و خرده ای اومدم اندیشه به امید اینکه ضحی کیش درست بشه برگردم ضحی کیش :n02:
اینجا پیج هم باز نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارم ضحی کیش سرعت نداشت و چون کسی دانلود نمیکرد پیج راحت باز میشد
ولی اندیشه با گوگل هم مشکل داره (( از روزی که اومدم )):n02:
پینگ فقط یه خورده بهتر شده میاد درور بر 100 تا 120 تایم اوت به نسبت کمتر شده
سرعت هم که فرق چندانی نکرده بعضی اوقات میشه دیال اپ :دی
صفحه باز کردن هم همین جور یه روز خوب یه روز گوگل هم بزور باز می کنه البته با ساکس خوب وا می کنه فک کنم واسه شیل ترینگ :دی
سلام.
من امروز صبح آنلاین اکانتمو شارژ کردم (اندیشه) ؛ ولی برعکس ماه های قبل اون گزینه فعال کردن سرویس تو بخش امور مشترکین نیومده ! پول هم از حسابم کم شده ! راهی هست بشه این مشکلو برطرف کرد ؟
ممنون.
آقا وضعیت سرویس حجمی محدود تو ضحی کیش چطوریه؟ منم اومدم اندیشه ولی سرعت :| پینگ :(( من *_*
کسی 1 مگ حجمی داره؟ 2 مگ چطور ؟ میشه 2 مگ گرفت؟
خیالت راحت عالیه خیلی از اندیشه سرتر هستش .
حجمی ضحی کیش حرف نداره
هر کسی هم بگه بدرد نمیخوره برای خودش حرف میزنه ......
نقل قول:
1 مگ نامحدود 6 درصد میاد روش میشه 270 تومن :n02: یا حضرت شهره ... من اگر این پول رو اون ور دنیا برم بدم کل سینمای هالیوود رو دانلود میکنم:n02:
دوستان عزیز شما از کدوم آدرس اینترنتتون رو شارژ میکنید ؟
اندیشه سبز خزر رو میگم
256 نامحدود هستم الان
وضعیت ضحی کیش که خیلی خیلی خراب است.جمع اوری کردیم دوباره امدیم اندیشه.اگر دوست داری جمع اوری کن برو ضحی کیش از ما گفتن بود به یک ماه نکشیده جمع اوری میکنی .تمام کاربرهای اینجا با ضحی کیش مشکل دارن فقط یک کاربر مشکل نداره:n08:.اندیشه از روز چهارشنبه پینگ تایمش رفته بالا ولی سرعت دانلود هیچ فرقی نکرده اما سرعت باز کردن صفحه کند شده.سرعت دانلود همون 50 کیلوبایت در ثانیه برای 256 نامحدود است.اندیشه سبز خزر خط 727نقل قول:
سرعت دانلود 1 مگ چقدره ؟ باید مدرک ارائه داد؟ میشه 2 مگ گرفت؟نقل قول:
بله جدیدا جواز شرکتی میخوادنقل قول:
سرعت 215 فیکس هستش
2048 هم بگیری 250 تا 260
خیر اینترنتی فروم پر کنید همین چند روز پیش برای یکی از آشناهامون گرفتن چیزی نگرفتن . فقط موقع نصاب امدش چندتا مدارک کپی میگیره همین .
اگه همین الان به 2020 زنگ بزنید میگن مدارک غیره چرت پرت زیاد میگن . شما تمدید کن اینترنتی هیچی هم نمیگرن .
نقل قول:
من از مبین نت اینترنت 512KB\s گرفتم . شاید باورتون نشه ، میانگین سرعت دانلود من بین 0 تا 20 هست . اکثر اوقات 0 تا 5 می شه . فرض کنید من یه دانلود یه فایل رو شروع می کنم . در ابتدا IDM سرعت 3،4 رو نشون می ده بعد تا حدود 15 می ره بالا و دوباره صفر می شه . بعد به مدت 10 ثانیه سرعت می ره بالا تا حدودای 100 یعد دوباره 0 می شه . گاهی اینقدر کمه که یه فایل 5 مگابایتی رو نمی تونم دانلود کنم .
الان تصمیم دارم ISP رو تغییر بدم . مرکز تلفن شماره 3 هستم . کسایی که اینرنت مخابرات دارند بگن ، سرعت دانلودش چطوره ؟ نوسانش چقدر هست ؟ می خوام طرح نامحدود 512 مخابرات یا 2M حجمیش رو بگیرم . به نظرتون ارزش داره ؟ یعنی تو رشت هیچ شرکتی وجود نداره که سرعت دانلودش بالا باشه و از حدود 100 مثلا پایین تر نیاد ؟ اصلا من به پنجاه هم راضیم . فقط صفر نشه :n29: مبین نت واقعا مسخره ترین شرکت اینترنت هست .
دوست عزیز مخابرات 2020 حجمیش خوبه 2048 و 1024 میتونی بخری . قیمت مناسب
ولی نامحدوش افتضاح شده جدیدا .
نقل قول:
دوست عزیز وضعیت انتن دهی شما به چه صورت است ؟چون وقتی این مشکل پیش میاد که انتن دهی خوب نباشه یا انتن نوسان داشته باشه.من به یکی از مغازه های دوستان که دقیق سمت چپ پل جانبازان است سرویس 128 مبین نت حجمی دادم وضعیت انتن دهی که فوق العاده است 4 تا 5 چراغ انتن روشن است .(وضعیت انتن و نویز را به صورت دقیق هم می توانید از داخل ستاپ مودم چک کنید)سرعت دانلود حدود 150 است.نقل قول:
برای من روزها 2 چراغ روشن هست . (بعضی اوقات یکی می شه) شب ها هم 3 تا 4 چراغ روشن می شه . ولی هیچ وقت به پنج چراغ نرسیده . در ضمن ما طبقه اول هم هستیمنقل قول:
این تستو الان گرفتم :
توی تاپیک مبین نت بری همینه شاکی زیاده ثبات هم نداره . کسانی 2 مگ گرفتن ناراضی هستن چه برسه به 512
دقیقا اینگار دیال آپ هستی البته شانسی هم هستش یهو دیدی 60 تا هم دانلود زدی . مبین نت فراموش کن .
وایکمس ایرانسل خوبه ولی حیف که رشت ساپورت پوشش نداره .
نقل قول: