نقل قول:خیلی متواضعی بابا تو که لحن صحبتت بد نیست چرا معذرت خواهی کردی تو دیگه کی هستی!نقل قول:
Printable View
نقل قول:خیلی متواضعی بابا تو که لحن صحبتت بد نیست چرا معذرت خواهی کردی تو دیگه کی هستی!نقل قول:
خیلی ممنون اقا/خانوم Hitsugaya Toushiro من سعی می کنم کسی را از دست خودم ناراحت نکنم ولی خواهشا این موضوعات خارج از بحث تاپیک رو در تاپیک اعلام نکنید!نقل قول:
نوشته شده توسط Hitsugaya Toushiro [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون!:11:
سلام می دونم تاپیک فسیل شده است ولی ضرروریه.
من دو سه روز پیش یه w810 کسی رو باز کردم (به زور با پیچ گوشتی معمولی) بعدش قابشو عوض کردم جا زدم روشن دیگه نشد بالا پایینشو محکم می کشم روشن میشه ولی باید برای کار اینکارو باهاش بکنم.هر جایی بردم گفتن درست نمیشه کردتش.واقعا راهی دیگه نداره؟الان نوش این گوشی چنده؟
نو 810 رو دقیق نمیدونم ، ولی k750 نو حدود 140 و w700 نو حدود 155.
سلام دوستان
این نرم افزار بانک ملت تو گوشی من کار نمیکنه (یعنی کار میکنه ولی اون اس ام اسه رو نمیفرسته و گوشی هنگ میکنه)
کسی راه حلی داره؟
با تشکر
شما باید "نسخه متنی" ش رو از سایت بانک ملت بگیرد بدونه هیچ مشگلی کار میکنه
تو سایتش فقط دانلود نسخه گرافیکی هستشنقل قول:
دانلود نسخه متنی نمی بینم
سلامنقل قول:
گوشی منم w810 هستش.
نسخه ی گرافیکی برنامه ی همراه بانک ملت هم روش نصبه.
بعضی اوقات که بایگانی برنامه پر می شه همین حالت هنگ کردن برا گوشیم اتفاق می افته.
چونکه اصل برنامه رو توی "دیگر" گوشیم دارم، کلید تبادل رو یادداشت میکنم و برنامه رو حذف می کنم. دوباره نصبش می کنم با همون رمز و کلید تبادل. بعدش عین اسب کار می کنه:31:
آقا من نسخه متنی رو هم نصب کردمنقل قول:
نصب شود و پیام هم ارسال کرد
ولی یه خطا داد ((خطا در گشودن رمز))
انگار W810 من یه اسبه پیر شده.
لعنت بر شیطون
نسخه متنی بالاخره کار کرد
تشکر از دوستان