برای بار چندم میپرسم کسی نمیدونه چطوری میشه مموری قفل شده رو باز کرد؟
Printable View
برای بار چندم میپرسم کسی نمیدونه چطوری میشه مموری قفل شده رو باز کرد؟
این کمکت نمیکنه؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
امکان داره مموری سوخته باشه و خودشو به شکل قفل نشون بده؟
درستهنقل قول:
دوست من HTC رو یادت رفت .... الان Htc یکی از بهترین برندهای بازاره ... و رقیبی سرسخت برای نوکیا ...
ولی اچ تی سی دو تا مشکل داره
1. گوشی های ارزون قیمت نداره + گوشی متوسط قیمت هم نداره
2. گوشی هاش کابر های خاص خودشو داره (فقط کافی این گوشی بدی دست یه دختر به دقیقه نمی کشه که پرتش می کنه، والا خود من هم الان یدونش دستمه، هنوز که هنوزه نفهمیدم چه چوری عین ادمی زاد میشه رفت تو کانت ها ش ( البته هنوز به 36 ساعتم نمی ره که دستمه مال خودمم نیست ، یکم می ترسم خراب شه)
نقل قول:
1. گوشی های ارزون قیمت نداره + گوشی متوسط قیمت هم نداره
2. گوشی هاش کابر های خاص خودشو داره (فقط کافی این گوشی بدی دست یه دختر به دقیقه نمی کشه که پرتش می کنه، والا خود من هم الان یدونش دستمه، هنوز که هنوزه نفهمیدم چه چوری عین ادمی زاد میشه رفت تو کانت ها ش ( البته هنوز به 36 ساعتم نمی ره که دستمه مال خودمم نیست ، یکم می ترسم خراب شه)
ار موضوع تاپیک منحرف نشیم ، اینجا جاش نیست ولی اول اینکه اچ تی سی گوشی های متوسط هم داره که از 300 شروع میشه میره بالا ، بعدشم مگه شما 1100 میخوای بگیری ؟ میخوای یه pocket pc بگیری ، کامپیوتر داری میگیری ، کی گفته باید ارزون باشه ؟ این مشکل حساب نمیشه . دومن که شما هنوز به سیستم عاملش عادت نکردی ، به نظرم خیلی نرم تر و بهتر از سیمبین هست .
.
ممنون عزیز ، ولی موضو یه چیز دیه بود ،تغییر کارایی دگمه منظور بود .نقل قول:
خدمت دوستانی که اطلاع ندارن عرض کنم دکمه مالتی مدیا این موارد رو داره :
Gallery-Music-Games-Maps-Internet-Contacts
و شما میتونید ترتیب اینارو عوض کنید، مثلا وقتی این دکمه رو میزنید اولین موردی که در دسترس باشه Games یا |Music یا هر کدوم از موارد بالا باشه.
روش عوض کردن ترتیب هم اینجوریه:
1.دکمه مالتی مدیا رو بزنید.
2.Options رو انتخاب کنید.
3.Arrange tiles رو انتخاب کنید.
4.روی گزینه ای که میخواید جاش رو عوض کنید برید و Grab رو بزنید و وقتی ترتیب مورد نظرتون رو انتخاب کردید Drop رو بزنید.
بله ابی جان حق با شماست! نباید منحرف شد، منم منظورم این بود که بیشتر مشتری خاص داره، مخصوصا که دوربینش هم زیاد مالی نیست
دوستان یه رقییب برا دوربین ان 82 پیدا شده (البته خیلی وقته ، من تازه پیدا کردم ) ، جالبه دوربینشو با 8 مگا پیکسلی سامسونگ مقایسه می کنن
خوب اینم لینک از سایت خودمون
فقط چند پست اول + چند پست آخر که داره گوشی رو معرفی می کنه + منم دارم سوال می کنم و مقایسه چیز جالبیهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=236275&page=3
اگرم نکته ای چیزی هست از برتری 82 نسب به اون به من متذکر شید ( چون اگه سیمبین رو بزاریم کنار، فقط فیلم برداری و جی پی اسش نقطه ضعفشن که مهم نیست )
موارد دیگه جواب داره
منو بکشی نمی رم سمت موتورولا!!! :2: ( بیشتر بخاطر قیافشه... )نقل قول:
ولی با یه چیزش خیلی حال کردم :46: دوربینش کوداکه!!! :10::27:
اتفاقا از اد 82 کخ خیلی خوشکل تره (مخصوصا پشتش، )نقل قول:
منو بکشی نمی رم سمت موتورولا!!! ( بیشتر بخاطر قیافشه... )
ولی کلا جفتشون زشتن
اره دوربینش که معرکهس
فکر کن 5 مگاس اون وقت با 8 مگا مقایسه اش می کنن
امکانات جالبی داره (در ضمن)
با سلام آخرین قیمت این گوشی چنده در رنگهای مختلف؟