میگم مگه شاتل هنوز سر پا هست :دی؟؟
به چه رویی هنوز سرویس ارائه میده؟
Printable View
میگم مگه شاتل هنوز سر پا هست :دی؟؟
به چه رویی هنوز سرویس ارائه میده؟
بچه ها ایت ارم نن دیگه اعصابمه منو خورد کرده.2 ساعت خوبه.4ساعت نعشس:41:
حاجی میگم شیراز جایی نیست با ماهی 20 بشه 128 نامحدود گرفت؟ تا بعد از این دوره برم سراغش؟نقل قول:
من 1هفته دیگه دورم تموم میشه و باید شارژ کنم. نمیدونم بازم سه ماهه بگیرم که به صرفه تر هست، یا 1 ماهه بگیرم که اگه قانون جدید نامحدود شدن سرویس ها اجرا شد زیاد ضرر نکنم :13:
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
چی میشه؟ سرعتش کمه؟نقل قول:
این قانونشون هم مثله بقیه قانون ها.... عمرا اگر اجرا بشهنقل قول:
نهایتا اگر شما شارژ هم بکنید و این قانون تصویب بشه شما میتونید برید و مبلغی اضافه بدین و یا.. تا براتون درستش کنن ولی این قانون که فکر نمیکنم حداقل تا 2 سال دیگه همه گیر بشه :دی
فکر نکنم باشه.128 نامحدود حداقل ماهی 38 تمن هست.اونم دانلودش فکر نکنم تعریفی داشته باشه.نقل قول:
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
دانلود بد نیست.پینگ تا ساعت 3 4 بعد الظهر همش 400 500 هست.وی پی ان وصل میکنم میشه 600 .4 تا کلیپ نمیشه آنلاین دید.:41:نقل قول:
اینم پینگ ما :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اسم کلیپ اوردی .. یادم به تاپ 250 سایتimdb افتاد! هر از گاهی دانلود میکنم فیلم های top250 رو
این جدایی نادر از سیمین زده به شدت لیست رو خراب کرده :دی
اساتید گل سلام
آقا شرکت خوبی سراغ ندارید که وایرلس بده . قبلا از شرکت نوپای سیگنال گرفتم که ترکیدند نمیدونم چه بلایی به سرش اومد .
یه آنتن وایرلس هم دادن به ما 120 که ما موندیمو این آنتن . خطمونم که خدا رو شکر پی سی ام هست و نمیتونم ای دی اس ال
بگیرم .
همیار نت خوبه.نقل قول:
در زمینه وایرلس
اینم سرعت من 128 نامحدود شاتل ساعت 2 شب به بشتیبانی میگم میگه الان همه دارن استفاده میکنن اینجوره میگم اهمق من پول 128 میدم میکه تامل کنید حل میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]