نقل قول:نقل قول:میلاد جان متاسفانه این مشکل حل نشد. کلاینت رو ساین نشده هم می خوام نصب کنم همون ارور رو می ده. به نظرت مشکل از کجا می تونه باشه؟ (تو حالت هک و غیر هک هم امتحان کردم.)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:میلاد جان متاسفانه این مشکل حل نشد. کلاینت رو ساین نشده هم می خوام نصب کنم همون ارور رو می ده. به نظرت مشکل از کجا می تونه باشه؟ (تو حالت هک و غیر هک هم امتحان کردم.)نقل قول:
من هر کاری می کنم انگیج من به اینترنت وصل نمیشه!!!
تمام نرم افزارها وصل میشن جز انگیج
کلاینت 1557
با کلاینت 1536 هم همین مشکل رو داشتم !
راهنمایی لطفا
ســلام
با ایرانسل من چند روز میشه نمی تونم وصل شم ! اصلا چه فایده ای داره ؟نقل قول:
من هر کاری می کنم انگیج من به اینترنت وصل نمیشه!!!
تمام نرم افزارها وصل میشن جز انگیج
کلاینت 1557
با کلاینت 1536 هم همین مشکل رو داشتم !
راهنمایی لطفا
!
والا صادق جان مشابهشو ندیــدم ! یه ورژن دیــگه از کلاینت انگیج رو تست کن شاید جواب داد !نقل قول:
میلاد جان متاسفانه این مشکل حل نشد. کلاینت رو ساین نشده هم می خوام نصب کنم همون ارور رو می ده. به نظرت مشکل از کجا می تونه باشه؟ (تو حالت هک و غیر هک هم امتحان کردم.)
موفق باشید
واسه آپدیت کردن پوینت هام دیگهنقل قول:
و واسه بازی آنلاین
و . . .
مطمئن باش الان خلوت ترین جا تو نت همین N-Gage Arena هست ! بخاطر متوقف شدن ساخت بازی های انگیج !نقل قول:
واسه آپدیت کردن پوینت هام دیگه
و واسه بازی آنلاین
و . . .
سلام به دوستان
اقا من یه n85 گرفتم که کلاینت روش ورژنش 1376 الان اینو چی کارش کنم پاک کنم یا مشکلی مداره
راستی اگه این ورژن جدید و بریزم باز هم این دکمه های مخصوص بازی گوشی کار میکنه یا دیگه از کار می افته؟؟؟
چون یادمه قدیما که ان 95 داشتم می خواستم اون دکمه های بالاش کار کنه یه فایل txt بود که یه جا کپی می کردی ولی الان آموزش کمی با اون موقع فرق کرده می خواستم ببینم الان کی کار کنم؟؟؟
لازمه کلایت رو عوض کنم یا نه؟
پس اگه نشه پوینت ثبت کنی یا آنلاین بازی کنی ، ارزش بازیهای انگیج نصف میشهنقل قول:
شاید هم کمتر از نصف . . . :41:
سلام به همگی دوستان :10:
یطبق آموزش پست اول برو جلو...به مشکل بر نمیخوری...:46:نقل قول:
شما بزار چند روز دیگه تست کن..! اینترنت چند روزه به خاطره جریانات مشکل داره...! ایرانسل که دیگه نگو...: دینقل قول:
شاد باشید:40:
فکر نکنم مشکل از اینترنت باشه ، چو ن بقیه نرم افزارها راحت کانکت میشننقل قول:
میگم شاید مشکل از اینجاست...
من تا چند روز پیش کلاینت 1536 داشتم و مشکلی نبود
ولی حذفش کردم تا 1557 نصب کنم با این ورژن هم 1بار کانکت شدم ولیفکر کنم از وقتی که سیو بازی هارو کپی کردم مشکل پیش اومده...
:13:
داش یونس من کدمو رو نصب کنم؟
N-Gage 1.40 1557 Repack
یا
N-Gage 1.20 1511 Repack
کدوم بهتر رو fp2 جواب میده؟