خوب اینا که سر ماه اول پول میگیرن چطور می خوان کاهش حساب کنن !؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Printable View
خوب اینا که سر ماه اول پول میگیرن چطور می خوان کاهش حساب کنن !؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دائمی شده ؟؟؟ :n20:
يك سياست معنى دار
جداكردن اينترنت جهانى از اينترانت ملى
اين خوب نيست
همچین چیزی توی پنل ندیدم ! ولی اینکه نیم بها بشه منطقی تره تا کاملا رایگان ! یعنی حاضر هستند ضرر کنند و همچین طرحی رو دائمی کنند ؟ :n27:نقل قول:
اقا انگار شاتل لند سرعت رفته بالا . ریموتش هم خیلی عالی کار میده . الان چند گیگ منتقل کردم اذیت نکرد . امیدوارم همینجوری کار بده :n20:
منم تو پنل این مورد را ندیدم :n27:
یه چیز عجیب واسه من دیده میشه. من توی این روزها اصلا آپارات یا فیلیمو استفاده نداشتم ولی کلاس های اونا رو هم ترافیک انداخته!! فکر کنم بخش بندی ترافیک ها درست کار نمیکنن فعلانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش داده است با هدف كاهش تعرفه ی ترافيك داخلی برای كاربران نهایی، ميان شركت هاى رايتل به عنوان اپراتور موبايل، شركت هاى اينترنتى شاتل و آسياتك و ۳ شركت ارائه دهنده ی خدمات محتوایی اینترنتی آپارات، فيليمو و تلوبيون تفاهم نامه ای به امضا رسیده است. مراسم «امضای تفاهم نامه ی اپراتورهای اينترنتی جهت كاهش تعرفه ی ترافيك داخلی برای كاربران نهایی» با حضور مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت و مديران اپراتورهای اينترنتی و سرويس دهندگان برگزار شده است.
با توجه به امضا شدن اين تفاهم انتظار می رود هزينه ی کاربر نهایی از بخش ترافیک داخلی سرویس خود كاهش پیدا کند. گفتنی است اين كاهش هزينه ها براى كاربر نهايی بيشتر در استفاده از تصاوير و فيلم ها خواهد بود. بر اين اساس تعرفه ی تبادل ترافيك داخلی برای كاربران نهایی استفاده كننده از اين سرويس ها، از ۳۶۰۰ تومان به ۱۸۰۰ تومان به ازای هر گيگابايت ديتا خواهد رسيد.
تفاهم نامه ی یاد شده پيرو افتتاح پروژه ی مراكز تبادل ترافيك شبكه ی ملی اطلاعات امضا شده است. افزايش سرعت و كيفيت و همچنين کاهش هزينه ی خدمات اينترنتی، استفاده ی بهتر از محتوا و خدمات داخلی، محلی سازی توزيع ترافيك و استفاده ی بهينه از منابع ارتباطی كشور به همراه ايجاد بستری مناسب و مطابق با استانداردهای بين المللی از جمله دستاورد های مراکز مذکور برای شبكه های توزيع محتوایی داخلی خواهد بود.
محمد جواد آذری جهرمی، مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت نیز در مراسم امضای این تفاهم نامه، با اشاره به افتتاح مركز تبادل ترافيك داده در ارديبهشت ماه سال جاری اعلام كرد: «يكی از اصلی ترين موضوعات اين اقدام، تمايز بين شبكه ی ملی اطلاعات و شبكه ی اينترنت جهانی است كه مشخص می شود. مركز تبادل ترافيك داده تنها يك قسمت كوچك از شبكه ی ملی اطلاعات است و در فاصله ی كوتاهی مانده به نيمه ی سال، قسمت های ديگر آن نيز به بهره برداری خواهد رسيد».
مديرعامل شركت زيرساخت افزوده است: «ا كنون شاهد ۵۰ درصد بهبود شاخص های كيفيت برای كاربران نهايی هستيم كه با اجرای اين طرح، معيار های اقتصادی اصلاح و كاربران نهایی به استفاده از اطلاعات داخلی ترغيب می شوند. يكی از مهم ترين برنامه ها، ترويج سرويس های داخلی به جای خارجی در ايران و ترويج سرويس های ايرانی در دنيا است».
وى همچنين خاطرنشان كرد: «شركت زيرساخت در اين طرح از بخشى از درآمد خود كه بيش از يازده ميليارد تومان در ماه است چشم پوشی كرد تا كاربر نهایی هزينه ی كمترى را برای استفاده از سرويس ها پرداخت كند.
جهرمي در ادامه تأكيد كرده است: «اميدواريم به سرعت بانك ها، سازمان مالياتی و ساير خدمات سازمان ها و نهادها به شبكه ی ملی اطلاعات بپيوندند تا بتوانيم با استفاده از ابزار فناوری اطلاعات شاهد توسعه ی هر چه سريع تر در داخل كشور باشيم. شبكه ی ملی اطلاعات محدوديت نيست، شبكه ی ملی اطلاعات در اصل شكوفایی فناوری اطلاعات در داخل كشور است».
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه سایت های بیشتری رو به بخش رایگان اضافه کنند واقعا عالی میشه. :n09:
نقل قول:در قسمت گزارش مصرف ، بخش روزانه یا ماهانه که برید ، توضیح داده شده....نقل قول:
واسه من که اصلا کار نمیکنه! یعنی وقتی میزنی رو انتقال فایل ، هیچ اتفاقی نمی افته!!نقل قول: