tdنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
tdنقل قول:
شایدم خوب بوده مدلش زیاد استقبال شده تموم شده :n06:نقل قول:
مبین نت یا ایرانسل؟ الان وضعیت سرعت و کیفیت کانکشنت چطوره؟نقل قول:
۲۵۱۰مودم خیلی خوبیه قابلیتهای نرم افزاری بیشتری هم داره ۲۱۰۱ و ۲۵۱۰بهترین مودمای td lte ایرانسل هستن اینکه بگیم این خوبه اون خوب نیس کاملا اشتباهه چون مشکل از bts منطقه هست ک یجا خوبه یجا بدنقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
شما تا به حال بسته های نامحدود شبانه ایرانسل و خریداری کردی ؟نقل قول:
اگر خریداری کنی میفهمی چی میگم.
به جز اون من 150 ت شارژ داشتم ، توی 15 دقیقه ، اینترنت روشن بود شارژم شد 25 هزار تومن.
میفهمی این یعنی چی ؟
هردو رو دارمنقل قول:
مبین نت به مراتب بهتره
مودم 2101 بهترین مودمه من تا حالا یکبارم قطعی نداشتم به نظر من 5142 مودم بدی بود که ایرانسل اوایل طرح تعویض این مودم رو ارائه میداد. در کل دوستان 2101 و بقیه مودماش هم خوبن به جز 5142 که یکم اذیت میکنه.نقل قول:
اونایی ام که گذاشتن تو دیوار لازم نداشتن مودم رو یا آنتن دهی نداشتن. برای مثال خود من اگه بهم ADSL میدادن عمرا میرفتم سراغ TD-LTE.
اتفاقا ۵۱۴۲ خیلی خوبه من باهاش مشکل ندارم. اینا مشکلات شبکه هست نه مودم
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این طرح یک هفته اینترنت رایگان که با خرید سیمکارت بهمون تعلق میگیره برای من فعال شده. الان سیم TD رو در آوردم و سیمکارت عادی تو مودمه. ظاهراً حجم نامحدوده، ولی در عمل اگر از یه مقداری که دقیقاً نمیدونم چقده بیشتر دانلود کنم، سرعت تا ساعت ۱۲ شب بیشتر از ۲۵۶ کیلوبیت نخواهد شد. بعد از ساعت ۱۲ شب، سرعت به حالت عادی برمیگرده. فکر کنم سهم روزانه نهایتاً یک گیگ باشه.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
چرا میگین مودم B5142 مودم بدی هست؟ من که چهارماهه دارم ازش استفاده میکنم تاحالا مشکلی نداشته.. اگرم قطعی بوده مربوط به منطقه بوده و مثلا آنتن گوشی ام رفته... پس مودم B5142 هیچ مشکلی نداره الکی عیب نزاریننقل قول:
- - - Updated - - -
منم با شما موافقم و دارم ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی که مربوط به مودم باشه تاحالا نداشتم..نقل قول: