شما باید اون اسمی که بهت sms شده رو سرچ کنی.وقتی پیدا شد Enter رو بزنی تا تو رادار مشخص بشه.نقل قول:
موفق باشی
Printable View
شما باید اون اسمی که بهت sms شده رو سرچ کنی.وقتی پیدا شد Enter رو بزنی تا تو رادار مشخص بشه.نقل قول:
موفق باشی
خب من تمام مشکلاتم حل شد ... فقط کمی افت فریم دارم که قابله تحمله ...
نمره 10 واقعا مسحقه این بازیه ...
واقعا روش کار کردن از تمام لحاظ ...
این که بعد هر مرحله اتوماتیک سیو میکنه واقعا عالیه ...
من میخوام برم کافی نت ... تو نقشه کجا میشه ؟ پولی که نیست ؟ راستی خیلی باحاله قبله اینکه موبایل زنگ بخوره صدای امواجش تو هدفون شنیده میشه ... من که خیلی تعجب کردم ... یه تصادفم دیدم کفم برید ...یه تاکس زد به یه آدم یارو پرت شد ... خودمم یکی رو له کردم ... واقعا با فیزیکش حال کردم ....راستی این دوست دخترمون که خیلی نچسبه رو چه جوری میشه از دستش خلاص شد ؟ بکشیمش مثه gta قبلی نیست که ظاهر شه ... تو bowling ازش باختم هرسم گرفت لهش ردم(شوخی)....
دوستان عزیز!
به خاطر وجود ایراد های بسیار زیاد در اجرای بازی برای نسخه PC و رفع ایرادات, تصمیم گرفته شد که یک تاپیک جداگانه تحت عنوان مشکلات اجرای Grand Theft Auto IV - نسخه PC که به صورت مهم دراومده, در کنار تاپیک اصلی بازی موجود باشه.
بنابراین به غیر از این مورد, صحبت در مورد راهنمایی بازی رو فقط در تاپیک خود بازی مطرح کنید.
ممنون از همگی!
فقط اولش یک اس ام اس میاد که میگه زنگ بزن به 911 بعد که ماشین پلیس اومد و......نقل قول:
دیگه اس ام اس نمیاد
اس ام اس از طرف Brucie اومد که منم اسم اونو توی کامپیوتر پلیس زدم عکسشم اومد به عنوان سابقه دارها ولی اینتر کاری نمیکنه :21::21::21::21:
آیا اسم کس دیگه ای هست باید بزنم ؟؟
الان من حدود 30 دقیقه منتظر موندم ولی هیچ اس ام اسی نیومد:41::41:
واقعا بازی توپیه من با همین فریم 10 دارم میرم آخرش و خیلی صفا میده . تو شهر دیدم پلیس ها جلوی یه ماشین رو گرفتن و دارن صندوق عقبش رو میگردن . یه دختر رو دیدم داشت تو سطل اشغالی رو میگشت . یه موتوری رو دیدم زده بود به سرش داشت خلاف جهت با سرعت میومد در کل بازیش بیسته خیلی روش دقت شده شهر به این بزرگی پر از آبجکت های جالبه که کاملا حرفه ای طراحی شدن . دیالوگ های بازی واقعا جالبه . صداگذاری بازی بی نظیر هستش وقتی تو یه محیط باز سرعتتون بیش از حد میشه صدای باد رو میتونید به صورت جالبی بشنوید . اسلحه مگنومش واقعا فوق العادست . همچنین اسلحه آر پی جی حرف نداره ! آسفالت خیابون کاملا طبیعی هستش جوری که ذراتش هم به خوبی دیده میشه . نو پردازی بازی از جمله حالات شب و روز در بازی بی نظیر هستش . مراحل بازی از مرحله سرقت از بانک به بعد فوق العاده میشه فکر کنم از اینجا به بعد یکی دیگه ماموریت پردازی بازی رو به عهده گرفته بوده ! خلاصه هرچی بگم کم گفتم نمره من به بازی 20 از 10 :ی
یه سوال مهم این اضافه شوندهای که راک استار منتشر کرد مثل همین مدی که به عنوان یه پلیس تو شهر لیبرتی یه سری ماموریت های رو انجام میدادیم و ... که برای کنسولها اومد میخوام بدونم مال پی سی هم امکانش هست بیاد ؟
یکی از دوستان نوشته بود که با سیستم 5 میلیونی هم این بازی درست اجرا نمیشه . :18::18:
یعنی ما بید قید زدن این بازی را بگیرم .
من بخاطر این بازی میخوام یک رم 4 گیگ و گرافیک 1 گیگ و سی پیو 4 هسته ای بگیرم. یعنی با این سیستم هم نمیشه.:37::37:
نه عزیزنقل قول:
چرا قیدشو بزنی !
منتظر پچ باش
همین .
نقل قول:
این پیج چی من که نمیدونم ..
468-555-0100 - Change weather
265-555-2423 - Banshee
662-555-0147 - Feltzer
265-555-2423 - Presidente
486-555-0150 - Get a different selection of weapons
486-555-0100 - Get a selection of weapons
267-555-0150 - Raise wanted level
267-555-0100 - Remove wanted level
362-555-0100 - Restore armour
482-555-0100 - Restore health
948-555-0100 - Song information
227-555-0142 - Spawn a Cognoscenti
227-555-0175 - Spawn a Comet
938-555-0100 - Spawn a Jetmax
625-555-0150 - Spawn a Sanchez
227-555-0168 - Spawn a SuperGT
227-555-0147 - Spawn a Turismo
359-555-0100 - Spawn an Annihiliator
227-555-0100 - Spawn an FIB Buffalo
625-555-0100 - Spawn an NRG-900
رمزهای :31:gta iv
یه سری نکته مهم:
- کسایی که بعد از یه مدتی افت فریم براشون پیش میاد دلیلش میتونه گرما باشه. هر چقدر هم که فن تو کیس باشه فایده نداره. فن CPU رو عوض کنید. یا اینکه هر طور شده خنکش کنید.
- درایور 180.42 برای کارتهای nVidia فقط مخصوص کارتهای سری 9 و از سری 8 ها فقط مخصوص 8800 هستش و تو بقیه توصیه نمیشه. نصب نکنید اگر کارتتون چیز دیگه ای هست.
- برای اینکه بازی راحت تر اجرا بشه به خاطر حجم بالای فایلی که دائم در حال مبادله هست بهتره آنتی ویروس خودتون رو Disable کنید. همچنین در ویستا Windows Defender رو Disable کنید. نتیجه میگیرید.
- کسایی که با گرافیکهای به ظاهر خوب مشکل اجرای بازی دارند حتما اعلام کنند که گرافیکشون Turbo Cache هست یا نه. گرافیک Turbo حتی اگر یک گیگ هم باشه طبیعیه نمیتونه براحتی بازی رو مثل یک گرافیک یک واقعی اجرا کنه.
- راهنمای مراحل بازی که فکر میکنم تاپیک در موردش داریم؛ اما کد تقلب خواستید من دارم. تو CD خود بازی بود. اگر خواستید بزارم.
- نکته مهم برای کسایی که شک دارند بازیرو بگیرن:
اگر سیستم شما یکم از مینیمم بازی بالاتر باشه دیگه هیچ مشکلی نیست. وقت تلف نکنید که نصف عمرتون بر باد رفته.
نصب بازی اینقدرها هم سخت نیست. مال من که خودش هم Microsoft.Net و هم Games For Windows و هم DirectX 2008 Update رو نصب کرد. فقط من رفتم یک کرک که تو DVD بود کپی کردم و رفتم تو بازی اکانت ساختم. هم سیو میشه. هم گیر نمیکنه. دارم روی جزئیات بالا هم بازی میکنم. مشکلی نداره. فقط یکی از گزینه هاش خودش رو Medium هست و بالاتر نمیره!!!
مشخصات سیستم من:
Win Vista SP1
Athlon X2 5200 CPU
2x1 GB RAM
nVidia 9500GT 512MB "Gigabyte" VGA
کسی نمیدونه این بازی از دایرکت ایکس 10 استفاده میکنه یا نه؟؟؟ اگر میکنه پس چرا DirectX نصب کرد؟؟؟