لنت جلو تیب بنج رفتم ایساکو داشت...یه جعبه سفید بود روش علامت سیاه 206 و سیتروپن بود این علامتها روی کل جعبه بود و درشم با هلوگرام خود ایرانخوردو بود میداد 130 تومن...لنت خوبیه؟؟؟؟ ...میگه اصل هستن اینا...نظرتون چیه؟؟
Printable View
لنت جلو تیب بنج رفتم ایساکو داشت...یه جعبه سفید بود روش علامت سیاه 206 و سیتروپن بود این علامتها روی کل جعبه بود و درشم با هلوگرام خود ایرانخوردو بود میداد 130 تومن...لنت خوبیه؟؟؟؟ ...میگه اصل هستن اینا...نظرتون چیه؟؟
نقل قول:
برای تمیز کردن چسب این کاغذ روی شیشه (که ایران خودرو٬ شماره بدنه رو روش با یه چسب خفن می زنه) باید چیکار کرد؟ هر کاری کردیم تمیز نشد. همین طور اون چسب زیر ضربه گیر که کنار دستگیره های درها هست.
ببین من یه سری هاشون رو با تینر بردم
این ضربه گیر های سفید که رو همه ماشین های نو میذارن من کندم روز اول، چند بار که ماشین رو شستم جاشون نرفت
یه مقدار تینر زدم رفت ولی باید مراقب رنگ باشی
یه کاغذ سفید مربع شکل که روش یه سری عدد نوشته ، مخصوص ماشین های نو .... من روز اول اینو بد کندم. یه تیکه هاییش موند الان بعد دو سال همونجوری مونده.
الان لنت و دیسک عقب تیپ 5 اصلیش قیمتش چقدره؟
با تیغ فقط مواظب دستت باش نبرینقل قول:
ضربه گیرای بغل در تیغ پیشنهاد نمیشه شخضا خودم امتحان کردم خط خطی با موکت واب تاید فکر کنم پک بشه:n02:
کسی نیست جواب بده؟
بله همون لنت اصلی بوده .نقل قول:
علامت های پژو سیتروئن روی جعبه با هولوگرام ایساکو
بچه ها ضبط فابریک ۲۰۶ چجوری از بلاک در میاد؟
اگر 3 مرتبه کد رو اشتباه وارد کنید بلاک میشه و تا یک ساعت بعد نمیتونی کد وارد کنینقل قول:
اما مبتونی سر باتزی رو برداری و دوباره بزاری تا دوباره بتونی کد رو وارد کنی
سلام خسته نباشین
بچه ها ببخشین من الان دو تا گزینه دارم . اولی اینکه یه دونه ماشین بخرم مثل رانا یا 206 تیپ 5 که واقعا قیمت هاشون بالا رفته این چند وقته ولی یه دونه بخرم واقعا به مشکل میخورم . هم پدرم استفاده کنه هم من واقعا سخت میشه . یا هم اینکه یه دونه 405 نو بخریم و ی 206 تیپ 2 سال 82 83 که فک کنم 12 تومن میشه گیر آورد الان . میخوام بدونم 206 ای که 10 سال از عمرش گذشته نصف عمرم تو تعمیرگاه میگذره یا نه خوب سواری میده ؟ البته میدونم باید ماشینی پیدا کنم ک تصادف نداشته باشه . به نظرتون اینکارو کنم ؟ در ضمن تیپ 2 سال 82 83 یا 81 ترمز abs داشت یا اون موقع اختراع نشده بود ؟ :n02:
دوست مننقل قول:
206 تیپ 2 اونم با 10 سال کارکرد الان نه قیمتش مناسبه نه خریدش به صرفه هست مگر اینکه موردی واقعا خاص پیدا بشه.
206 تیپ 2 از یال 87 بود که با ABS عرضه شد.
به نظر من سعی کنید بودجه رو برای خرید خودرو افزایش بدین و ادامه مباحث رو هم در بخش مشاوره انجام بدین.
دوستان با بودجه حدود 20 تومان چه مدلی میشه از 206 خرید؟از تیپ2-3و6....