با سلام
من هم منظورم این نبود که شما تخریب کردید منظورم این بود که سعی بشه در تمام بحث ها ، بحث از حالت دوستانه خارج نشه . حالا چه اون بحث چه هر بحث دیگه ای که اینجا قراره رخ بده. منظورم به شخص خاصی نبود کلی گفتم.
البته با پست فوق شما من میخوام بحث رو یه اشل ببرم بالا و فقط در مورد کومودو و اوست صحبت نکنم چون بحث خوبی یا بدی کومودو و اوست کم اهمیت تر از بحثی است که من میخوام در مورد مدل نرم افزارهای تجاری کدبسته و آزاد کد باز بکنم. البته به چند استدلال شما قبل از اون بحث هم جواب میدم
اینکه می فرمایید چه دلیلی داره کومودو به صورت مجانی واسه ما کار کنه . خوب باید بگم کومودو این کار رو نمیکنه.
اتفاقا کومودو با وجود داشتن نسخه رایگان برای بسته امنیتی نسخه های پولی بسته های امنیتی شو هم داره و اونو رو خیلی عادی مثل بقیه آنتی ویروس ها میفروشه.
جالبه حالا بحث اینجا بین کومودو و اوستی است که خود اوست هم نسخه رایگان داره و هم نسخه پولی . خوب خیلی راحت میشه گفت اینکه اوست نسخه رایگان میده
چون دلش برا ما سوخته؟ نه نسخه رایگان این آنتی ویروس ها راهی است برای تشویق کاربر برای خرید نسخه پولی . حالا بعضی از آنتی ویروس ها مثل کسپرسکی این نسخه های رایگان رو ندارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا برگردیم سر بحث نرم افزارهای پولی و رایگان . اینجاست که تو پست شما به نظر من ایرادات اساسی وجود داره.
"""الان شما میگی ویندوز 10 ضعف تر لینکوس؟"""
مشخصه که من این حرف رو نزدم چون این حرف بسیار غیر دقیقه و اصلا مفهومی نداره. ضعیف تر از چه نظری؟ مگه مسابقه وزنه برداریه؟
البته میتونم ثابت کنم از بعضی جنبه ها لینوکس بسیار بهتر از ویندوزه که یکی از اون جنبه ها که تو پست قبلی بهش اشاره کردم و اتفاقا بحث ما هم هست در فروم نرم افزارهای امنیتی برتری به لحاظ امنیتی لینوکس نسبت به ویندوزه . برتری یه نرم افزار آزاد کد باز به یک نرم افزار تجاری کد بسته و اینجاست که میگم جمله " امنیت فقط با هزینه به دست میاد نه به صورت مجانی" شما تا چه اندازه میتونه اشتباه باشه.
می فرمایید نرم افزارهای رایگان درآمدشون در بعضی موارد از فروش اطلاعات کاربران به دیگرانه؟ من بر میگردم باز سر بحث لینوکس و ویندوز؟ به نظر خودتون ویندوز حالا به گفته شما ویندوز 10 بیشتر اطلاعات کاربران رو بدون اطلاع جمع آوری میکنه یا نسخه ای از لینوکس مثل دبیان؟
ویندوزی که هیچی از کدش معلوم نیست قابل اعتمادتره یا لینوکسی که تمام کدش از اول تا آخر در اختیار شما و همه است؟
من کاری به بحث بین کومودو و اوست ندارم. اینا دو تا شرکت تجاری ان که در بیشتر مواقع منفعت خودشون براشون مهمه. اتفاقا من خودم به عنوان یه کاربر قدیمی میگم کومودو آنتی ویروس مناسبی برای هر کاربری نیست و شاید همون اوست آنتی ویروس بهتری برای عموم کاربرا باشه اما این عمومیت نمیتونه دلیلی بر برتری یه محصول بر محصول دیگری باشه.
تو بحث لینوکس و ویندوز هم عمومیت ویندوز نمیتونه دلیلی بر برتری اون بر لینوکس باشه. ویندوز در مواردی برتره. خصوصا در مواردی که ربط پیدا میکنه به نرم افزارهای شخص ثالث. نرم افزارها و بازی هایی که بقیه شرکت ها با توجه به کاربر بیشتری که ویندوز در حوزه دسکتاپ داره برای ویندوز مینویسن.
اینکه می فرمایید "" وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه ب چ دردی میخوره"" خوب مشخصه جوابش اینه که به خیلی دردهای دیگه غیر از بازی
استیو بالمر در سال 2001 گفت : لینوکس مثل یه سرطان میمونه که خودش رو در قالب دارایی های معنوی به هر چیزی می چسبونه
الان بعد از 16 سال خودشون فهمیدن اشتباه کردن تصویر زیر در یکی از کنفرانس های مایکروسافت به نمایش در اومده
بعدش هم فهمیدن خط فرمان لینوکس خیلی قوی تره اونو آوردن تو ویندوز . قابلیت Bash در ویندوز ۱۰ به کاربران اجازه میده تا از خط فرمان لینوکس تو ویندوز استفاده کنند.
به طور کلی به عقیده من مهم نیست آنتی ویروس من چی باشه یا اینکه سیستم عامل من چی باشه یا مارک لپ تاپ من چی باشه؟ مهم اینکه هر چی که هست با مطالعه و آگاهی انتخاب شده باشه حالا میخواد کومودو باشه یا اوست یا کسپر. میخواد ویندوز 10 باشه یا اوبونتو یا سیرا یا میخواد اچ پی باشه یا لنوو یا اپل.
هر چند که تو بعضی انتخاب ها ممکنه آزادی مون رو از دست بدیم.