امروز مسیرم افتاد سمت شرق شهر گذاشتم گوشی رو،رو 3g فقط از میدان فجر تا نزدیکای فرودگاه پوشش نسل3g وجو داشت
Printable View
امروز مسیرم افتاد سمت شرق شهر گذاشتم گوشی رو،رو 3g فقط از میدان فجر تا نزدیکای فرودگاه پوشش نسل3g وجو داشت
من وایرلس دارم تو اصفهان کیفیتش بالا و پینگ خوب و سرعت دانلود رو 600نقل قول:
ولی بقیه سرویس ها خیلی تعطیله تو اصفهان
البته بستگي به مدل داره نميشه گفت كلا اين برند خوبه.نقل قول:
ولي همين asus كه شما گرفتي بسيار خوب هست.
در ضمن گوشي رو نبايد با usb مودم مقايسه كرد.آنتن دهي گوشي بسيار قوي تر است.
و اين نكته كه احتمالا مودم usb در مكان بدتري نسبت به گوشي قرار دارد.
اینم سرعت دانلود شبانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهواز- سه راه فرودگاه
از روز اول امضای قرار داد یه دکل تو منطقه ما راه اندازی کردن و دیگه رفتن معلوم نیست کی دوباره بیان!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش مطمئنی همه جای دنیا اینترنت همراه حجمی و فوق العاده گرونه؟نقل قول:
پس چرا تو آمریکا ماهیانه 30 دلار پرداخت میکنی(حقوق 2 ساعت یک کارگر تقریبا) اینترنت نامحدود 4G LTE با سرعت حدود 50 مگابیت و تماس درون کشوری کاملا رایگان استفاده میکنن؟
احتمالا آمریکا رو جزو دنیا حساب نکردین
داداش یه شربتی چیزی بخور آروم بشی..نقل قول:
اولا که نسبت به Cable و Fiberline اینترنت 3g و 4g خیلی گرون تره و حجم ها اکثرا محدوده، اما فکر کنم شما فقط میخواستی بگی منم هستم، چون همه ما می دونیم که همین جا هم رایتل با ماهی 50 تومن یه نامحدود اسمی میده..
و اون آمریکای جناب عالی هم Unlimited Data Plan رو به صورت Contract با شرایط ویژه و ... ارائه میده، اما اگر به تعرفه های خود Verizon هم نگاه کنید میبینید که حجم ها همه 1 گیگ 2 گیگ 3 گیگ و قیمت ها نجومیه...
داداش منم مودم ایسوس دارم ..دو ساله استفاده میکنم ...آنتن دهی مودم سیمکارتی رو نمیشه با گوشی مقایسه کرد ...فعلا تو شهرمون 3جی فعال نشده اما ایج با گوشی سرعتم 20-21 هستش اما با مودم بین 8 و 14 ...پس در نتیجه مودم یه مقدار ضعیف تره و از باند و فرکانس و از اینا هم نیست مشکلنقل قول:
راست میگه چرا lite توی آمریکا اینقد گرونه!
LTE Internet (Installed) Plans
Monthly Data Allowance Monthly Access 10GB $60 20GB $90 30GB $120
دبی هم تعرفه ها افتضاح بود برای اتصالات. 3g ایران از امارات بهتره..نقل قول: