نقل قول:
ممنون الان میرم امتحان میکنم.:20:
کنسول هنگ نمیکنه...فقط میگه برای Red eye باید aim + Rs جهت بالا (یه همچین چیزی) بزنید. هر چی میزنم چیزی نمیشه!!
نقل قول:
ممنون الان میرم امتحان میکنم.:20:
کنسول هنگ نمیکنه...فقط میگه برای Red eye باید aim + Rs جهت بالا (یه همچین چیزی) بزنید. هر چی میزنم چیزی نمیشه!!
تو ايكس باكس قبليم كه فالكون بود منم اين مشكلو داشتم چون ايكس باكس باطري داخلي نداره وقتي برقا ميره يا دستگاهتو از برق ميكشي تاريخ ريست ميشه و بر ميگرده به سال 2005 تاريخو درست كن ان شاالله درست ميشهنقل قول:
ماله من تو بازي gta اين مشكل پيش اومد.البته ممكن هم هست درست نشه و سيو ها رو واسه هميشه از دست بدي (بلايي كه يه بار سره منم اومد و كلا gta بازي كردن رو بيخيال شدم)
سلام. دیسک های دیگه رو امتحان کردید؟نقل قول:
سلام
اقا من اصلا نمیتونم بازی رد دد رو بازی کنم همش هنگ میکنه و سوتی میده بازی وقتی هم میخوام نصب کنم بازی رو ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید قیمت الیت و ارکد رو میخواستم اقا میثم
الیت 299 یورونقل قول:
360 اسلیم 249 یورو
آرکید 149 یورو
واسه dead eye نشونه بگیر با اسلحه (همون aim) بعد هم RS رو فشار بده.
در ضمن dead eye مدتش محدود هست و نمیشه دائیم استفاده کنی
در مورد هنگ کردن هم واسه من هم با LT1.1 پیش میاد دستگاه من هم پرمیوم هست و بازی رو هاردم نصب هست.
واسه save هم بهتره خیلی به auto save بازی اعتماد نکنی. هر ماموریتی رو که میری برو خودت save کن .
راستی از cheat که استفاده نمکنی ؟ چون فعال کردن cheat ها save رو قطع میکنه.
سلام. خدمت شما...نقل قول:
XBOX360 Elite ۳۴۰
XBOX360 arcad ۲۳۵
کنسول من جاسپره و همین مشکل رو داره......نقل قول:
مدل جاسپر ها هم این باطری رو ندارن دیگه.....؟؟؟:13:
بله متاسفانه جاسپر ها هم باطري داخلي ندارن.كنسول فعلي منم جاسپره ولي خوشبختانه تا حالا مشكل از دست دادن سيو ها رو نداشتم.ولي اگه برقا بره تاريخ ريست ميشه.
از چيزي كه ميگم كاملا مطمئن نيستم ولي فكر كنم بيشتر توي بازي هاي شركت rockstar مثل gta و red dead اين مشكل پيش مياد.
آقا اين فقط يه نظر بود ها بهم نخنديد يه وقت.
نقل قول:
از جواب همه ی برادرا ممنونم...
فقط من 13 ساله با pc بازی کردم و این اولین کنسولمه. میدونم سوالم مسخرست ولی این RS کجاس:31:؟؟
همون آنالوگ سمت راستینقل قول:
این نام فلش 16 گیگ takems MEM-Drive_easy_IIنقل قول:
من تو هیچ بازی افت فریم ندارم ...gta و غیره فکر می کنم افت فریم از جای دیگه ای باشه مشکلش چون وقتی بازی نصب میشه دیگه از درایو اجرا نمی شه بطور کامل ...و نباید اصلا افت داشته باشی ... من زیاد از جزییات ایکس باکس نمی دونم ولی کلان دارم میگم ... ولی رشته کاریم کامپیوتر هست ...
حتی بازی با دی وی دی هم افت زیاد افت فریم نداشتم ....
فقط در بازی های با سرعت بالا مثل gta که با ماشین زیاد سرعت میرفتم اسفالت خیابان بعد چند ثانیه نبود ودر سرعت اوردن پایین بر می گشت اونم با dvd اینطور بود با هارد ایکس که بازی کنی افت فریم که دیگه باید محال باشه ...
باید دلیل افت چیز های زیادی باشه ؟
نميشه گفت تو هيچ بازي افت فريم وجود نداره . يكمش عاديه ديگه .
مثلا واسه من اولين باري كه افت فريم رو خيلي واضح ديدم تو يكي از درگيريهايه RDR بود . اونم يكم بود نه زياد .
اينه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخواستمم بدونم تصویر رو1080pخوبه یا1080i
راستی یه سوال که میدونم بی رپته ولی اگه جواب بدید ممنون میشم تو بازی جاست کاز2هیچ ماموریتی ندلرم چی کار کنم تقریبا اول هال بازی ام
تصویر 1080p قطعا بهتره.
به کیفیت 1080p همون Full HD میگن.
تفاوت کیفیت این دوتصویر هم در نوع اسکنشون هست که 1080i نو اسکنش اینتلیسدinterleasd و نو اسکن 1080p پراگرسیو هست.
توی اسکن i کیفیت تا جایی بالا میره که نخواد حجم رو اضافه کنه ولی توی اسکن p افزایش کیفیت با افزایش حجم همراه هست.
خیلی ممنون میشم سوال دوم مرو هم جواب بدینقل قول:
ممنون
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
چه جور تشخیص بدم کنسولمlt.11داره منظورم اینکه چه جور به کامپیوتر وصل کنم و بعدش چی کار کنم
:31:نقل قول:
نقل قول:
آقا ممنون...
مشکلم حل شد. فقط نمیدونستم این آنالوگه کلید هم هست یعنی فشارش بدی عمل می کنه :31::31:
لطفا بهم نخندید :31:
نقل قول:
شما بازیهایی رو که wave6 هستنو اگه به راحتی اجرا میکنی LT داری . از این لینک لیست بازیها و wave اونا رو ببینی:
با برنامه abgx هم میتونی wave بازی رو چک کنی تو همین سایت بالا هستکد:http://www.abgx360.net/verified.php?f=wave&q=6
با کامپیوتر هم درد سر داره به این سادگی ها نیست
یه چیزه با حالم دیدم امروز...
تا وسطای Red dead که رفتم یه کلاه برای آواتارم آزاد شد...
همه ی بازیها اینطوری آیتم unlock می کنی ؟
منظورت از بدون مشکل چیهنقل قول:
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
به سوالم جواب ندادینا
دوست عزیز.یعنی وقتی دستگاه من world cuo 2010 یا red dead که wave 6 بدون مشکل اجرا میکنه یعنی روی دستگاه من LT نصبه؟؟؟؟؟می خوام به لایو وصل شم نمیدونم دستگاهم LT داره یا نه؟؟؟؟؟با این روش یعنی یعنی دستگاه من LT داره و براحتی میتونم به لایو برم....؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خواهشا راهنماییم کنید!!!!
سلام. 360 اسلیم هنوز تو ایران نیومده ؟ خبری دارید ازش ؟؟
بدون مشکل یعنی که بازی رو بیاره بالا و بتونی بازی کنینقل قول:
تا اونجایی که میدونم 1.61 هم واسه فقل های wave مشکلی نداره.نقل قول:
فکر کنم باید درایو رو به کامپیوتر وصل کنی و چکش کنی
سلام
چرا من هر دفعه کنسولمو روشن میکنم باید تاریخشو عوض کنم؟
لازم به ذکره که مشکل برق مرق هم ندارم
البته من تو هفته ممکنه دو روز بازی کنم.دلیلش میتونه اینم باشه؟یعنی تو این یه هفته که دو روز
بازی میکنم بقیه اش کنسول از برق درآورده شده است
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چی شد؟ کسی نبود؟نقل قول:
آقا میدونم اینجا جاش نیست ولی یه سوالت(:31:) داشتم:
کسی یه بازی رزمی 2 نفره که با هم نجنگن ( مثل Tekken 6 ) بلکه با هم برن جلو و ترجیحا صفحه تلویزون نصف نشه میتونه به من معرفی کنه؟
ممنون میشم
lego harry potterنقل قول:
lego batman
lego indiana jones
lego indiana jons 2
:31:
tmnt
bionic comando 2d
up
.
.
.
.
.
1.نمیدونمنقل قول:
نوشته شده توسط whitewolf [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی داداش. حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گیم Mortal Combat vs DC Universe رو دارم، با اینکه DVD نو هست و می تونم وارد بازی بشم ولی موقع نصب پیغام میداد که خش داره و با یه پارچه نرم پاکش کنید. یعنی چی این؟ دی وی دی درایوم مشکل داره یعنی؟ اگه نه راه حل این جور مواقع چیه؟
2. مگه بازی های 360 همه HD DVD نباید باشن؟ (طبق اطلاعات ناقص من از گذشته) پس اینایی که ما میگریم و همه DVD9 هستن قضیشون چیه؟
3. مدل های Slim که پشتشون پورت کینکت داره، یعنی ما ها که الایت و ارکید داریم دیگه نمی تونیم استفاده کنیم؟ فکر می کنین تبدیلش برای 360 های ما هم بیاد؟
ممنون
چی شد؟ کسی نبود؟
2.بازی های 360 همه DVD 9 هستن و دیسک های HD DVD توی رقابت با Blue ray شکست خوردن و از گردونه حذف شدن
3.کینت هم واسه اسلیم هست و هم واسه بقیه مدل ها. تبدیلش هم میاد
بچه ها کمک کنید
من هر دفعه که کنسولو روشن میکنم تاریخش میره سال 2005.چیکار کنم درست شه؟باید همیشه تو برق باشه تا تاریخش عوض نشه؟
بعد اینکه بازی هم که میکنم مثلا میرم مرحله ی 3 ،بعد از اینکه دو.باره میخوام بازیش کنم میره مرحله ی اول.چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
منم چند روز پیش T-SHIRT بازی رو جایزه گرفتم !
این شکلیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این آواتار من نیست .
---------------------------
و یه سوال :
میخوام دسته ی کنسول رو ضد عفونی کنم (!:31:) بنظرتون الکل سفید خوبه ؟! به رنگ دسته آسیب نمیزنه ؟!
ممنون ... :11:
اگه تونستی سعی کن تو برق باشه ولی اگه به هر عنوان نتونستی موقع روشن کردن دستگاه به داشبورد برو و تو قسمت تنظیمات هر دفعه تاریخ رو به روز کن حتی ساعت رو چون وقتی گیمی اتو سیو داشته باشه آخرین تاریخ رو میاره موفق باشینقل قول:
سلام دوستان
من چند روز پیش برای یه کاری یه سفر چند ساعته به دبی داشتم که اونجا یه سر به فروشگاه زنجیره ای کارفور هم زدم که اونجا دیدم Xbox360 فقط مدل آرکید داشتن به قیمت 699 درهم ( 190 هزار تومن). پلمپ هم بود با گارانتی.تاریخ ساختش رو نگاه کردم برج 7 سال 2009 درست شده بود . میخواستم هم بخرم ولی یه چیزی دو دلم کرد و اونم اینکه کارتنش سفید بود . در حالی که من تو شیراز دیدم کارتنش سبز بود.
1:به نظرتون رنگ کارتون فرقی داره تو جنس؟؟با توجه به تاریخ ساختش و رنگ کارتون احتمال داره که بردش فالکون باشه؟؟
2:الان قیمت آرکید و الیت چنده؟؟ (راستش امروز یه مغازه که داشت تعطیل میکرد سوال کردم آرکید رو گفت 250 تومن با آپدیت دائم و کابل اچ دی ام آی و مدل الیت رو گفت 320 تومن. چه طوره قیمتاش؟؟
3:به نظرتون الان بگم از دبی برام بیارن اون کارتون سفیده با قیمتی که گفتم یا از ایران بخرم؟؟
4:دسته اصل و غیر اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
5: دوستان شیرازی تو شیراز کجا رو پیشنهاد میدن برای خرید xbox360 ؟؟ جایی که هم قیمتش مناسب باشه و هم دسته و.. اصل باشه.
سلام.نقل قول:
سلام دوستان
من چند روز پیش برای یه کاری یه سفر چند ساعته به دبی داشتم که اونجا یه سر به فروشگاه زنجیره ای کارفور هم زدم که اونجا دیدم Xbox360 فقط مدل آرکید داشتن به قیمت 699 درهم ( 190 هزار تومن). پلمپ هم بود با گارانتی.تاریخ ساختش رو نگاه کردم برج 7 سال 2009 درست شده بود . میخواستم هم بخرم ولی یه چیزی دو دلم کرد و اونم اینکه کارتنش سفید بود . در حالی که من تو شیراز دیدم کارتنش سبز بود.
1:به نظرتون رنگ کارتون فرقی داره تو جنس؟؟با توجه به تاریخ ساختش و رنگ کارتون احتمال داره که بردش فالکون باشه؟؟
2:الان قیمت آرکید و الیت چنده؟؟ (راستش امروز یه مغازه که داشت تعطیل میکرد سوال کردم آرکید رو گفت 250 تومن با آپدیت دائم و کابل اچ دی ام آی و مدل الیت رو گفت 320 تومن. چه طوره قیمتاش؟؟
3:به نظرتون الان بگم از دبی برام بیارن اون کارتون سفیده با قیمتی که گفتم یا از ایران بخرم؟؟
4:دسته اصل و غیر اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد؟
5: دوستان شیرازی تو شیراز کجا رو پیشنهاد میدن برای خرید xbox360 ؟؟ جایی که هم قیمتش مناسب باشه و هم دسته و.. اصل باشه.
۱. نه فقط ۲۰۰۹ به بعد باشه.
۲. الان ارکید ۲۳۵ و الایت ۳۴۰ تومن.
۳. اون دیگه نظر خودتونه.
۴.دسته ی اصل باتریش دراسل هست و بالاش نوار سبز نداره(رو وکیومش)
۵..........
چقدر بده آدم به اندازه ی یک صفحه ی A4 سوالات دوستان رو توضیح بده بعد که Submit میکنه صفحه Error بده !!!!
واقعا نمیدونم چی بگم.
اين كه دائم بايد تو برق باشه كه واضحه ولي اگه تو منطقه شما برقا زياد ميره اونم واسه 1 يا 2 ساعت فقط.از اين محافظ هاي كامپيوتر استفاده كن كه مي تونن تا 6 ساعت برق رو تو خدشون ذخيره كنن.نقل قول:
واسه بدست آوردن سيو ها هم تاريخ رو برگردون به زمان حال انشاالله درست ميشه
نمي دونم اين راك استار بازي هاش رو چطور درست ميكنه.من فقط اين مشكل رو تو بازي هاي راك استار ديدم
back بزنید بر نمیگرده؟ واسه من بر میگرده فکر کنم.نقل قول:
چقدر بده آدم به اندازه ی یک صفحه ی A4 سوالات دوستان رو توضیح بده بعد که Submit میکنه صفحه Error بده !!!!
واقعا نمیدونم چی بگم.
تاریخ دستگاه رو از کجا میشه فهمید؟
از پشت کنسول. مهم این هست که ۲۰۰۹ به بعد باشه دیگه فرقی نداره چه ماهی باشهنقل قول:
تاریخ دستگاه رو از کجا میشه فهمید؟