نمیگفتی هم از عکسا معلوم بود مدل گوشیت چیه :دی :27:نقل قول:
بارها گوشيو خاموش و روشن كردم حتي سيمكارتو در آوردم دوباره جا زدم ولي مشكل همچنان باقيه.مدل گوشيم k800i هست.
حافظه ی اس ام اس هات پر نشده؟
نمیگفتی هم از عکسا معلوم بود مدل گوشیت چیه :دی :27:نقل قول:
بارها گوشيو خاموش و روشن كردم حتي سيمكارتو در آوردم دوباره جا زدم ولي مشكل همچنان باقيه.مدل گوشيم k800i هست.
حافظه ی اس ام اس هات پر نشده؟
سلام
دوستان من یه 6300 نوکیا داشتم با سیم کارت همراه اول که باهاش به نت وصل میشدم و ازش راضی بودم ، چند وقته که یه ویواز ساده
خریدم و هر وقت با مرورگر خود گوشی به نت وصل میشم هم سرعتم نسبت به 6300 پایینه ( تقریبا خیلی زیاد ) و هم نمیتونم چیزی
دانلود کنم اما با مرورگر اپرا میتونم دانلود کنم اما سرعت بار گذاری صفحات همچنان پایینه .
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .
شما زرنگي داداش حالا شايد يه بنده خدايي مثه ما پيدا شد و زياد ندونهنقل قول:
مشكلم برطرف شد.دمت گرم
سلام من گوشيم ويوازه . بعضي وقتا كسي زنگ ميزنه شمارش ميفته اما اسمش نمياد(تو فون بوك دارمش) چرا؟چيكارش كنم؟ ممنون
سلام دوستان من تازه ویواز خریدم.فک میکنم باتریش مشکل داره چون خیلی دیر شارژ میشه و خیلی هم زود شارژش خالی میشه.مخصوصا وقتی خاموش میزنم به شارژ الان 3 ساعته که تو شارژه ولی پر نشده!!!!!!مشکل از باتریه یا از گوشی یا از شارژر؟؟؟؟!!؟؟؟من دفه اول گوشیرو 8 ساعت خاموش زدم به شارژ.لطفا کمکم کنین ممنون.:41::41::41::41::41:[IMG]file:///C:/Users/toranj/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
سلام . گوشیم (w580) چند روزه دیگه تو فولدر applications و games نمیره ! وقتی روش کلیک میکنم پیغام Operation faild میده . یعنی کلا تو فولدر نرم افزار ها و بازیا نمیره . کاریش هم نکردم ، نه دست کاری کردم نه چیز دیگه ای . یهو اینجوری شد . چه مشکلی براش پیش اومده ؟ چه طور میتونم درستش کنم ؟
ممنون .
سلام. بچه ها من یک C905 دارم (بهار 88 گرفتمش)...!!! بعد از 4 ماه earphone ش خراب شد... بردمش درستش کنن میگفتم حدود 60-70 تومان خرج داره منم گفتم نمیخواد درستش کنین...
خلاصه 1 ماه بعد یهو گوشیم آنتن دهیش صفر شد و شارژ نمیشد و کلا هرچی تو حافظه گوشیم بود مثل شماره تلفن ها و SMS ها پاک شد... بردمش چند تا تعمیر موبایل هرکدام یه نظر میداد... خلاصه بردمش همون مغازه ای که گوشیمو ازش خریدم گفت باید بدم تستش کنن ببینن مشکلش چیه...؟! خلاصه برام مشکل آنتن دهی و اینا رو حل کرد... (حدودا 20 -25 تومن خرجش شد)
حالا بعد از یک سال، 2 پیش یهو دیدم آنتن دهی گوشیم صفر شد و گوشیم خود به خود شروع به خاموش و روشن شدن کرد و هیچ کلیدی هم کار نمیکرد حتی خاموش هم نمی شد. منم باتری و سیم کارت رو درآوردم دوباره روشن کردم گوشیمو، دیدم بعد از ویبره و لوگوی سونی اریکسون حدودا 10 دقیقه طول کشید تا روشن شد ولی بعد از روشن شدن دوباره آنتن نمیداد و اون قسمتی که روی صفحه مینویسه " Irancell" نوشته بود "در حال جستجو" و دوباره گوشی خاموش و روشن میشد...
خلاصه دوباره باتری رو درآوردم سیم کارت همراه اول IR-MCI انداختم روش اینم بعد از ده دقیقه روشن شد و اولش دوباره نوشت "در حال جستجو" و یه بار خاموش و روشن شد و نوشت "IR-MCI " و کار کرد...!!!
الان دوباره هروقت ایرانسلو میندازم تو گوشیم هی خاموش و روشن میشه ولی با همراه اول فقط یه بار خاموش و روشن میشه ولی بعدش کار میکنه...!!!
به نظر شما مشکل چیه...؟! :41:
ممنون میشم جواب بدین...!!!
(اینم بگم ایرانسله رو اون یکی گوشیم کار میکنه...!!!)
به به...!!! چه راهنمایی کردین...:41:
جون من یکی کمک کنهههههههههههههههههههههه !
خسته نباشی..
من گوشیم w980 وقتی وصلش می کنم به کامپیوتر برای فرستادن پیامک ( چون با کیبرد کامپیوتر خیلی دستم تنده) ..
در حالت phon mode بعد تا م یخواد بفرسته یهودیسکانکت میشه از کامپیوتر...
ولی موقع دیدن عکسها و بقیقه کارها تا 1000 ساعت هم دیسکانک نمیشه..
فقط تا از برنامه pc suite می خوام یه پیامک بفرستم یهویی دیسکانکت میشه...
خود گوشی هم آخرین آپدیته ..ویندوز کامپیوترمم آخرین آپدیته
پورت usb هم مشکلی نداره..گوشی هم تقریبا نو و زیاد کار نکرده.
مشکل چیه؟:11::10::40: