بابا من كه هر كار مي كنم اين جواب نمي ده:هي مي گه:نقل قول:
the network is experiencing temporary network difficulties. please try again later!!
من چي كار كنم؟؟؟؟؟
الان 1 ماهه گرفتم هنوز نتونستم GPRSشو فعال كنم:41:
بابا من كه هر كار مي كنم اين جواب نمي ده:هي مي گه:نقل قول:
the network is experiencing temporary network difficulties. please try again later!!
من چي كار كنم؟؟؟؟؟
الان 1 ماهه گرفتم هنوز نتونستم GPRSشو فعال كنم:41:
عزیزم تو سایتش که نوشته چجوری دستی تنظیمش کنی!
حتما انجا هم یه سرچ کنی پیدا میشه!
تا حالا100 نفر پرسیدند!
یه سرچ کنید تو اینترنت اگه نبود بعد بپرسید!
برای دائمی ها که انگار تا آخر شهریور خودش فعال میمونه !!!! :Dنقل قول:
توي سايتشو گشته بودم ولي تازه فهميدم اوني رو كه توي سايتش نوشته براي لپ تاپتون استفاده كنيد رو هم مي شه براي موبايل استفاده كرد! شرمنده!نقل قول:
سلام بچه ها
از امروز صبح تا حالا ایرانسل چند بار کلا قطع شده ، مثلا آنتن دهی شیراز 6 ماهه که رسمی شده !!!!
نقل قول:
جدی ؟؟
پس اعتباری ها چی ؟ :13:
خوب مال اعتباری ها هم قرار بود 30 روزه باشه من الان روز سیمم اما هنوز فعاله !!نقل قول:
با عرض سلام واحترام
مشترك گرامي
مشكل شما را به قسمت مربوطه ارجاع داديم لازم به تذكر است كه اين امر كمي زمانبر است
پيشاپيش از صبوري و مساعدت شما متشكريم
Customer Service
MTN IRANCELL
From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
Sent: 2007/07/10 02:07 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: سلام من نمیتونم از خارج از کشور اس ام اس دریافت کنم
سلام من نمیتونم از خارج از کشور اس ام اس دریافت کنم اس ام اس برای من از اتریش شهر وی نفرستاده شده ولی دستم نرسید چند
باره دیگه این اتفاق افتاده ولی هنوز من این مشکل رو دارم لطفا مشکل خط من رو درست کنید شماره من *******0935
-=------------------------
من تا الان چند بار در مورد ام ام اس سوال کردم اما جواب ندادن در موارد دیگه 12 ساعته جوابش میاد
به احتمال زیاد برای افزایش پوشش هست.نقل قول:
از 2 ماه پیش تا حالا نداشتیم ولی آخرین باری که قطه شد بعدش من دکل های جدیدی رو توی شیراز دیدم:5:
سلام بچه ها.آقا من چند روز نبودم از همه چیز عقب موندم.توو یکی از پست ها خوندم استفاده از طرح تابستونی واسه دائمی ها تا آخر شهریوره.آخه سایت ایرانسل نوشته واسه یه ماه اعتبار داره.یه توضیحی بدین اگه میشه.مرسی