دقیقا به نکته ظریفی در مورد علاقه به آمریکایی اشاره کردید.اتفاقا خودم امروز به همین نکته فکر کردم که اگر بنا به هر دلیلی ماشینی که توسط من براشون خریداری بشه دچار مشکل بشه ، تمام سرکوفت ها و سرزنش های این اتفاقو باید تحمل کنم.امروز هم متذکر شدم که حق انتخاب با خودشونه.
یا پراید یا ال 90 و یا اگر تمایل داشت آمریکایی.البته خودشون تمایل به ماشین خارجی دارن اما آمریکایی...هنوز مطمئن نیستم.به هر حال تصمیم با خودشونه.
امروز هم درگیر کارهای صافکاری و خورده کارهای ماشین ابوی بودم که وقت شند برم سراغ پونتیاک.
فردا هم که جمعست و تعطیله و ما هم میریم تعطیلات.
پس فردا اگر اتفاق خاصی نیفتاد میرم سراغ کولرش و آمارشو در میارم که چطوریاست.
این اطلاعات مربوط به فنو هم پیگیری میکنم.سعی میکنم بازش کنم و عکس هم بگیرم.البته اون صدای خر خر فنو که فرمودی داره بد جور هم داره.زمستانو مثلا بخاری مزدم صداش خر خر میکرد.حتما این مواردو در زمان مناسب بر طرف میکنم.
متاسفانه این روزا هم بقدری هوا گرم و سوزان شده نمیشه کاری کرد.مخصوصا من که پارکینگ سرپوشیده ندارم.مجبورم ماشینو تو کوچه باز کنم.حالا فکرشو بکیند کسی از همسایه ها بخواد از کوچه بره بیرون.مکافاتی دارم من .
یک سوال فنی.
رادیاتور ماشینم بنظر خودم مرخصه.نرمال نیست.داخلش خیلی زنگ زده.بطوری که زنگ بصورت ماده چسبیده شده به مجرای داخلی رادیاتور.چند باری شستشو دادم.اما فایده ای نداشت.
حالا دو تا سوال دارم
1.بنظرتون با این پودرهای شستشوی رادیاتو این زنگ برطرف میشه؟
2.اگر رفع نمیشه، قیمت یه رادیاتور خوب و مناسب برای پونتیاک چنده.(چند لول؟و برنج یا آلومنیم)