من که بدم نمیاد پینگ کم بشه اما پشتیبانی حرف بی پایه و اساس زیاد میزنه.نقل قول:
Printable View
من که بدم نمیاد پینگ کم بشه اما پشتیبانی حرف بی پایه و اساس زیاد میزنه.نقل قول:
هر چند کار ایشون درست نیست ولی شما حس کاربری که از سرویس دهنده نا راضی هست و در کشوری زندگی میکنه که حقوق مصرف کننده یعنی هیچ و دستش به هیچ جا بند نیست رو ندارید که این حرف رو میزنید.نقل قول:
نقل قول:
حرف های بی پایه اساس پشتیبانی مبین نت کم بود حرف های بازاریاب های مبین نت هم توی این تاپیک هم بهش اضافه شده
اینم تست سرعت اشتراک 512 مبین نت ما دورغ میگیم speedtest که دروغ نمی گه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
مثل اینکه مسئولین مبین نت پس از ساعت ها گفت و گو بجای بهبود کیفیت سرویس مشترکان تصمیم به استخدام چند تا بازاریاب توی نت گرفتن تا می تونه ازشون تعریف کنه که شاید فرجی شد .نقل قول:
قضیه ی اون مسابقه وبلاگ نویسی دروغ بود و حیله ی مبین نت بود.نقل قول:
بنده تو اون مسابقه شرکت کردم با آدرس وبلاگ wi-max.blogfa.com و الکی تبلیغ مبین نت رو کردم و اسم وبلاگم رو هم توی برنده ها زده بودن. زنگ زدم بهشون گفتم که اسمم در اومده باید چی کار کنم؟ مودم باید بخرم؟ گفتند مگه مشترک ما نیستی؟ گفتم نه
گفت آدرس وبلاگت چیه. من هم دادم گفتند نه شما برنده نیستی برنده اسم وبلاگش شبیه شماست (در حالی که آدرس نزده بودن)
من هم گفتم پس آدرس اون چیه ؟ گفت به دلایل امنیتی نمیتونیم بگیم (انگار میخواستم هکش کنم) آخرش هم قطع کردم.
توی توضیحات مسابقه زده بود 40 نفر برنده داره که زمان اعلام نتایج به دلیل بالا بردن سطح کیفی (!) 17 نفر برنده شدند و آخرش هم تو 3 روز از روی وبلاگشون حذف شد. یعنی دروغ و دزدی در حد ... (محمود الف.نون)
شرکتی که به طور مستقیم توسط ارگان ها و ... اداره بشه از این بهتر نمیشه و مجبوره بازاریاب بفرسته تو فروم ها!
1مگ مبين نت
پينگ بهتر شده..
کد:http://www.uploadbaz.com/0n7z150g7skc
من با این speedtest اندروید تست میکنم خیلی تخیلی میده. پینگ همیشه 700-800 میده !!!!نقل قول:
در مورد اندرويد خيلي وقته باهاش كار نكردم اما من در pc و ايفون قبلا تست زدم پينگشون باهم تفاوتي نداشته تقريبا...نقل قول:
و اينو مطمين هستم اسپيد تست در ايفون و pc پينگ رو مثل هم نشون ميده(مبين نت):27:
اما اسپيد تست ايفون پينگ پارس افلاين رو ٩٨ تا٧٥ نشون ميده اما در pc چيزي بين ٣٥٠ تا ٩٠٠:31:
من از 10- 11 ماه پیش در این تاپیک هستم. زمانی که مبین نت خوب بود با ارائه دلیل و توضیحات از مبین نت تعریف میکردم. الان هم که راضی نیستم و میگم بده با ارائه دلیل و توضیحاته. من فقط اطلاع رسانی و راهنمایی میکنم و پای صحبتام هم هستم.نقل قول:
در مورد اون جمله ی آخرت هم با اینکه دوستان جوابت رو دادن اما لازم میدونم جوابت رو بدم.
شما داری فرافکنی میکنی.
نقل قول:
اصطلاح فرافکنی در روانکاوی کاربرد دارد؛ در آن فرافکنی یکی از ساز و کارهای پدافندی(دفاعی) در برابر نگرانی به شمار میرود. در این معنی خواستهها و انگیزههای ناپذیرفتنی که بازشناخت آنها در «خود»، ممکن است موجب ناراحتی شود، به دیگران نسبت داده میشود. «این وسیله پدافندی به طور کامل در جهت عکس درونفکنی میباشد و اساس آن از این قرار است که فرد میکوشد تا تمایلات نامناسب و ناپسند خویش را به دیگران نسبت دهد و در نتیجه خود را عاری از هرگونه عیب و نقص بداند و خود را از احساس گناه، برهاند. با این وسیله پدافندی، فرد در مورد دیگران با مقیاس خویش قضاوت میکند.
ویکیپدیا فارسیکد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%81%DA%A9%D9%86%DB%8C
و در آخر یک جمله میگم: كافر همه را به كيش خود پندارد
یه سوال ! افت سرعت در سرویس وایمکس ، به علت کاهش سیگنال دریافتی است یا به علت فشار زیاد روی آنتن BTS مبین نت ؟
مثلا اونایی که مودم out door دارن هم با مشکل افت سرعت و افزایش پینگ مواجه میشن یا اینکه فقط این مشکل برای اونایی هست که از مودم indoor استفاده می کنند ؟
متاسفانه مبین نت تو بحث پوشش شبکه و توسعه آنتن BTS در شهرها بسیار ضعیف عمل کرده و این خود 1 دلیل برای افزایش یوزرها برروی یک BTS و در نتیجه ایجاد مشکل برای مشترکین می گردد.
1نکته جالب قبلاً تو وبلاگ مبین نت نظرات مردم ثبت می کردن و به صورت رندوم جواب هم می دادن، ولی از وقتی مدیرعامل قبلی استعفا کرد و رفت خیلی جالب شده دیگه نظرات مردم ثبت نمی کنن و جواب هم نمیدن...!!! کلاً وبلاگ مبین نت شده محلی برای کپی کردن اخبار از سایت های خبری IT :41: