توی نت یه سرچی کردم و دلایل متفاوتی رو می گفتن. یکیش همین قضیه درایور بود. یکی دیگه هم رجیستری. من یه رجیستری کلینر نصب کردم و رجیستری های بیخود رو پاک کردم و الان حدود 10 ساعتیه که خدارو شکر مشکلی نیست.نقل قول:
Printable View
توی نت یه سرچی کردم و دلایل متفاوتی رو می گفتن. یکیش همین قضیه درایور بود. یکی دیگه هم رجیستری. من یه رجیستری کلینر نصب کردم و رجیستری های بیخود رو پاک کردم و الان حدود 10 ساعتیه که خدارو شکر مشکلی نیست.نقل قول:
سلام دوستان این درایور جدید 12/3 گرافیک را من دریافت و نصب کردم خواستم بگم اون دونه های زرد و آبی تو این ورژن هم خودشون را نشون دادن.!!!!!!!!:19:
منم یبار وقتی 3-12 نصب کردم لپتاپ رو به HDTV وصل کردم در حالی که گرافیک روی High Performance بود، این مشکل پیش امد.نقل قول:
الان که 4-12 نصب کردم و فعلا مشکلی ندارم.
سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چطور میشه این لپ تاپ رو واسه روشن شدن اتوماتیک تنظیم کرد؟ برای استفاده ازIDM و دانلود شبانه لازم دارم. توی تنظیمات bios هر چی گشتم همچین تنظیماتی پیدا نکردم. لطفا اگه کسی میدونه زودتر جواب بده.:19::19::19:
سلامنقل قول:
اول برو به مسیر زیر:
Control Panel\All Control Panel Items\Power Options\Edit Plan Settings > change advanced power settings
در پنجره ای که باز میشه قسمت require a password on wakeup رو بزار روی no
بعد توی استارت سرچ کن task scheduler و برنامه رو باز کن.
از بالا روی action کلیک کن و create a task رو باز کن.
توی تب جنرال یه اسم برای تسک میزاری.
توی تب دوم (تریگرز) دکمه ی new رو میزنی. توی پنجره باز شده ساعت مورد نظرت رو مشخص میکنی که میخوای سیستم روشن شه. مثلا من که شبانه رایگانم ساعت 2 شروع میشه ساعت رو اینطور گذاشتم: 1:58:00 AM
و تیک Daily رو هم میزنی و پنجره رو میبندی.
توی تب سوم (اکشنز) میتونی یکاریی کنی که IDM رو باز کنه. به این شکل که دکمه NEW رو میزنی و بعد browse و حالا فایل IDMan.exe رو انتخاب میکنی.
تب چهارم (کاندیشنز) باید تیک wake the computer to run the task رو بزنی.
تمام.
فقط توی این روش حتما باید سیستم رو هایبرنیت یا اسلیپ کنین و اگه شات داون کنین جواب نمیده.
سوالی بود بپرسین.
خیلی ممنون عالی بود. فقط یه سوال: برای فعال شدن اکانت شبانه باید مودم رو یه بار خاموش روشن کرد یا نه؟ مال من همارا سیستم (adsl خود مخابرات) هست 2 تا 8 بامداد.نقل قول:
سلام
خواهش میکنم
من از سرویس شما خبر ندارم. برای من نیاز به این کار نداره.
شما باید توی تاپیکش سوال کنین تا بچه هایی که دارن، نظر بدن.
اینجا باید تاپیکش رو پیدا کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیز حل شد.نقل قول:
قیمت الان چنده با کانفگ ii5 ?
دیگه نوش پیدا نمیشه.
اان لپتاپای خیلی بهتر هستن که میشه تهیه کرد.