" كانو " با پورتس موث قرارداد بست
نوانكو كانو " مهاجم مليپوش نيجريهاي با عقد قراردادي به تيم پورتس موث انگليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن ، اين بازيكن ۳۱ساله با عقد قراردادي به مدت يك سال در اين تيم خواهد بود.
كانو كه فصل گذشته در تيم وست برومويچ آلبيون عضويت داشت پس از سقوط اين تيم به رقابتهاي فوتبال دسته دوم باشگاههاي انگليس اين تيم را ترك كرد.
اين بازيكن ۳۹بازي براي تيم ملي فوتبال نيجريه انجام داده و شش گل به ثمر رسانده است.
كانو سابقه بازي در تيمهاي آرسنال انگليس ، اينترميلان ايتاليا و آژاكس آمستردام هلند را نيز دارد.
تيم پورتس موث در هفته اول مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس به مصاف تيم بلكبرن ميرود.
پيروزي تيم بارسلونا مقابل اسپانيول
تيم بارسلونا در دور رفت از ديدار پاياني مسابقات فوتبال سوپر جام باشگاههاي اسپانيا مقابل تيم اسپانيول به برتري دست يافت.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، در اين ديدار كه پنجشنبهشب در زمين تيم اسپانيول برگزار شد ، تيم بارسلونا قهرمان فصل گذشته ليگ دسته اول باشگاههاي اسپانيا با نتيجه يك بر صفر از سد ميزبان خود گذشت.
تك گل اين ديدار را " لودويك ژولي " فرانسوي در دقيقه ۴۴به ثمر رساند.
از اين ديدار بيش از ۲۷هزار تماشاگر ديدن كردند.
ديدار برگشت دو تيم روز يكشنبه هفته آينده ورزشگاه نيوكمپ شهر بارسلون برگزار خواهدشد.
دنيزلي: پرسپوليس را قهرمان ميكنم باغ گل بدون خار وجود ندارداميدوارم با بدشانسيهاي
نشست خبري مصطفي دنيزلي، سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس تهران به منظور عقد قرارداد رسمي با اين باشگاه بعدازظهر پنجشنبه در محل باشگاه پرسپوليس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصطفي دنيزلي در اين نشست كه با حضور محمدحسن انصاريفرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس و نمايندگان رسانههاي گروهي برگزار شد، با ابراز رضايت از عقد قرارداد با اين باشگاه گفت: كار تازهاي را شروع كردهام؛ ميدانم كه پرسپوليس در فوتبال ايران جايگاه خاصي دارد. اميدوارم از اين همكاري مشترك، موفقيت حاصل شود. مدت قراردادم با پرسپوليس نيز يك ساله است.
دنيزلي در مورد آشنايي با مشكلات باشگاه پرسپوليس گفت: باغ گل بدون خار وجود ندارد؛ به همين دليل ميدانم كه در اين باشگاه نيز مشكلاتي وجود خواهد داشت؛ اما, بيترديد مرحله به مرحله از عهدهي آن برخواهيم آمد و مشكلي ايجاد نميشود، من در تمامي موارد با مديرعامل باشگاه به توافق رسيدهام.
وي در مورد برنامههايش براي پرسپوليس و احتمال قهرماني اين تيم در جام حذفي گفت: تيمهاي بزرگ در بعضي مواقع با بحران مواجه ميشوند؛ اما، اين بحرانها به بزرگ بودن باشگاهها لطمه نميزند. هر كاري كه از دستم برآيد براي موفقيت پرسپوليس انجام ميدهم. من نيامدم تا پرسپوليس را در ليگ نگاه دارم, بلكه به منظور پاسخ دادن به انتظارات و كسب قهرماني به اين تيم آمدم.
دنيزلي افزود: ايرانيها و تهران را دوست دارم؛ كار كردن با بازيكنان ايراني براي من كار تازهاي است. تلاش ميكنم تا تيمي خوب بسازم و از عهدهي اين كار برآيم.
وي در مورد تيمي كه با نظر آريهان، سرمربي سابق پرسپوليس بسته شده است نيز اظهار كرد: پس از شناخت كامل تيم ميتوانم در اين مورد اظهار نظر كنم. بازيكناني را كه از پرسپوليس جدا شدهاند و برخي از نفرات تازه وارد را ميشناسم. تصور ميكنم پرسپوليس ميتواند كاستيها را از داخل جبران كند و در صورت نياز, يك يا دو بازيكن خارجي را جذب ميكنيم. البته احتمال دارد كه بازيكنان ديگري از تيم بروند؛ اما, پيش از رسيدن به شناخت كامل, تصميمي در اين مورد نميگيرم.
دنيزلي با ابراز اميدواري در مورد همكاري دوستانه با باشگاه پرسپوليس گفت: در صورتي كه مشكلي رخ دهد, مشكلات را با كمك يكديگر حل ميكنيم.
وي افزود: نخستين گام ما شروع ليگ و قهرماني در جام حذفي است كه ميتواند جواز حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا باشد و پس از آن برنامههاي بلند مدتي را براي اين فصل در پرسپوليس تنظيم خواهيم كرد.
دنيزلي در مورد گروه فني خود نيز گفت: علي نورالدين دستيار من بوده و سالها است كه در فوتبال تركيه در كنارم حضور داشته و شناخت خوبي از يكديگر داريم. با استيلي نيز آشنا هستم. هر دوي آنها از مربيان خوبي هستند كه با يكديگر فعاليت ميكنيم.
دنيزلي كه به منظم بودن شهرت دارد، فصل گذشته به علت برخي بينظميها در حساسترين مقطع زماني از حضور در ديدار سرنوشتساز پاس و ذوبآهن در اصفهان سرباز زد. در آن زمان علت اين امر تاخير در پرداخت حقوق اين مربي عنوان شد. اكنون دنيزلي سرمربي باشگاهي است كه همواره در پرداخت حقوق مربيان و بازيكنانش دچار مشكلاتي بوده است؛ اما، دنيزلي باور دارد كه اين همكاري ادامه خواهد يافت.
دنيزلي در اين مورد به ايسنا گفت: فصل گذشته علت سفر نكردن من همراه پاس به اصفهان مشكل مالي خودم نبود؛ بلكه مشكل مالي بازيكنان و پرداخت نشدن حقوق آنها بود. البته تصور نميكنم در پرسپوليس به چنين موضوعي برخورد كنم. من براي مشكل داشتن به اينجا نيامدهام؛ اما، در صورتي كه مشكلي باشد آن را در فضايي دوستانه حل خواهيم كرد.
سرمربي جديد پرسپوليس كه در دوران حضور در باشگاه پاس تهران برنامههاي دراز مدتي را براي موفقيت در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا تدارك ديده بود، در مورد برنامههايش در پرسپوليس نيز گفت: همان اهداف را در پرسپوليس ادامه ميدهم، البته اميدوارم بدشانسيهاي پاس را در اينجا نياورم.
نشست مطبوعاتي دنيزلي در باشگاه پرسپوليس با حاشيههايي نيز همراه بود:
** با وجود اعلام قبلي مسوولان باشگاه پرسپوليس مبني بر برگزاري اين نشست در ساعت 16، در نهايت كنفرانس مطبوعاتي دنيزلي با يك ساعت تاخير و در ساعت 17 برگزار شد.
** پس از پايان نشست خبري در شرايطي كه خبرنگاران و نمايندگان رسانههاي گروهي قصد گفتوگو با دنيزلي را داشتند, طبق درخواست مسوولان باشگاه، آنها در مقابل درب ورودي باشگاه حاضر شدند تا بتوانند با اين مربي مصاحبه كنند؛ اما, پس از 30 دقيقه انتظار دنيزلي كه قصد داشت به ورزشگاه كارگران برود, به همراه انصاريفرد از باشگاه خارج شد و خطاب به خبرنگاران گفت: »زمان زيادي براي صحبت كردن وجود دارد، اكنون عجله دارم و بايد بروم» و بدين ترتيب انتظار نمايندگان رسانههاي گروهي بينتيجه ماند.
انتهاي پيام
هيدينك: براي آمادگي بيشتر خوب بود
گاس هيدينك، سرمربي موفق هلندي با پيروزي يك بر صفر تيم ملي روسيه برابر لتواني در يک بازي تدارکاتي يك بار ديگر نشان داد كه سرمربي شايسته و حرفهاي است كه در هر تيمي فوقالعاده عمل ميكند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ تك گل اين ديدار را پاول پوگربنياك، مهاجم تامسك روسيه به ثمر رساند تا روسها با خيالي راحت خود را براي مقدماتي 3 هفته آينده برابر كرواسي آماده كنند.
هيدينك پس از اين ديدار دوستانه گفت: "باي بازي براي آمادگي ما در ديدارهاي مقدماتي يورو 2008 اهميت بالايي داشت و به نظر من از اين آزمايش سربلند بيرون آمديم. تيم من منسجم بود و در كل ديدار تيم غالب و برتر ميدان نشان داد.
چند شانس مسلم گل را از دست داديم، اما بالاخره موفقيت را از آن خود نموديم زيرا به خود اطمينان داشتيم. هنوز براي ديدار با كرواسي زمان كافي را در اختيار داريم. منتظرم ببينم آيا الكسي اسمرتين و ايگور تيتوف براي ديدار بهبود پيدا ميكنند يا خير. چرا كه آنها ميتوانند در تقويت تركيب تيمي كمك زيادي به ما كنند."
در ديدار دوستانه چهارشنبه شب، هيدينك از وجود چند بازيكن جوان بهره گرفته بود و به نظر ميرسد كه قصد دارد دست به انقلابي در تركيب روسها بزند.
سوانسيگر: سر حرف خود هستم
پس از اعتراض ملي پوشان ژرمن به تصميم فدراسيون در خصوص كفش هاي ورزشيشان سوانسيگر تاكيد كرد همچنان بر تصميم خود پافشاري خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ در پي تجمع و اعتراض بازيكنان تيم ملي آلمان كه خواستار آراي انتخاب كفشهاي ورزشي خود شده بودند، تئو سوانسيگر رئيس فدراسيون فوتبال آلمان اعلام كرد از حرفش برنخواهد گشت.
وي گفت: "براي من مهم نيست كه بازيكنان از اين تصميم راضي هستند يا ناراضي. اين توافقي است كه با شركت آديداس به عنوان يكي از حاميان مالي تيم ملي انجام شده و بازيكنان بايد به آن گردن بنهند."
استقبال از ديدار ايتاليا و كرواسي
نزديك به 5 ميليون بيننده ديدار ايتاليا برابر كرواسي را از گيرندههاي تلويزيون مشاهده كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ لاجوردي پوشان ايتاليا كه توانسته بودند جام قهرماني مسابقات جهاني آلمان را به خانه ببرند پس از كنارهگيري مارچلو ليپي سرمربي تيم قهرمان براي نخستين بار با مربيگري روبرتو دونادوني در ديدار دوستانه به مصاف تيم ملي كرواسي شتافتند.
ايتاليا كه در اين مسابقه از هيچ يار ملي پوشش در جام جهاني 2006 سود نميبرد با 2 گل مغلوب حريف شد تا ايتاليا در اولين تجربه مربيگري دونادوني با شكست روبرو شود، اما طبق آمار به دست آمده اين ديدار با استقبال 5 ميليوني مواجه شد و بينندگان بسياري اين مسابقه را از تلويزيون به طور مستقيم مشاهده كردند.
غيبت اوون در فصل جديد طولاني خواهد بود
گلن رودر، سرمربي تيم نيوكاسل اظهار داشت كه اوون در فصل جديد قادر به حضور در زمين بازي نخواهد بود.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ مايكل اوون، مهاجم 26 ساله نيوكاسل كه در ديدار انگلستان برابر سوئد در جام جهاني دچار مصدوميت زانو شده است، در فصل جديد قادر به همراهي زاغ هاي سياه در بازي هاي اين فصل ليگ برتر نخواهد بود.
رودر در مصاحبهاي با راديو بي.بي.سي اظهار داشت: "مصدوميت مايکل اوون بسيار جدي بوده و مدت زمان زيادي براي كسب بهبودي كامل نياز است و من نميتوانم بگويم كه در اين فصل باز هم قادر به بازي خواهد بود.
اوون به بهترين نحو و با بهترين تجهيزات تحت درمان قرار گرفت است و در آينده نيز زير نظر بهترين جراح دنيا تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت، اما با اين حال به هيچ وجه نميتوان تاريخ معيني براي بازگشت وي به بازي ها عنوان كرد، زيرا به عنوان مثال اگر بگوييم او تا ماه مارس بازخواهد گشت و سپس چنين نشود، آن وقت مشكلات بيشتري به وجود خواهد آمد."
گفتني است، اوون كه در آگوست 2005 با قراردادي معادل 17 ميليون پوند از رئال مادريد به نيوكاسل پيوست، به علت مصدوميت پا، فصل گذشته نيز بيشترين بازيهاي نيم فصل دوم 2006-2005 را از دست داده و اكنون بار ديگر بايد نيمكت نشين باشد.
عمل جراحي زانوي اوون تا ماه سپتامبر به تعويق افتاده، زيرا به تازگي يعني در ماه جولاي يك عمل جراحي روي غضروف زانوي پاي راست انجام داده است.
گالاس:ميخواهم از چلسي بروم
ويليام گالاس، مدافع 28 ساله آبي پوشان چلسي بار ديگر علاقه خود مبني بر ترك استمفوردبريج را اعلام كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ مدافع فرانسوي چلسي كه در سال 2001 از تيم مارسي به جمع آبي پوشان استمفوردبريج پيوسته هنوز يك سال ديگر از مدت قرارداد وي با اين باشگاه باقيمانده است.
گالاس پس از پيروزي 2 بر يك تيم ملي فرانسه در بازي دوستانه برابر بوسني - هرزگوين در مصاحبه اي با روزنامه اكيپ اظهار داشت: "اميدوارم هر چه زودتر مشكلات حل شود. البته هيچ چيز نميتواند مرا از رسيدن به اهدافم باز دارد. هم تيمي هاي من سعي ميكنند تا من در طول تمرينات احساس خوبي داشته باشم. خودم هم نميدانم شايد چنين باشد، اما تنها چيزي كه از آن اطمينان دارم اين است كه نميخواهم قرارداد خود را با چلسي تمديد كنم."
مخالفت مقامات بايرن با رفتن هارگريوز
رومان گريل، مدير برنامه هارگريوز معتقد است كه وي براي پيوستن به اولدترافورد بايد در كمال آرامش رضايت مقامات باشگاه بايرن مونيخ را جلب كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان؛ پس از ديدار دوستانه چهارشنبه شب که طي آن انگلستان موفق شد با نتيجه 4 بر صفر يونان را شكست دهد روزنامه سان گزارش داد که مقامات بايرن مونيخ پس از مشاهده عملكرد اوون هارگريوز در اين ديدار تمايل بيشتري براي حفظ اين هافبك 25 ساله پيدا كردهاند.
گريل طي مدت دو روز حضور خود در يونايتد تلاش زيادي براي انجام مذاكرات اوليه با سرالكس فرگوسن، سرمربي شياطين سرخ انجام داده است.
وي در مصاحبهاي با روزنامه سان اظهار داشت: "نميدانم كه آيا اوون در حال حاضر اجازه دارد با مقامات يونايتد گفت و گو كند يا خير. تنها ميدانم كه علاقه زيادي براي بازي در يونايتد در فصل آينده دارد و من تمام تلاش خود در اين باره را به كار خواهم بست. هارگريوز تا سال 2010 با بايرن مونيخ قرارداد دارد و رئيس باشگاه بايرن نيز معتقد است كه او هيچ شانسي براي ترك اين باشگاه ندارد، اما هارگريوز بايد با فراهم آوردن جوي مناسب اهداف خود را براي مقامات باشگاه توضيح دهد، در غير اين صورت شايد اجازه ترك باشگاه را نداشته باشد."
گفتني است، مقامات منچستريونايتد نيز آمادگي خود براي عقد قرارداد با هارگريوز را اعلام كردهاند.