دوستان دانلود شبانه دقیقا تا چه ساعتیه؟
Printable View
دوستان دانلود شبانه دقیقا تا چه ساعتیه؟
نقل قول:
اصلش ( یا بهتره بگیم قانونیش :دی) از 1 شب هستش تا 6 صبح
اما ما تا 6:50 دقیقه میزاریم واسه دانلود ، رایگان حساب میشه :20:
واسه شما که خوبه ! من باید یه بار خاموش روشن کنم ! پینگ بگیرم دوباره سیستم و ریست کنم تا بتونم گزارش مصرفیم و ببینم !نقل قول:
بله کار می کنه.نقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
کاملا درسته. شما اگر pppoe کانکت شده باشید وقتی مودم رو روشن می کنید کانکت می شید و وقتی خاموش می کنید دیسکانکت می شید.نقل قول:
لطفا یه نفر جواب منو بده!:19:نقل قول:
نقل قول:
بالاخره شما سرویستون ep1-5 هست یا ep1-5c؟(چون ep1-5 نداریم!:46:) در ضمن چند ماهه هست؟ و هزینه سرویستون چقدر بود؟
اگه کانکشنتونو یه بار disable کنین و دوباره وصل کنین اپدیت میشهنقل قول:
توي قسمت تعرفه شهرستانها سايت پارس هست.نقل قول:
سرويس ايشون ep1-5 هست يك ماهه با 5 گيگ ترافيك و 25000 تومان با احتساب ماليات و 1000 تومان آبونمان پول داده اند.
شما انتی ویروسی ، فایروالی چیزی رو سیستمتون نصب نیست ؟ چون فایروال ها اجازه استفاده از VP *N رو در حالت عادی نمیدن ، یه سری تنظیمات خاص داره که باید انجام بدی ...نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون که جواب دادینقل قول:
من کسپرسکی2011اینترنت سکیوریتی دارم رو سیستمم برا استفاده از وی پی غیر فعالش میکنم ولی بازم سرعتش به شایت باز کزدن هم نمیرسه!من این وی پی رو روی یه لپتاب با همین آنتی ویروس(اینترنت سکیوریتی به صورت فعال حتی غیر فعالش هم نکردم!!!)سرعت حتی یک کیلو هم از سرعت واقعی کم نمیکرد و عالی کار میکرد!!
این تنظیماتی که شما میرمایین چیه؟:46:لطفا راهنمایی کنید