با کارت بانک ملی امتحان میکنم و از سایتهای معتبر که قبلا خرید میکنم امتحان میکنم نمیشهنقل قول:
میگه تعداد رمزهای اشتباه متوالی کارت از حد مجاز گذشته است
Printable View
با کارت بانک ملی امتحان میکنم و از سایتهای معتبر که قبلا خرید میکنم امتحان میکنم نمیشهنقل قول:
میگه تعداد رمزهای اشتباه متوالی کارت از حد مجاز گذشته است
رمز اول یا دوم رو چندبار اشتباه وارد کردین و کارت غیرفعال شدهنقل قول:
به atm بانک ملی مراجعه کنید و رمز دوم جدید بگیرید
اگر اجازه نداد که کارت کلا غیرفعاله و باید به شعبه مراجعه کنید و بگین کارت رو فعال کنند
دوستان کد ussd ای هست که کارت بانک سپه رو قبول داشته باشه برای خرید شارژ و پرداخت قبض؟
هر کدی رو میزنم جمله کارت نامعتبر هست رو میزنه! بانک مزخرفی هست واقعا...:n03:
سلامنقل قول:
اگر در همه ی سایتها همین رو میگه پس بهتره رمز رو تغییر بدین .
شاید رمز رو فراموش کردین یا کسی بدون اطلاعتون رمز رو عوض کرده
بانکها ساختن رمز دوم و یا تغییرش رو با پیامک خبر نمیدند و این یک حفره ی امنیتی خطرناک هست
عده ای کارتشون رو دادند به یک آشنا تا براشون پول بگیره از خودپرداز . مخفیانه رمز دوم ساختند و صاحب کارت هم بی خبر از همه جا
باید هر ماه یک رمز دوم بسازید حتی اگر بهش احتیاج نداشته باشین تا رمز قبلی باطل بشه
اصلاً هم مهم نیست که فراموشش کنین چون برای ساختن رمز دوم جدید ازتون رمز دوم قبلی رو نمیخواد
هر وقت هم مجبور شدین به کسی کارت بدین بعدش حتماً یک رمز دوم جدید بسازین تا از سوء استفاده جلوگیری بشه
90% کسانی که مورد سرقت واقع میشند , سارق یک آشناست
شدیداً گیر یک میلیون بودم
اداره معرفی نامه داد به بانک ملی کلی مدرک و ضامن جور کردم آخر سر گفتن استعلام گرفتیم بدهی بانکی داری.درسته نزدیک 400 هزار بابت اقساط مسکن مهر بدهی داشتم.سر آخر وام داده نشد
سر آقایون سلامت خب مبلغ بالا بوده یک میلیون تومان!!!!! من هم که معلم یه آدم معمولی آدم گنده ای نیستم که برای آقایون اهمیت داشته باشم تا وام چند میلیاردی بگیرم
حساب کنید تو این جامعه اندازه یک میلیون تومان ارزش نداریم اگه نیاز مالی بابت مریضی داشتیم به درک بذار بمیریم چون سودی برای آقایون نداریم
نشنیده بودم که برای دادن وام از بانک های دیگه هم استعلام بگیرننقل قول:
صد رحمت به خصوصی ها که فقط وام هایی که از بانک خودشون گرفتی رو استعلام میگیرن!
بله دوست عزیز همینه!
یکی از آشناها می خواد 10 تومن وام بگیره برای ضامن این قدر سخت گیری کردن که آدم حرصش در میاد (بانک مهر ایران بوده البته)
کلا بعضی بانک ها و باز بعضی شعبه ها بسیار سخت میگیرن ولی اگه آشنا باشی، اگه پارتی داشته باشی، اگه یکمی گردنت کلفت باشه داستان چیز دیگری است
دوستان کسی دنبال دریافت وام مسکن بوده ؟ به افراد مجرد هم میدن ؟ با چه شرایطی ؟
آقا سوال بالایی سوال منم هست.گویا بانک مسکن شرایط جدیدی برای وام خرید مسکن گذاشته.کسی چیزی میدونه؟
30 تومن 60 تومن و 40 تومن 80 تومن وام میدن باید یک سال بمونه.
یه سوال دوستان
آدم تا چقدر میتونه از حساب خودش نقد برداشت کنه؟ محدودیتی چیزی نداره؟
سلامنقل قول:
طبق اطلاعات کانالهای ایران الان دو چیز اعلام شده
1- سپرده گذارانِ پس اندازِ یکم در بانک مسکن الان میتونند برند وام بگیرند چون 6 ماه گذشته از سپرده گذاریشون
2- وام تعمیر مسکن فرسوده هم میدند بدون سپرده گذاری
30, 40 و50 ملیون تومن که بستکی به بزرگی شهر داره